ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

«Κλείνει» Σουλιώτη ο Φιλοκτήτης

* ΓΙΑ 12η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ Ο ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ * ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ * ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2011 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Σουλιώτη βρίσκεται ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας. Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα επενδύοντας στα ταλέντα της περιοχής είχε εκφράσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον για τον 15χρονο αμυντικό χαφ από τους Ατρόμητους/ Θύελλα και το θέμα αναμένεται να έχει θετική κατάληξη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του εν λόγω παίκτη είναι θέμα χρόνου. Εν τω μεταξύ, στην ομάδα της Μελιβοίας θα δώσει το «παρών» για 12η χρονιά και τη νέα σεζόν ο τερματοφύλακας Νίκος Ζεϊμπέκης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αν και βρέθηκε στο στόχαστρο της Δόξας Ομορφοχωρίου, τελικά έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του, όπως αποκάλεσε τον Φιλοκτήτη.
Ένα από τα ταλέντα που απασχόλησε φέτος την ποδοσφαιρική κοινότητα του νομού ήταν αναμφισβήτητα ο νεαρός Δημητρέλης. Ο επιθετικός μέσος της Ακαδημίας Πλίτση και της μικτής Νέων ΕΠΣΛ πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά γι’ αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Λάρισας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Μαχητή Τερψιθέας ο οποίος βολιδοσκοπεί τη συγκεκριμένη περίπτωση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το επίσημο ακόμα.
Στον Αετό Μακρυχωρίου θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο Άκης Ταυλαρίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους στους οποίους θα θητεύσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Τη συνεργασία του με το Δωτιέα Αγιάς ανανέωσε ο αμυντικός Γιάννης Ρέντζας. Οι συζητήσεις της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας συνεχίζονται καθώς στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να παραμείνει ο περσινός βασικός κορμός και να γίνουν κάποιες απαραίτητες προσθήκες.
Ανοικτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Άρη Καπετάνιου με τη Δόξα Ομορφοχωρίου. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου ωστόσο δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη επί του θέματος.
Ανακοινώθηκαν συνεργασίες
Από ποδοσφαιρικούς συλλόγους του νομού ανακοινώθηκαν επίσημα οι παρακάτω συνεργασίες:
Σμόλικας Φαλάνης: Η απόκτηση του μέσου Γιάννη Σχοινά.
Δωτιέας Αγιάς: Η ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιάννη Μπουρνάκα.
Αετός Μακρυχωρίου: Η απόκτηση του επιθετικού Βασίλη Καψούρη, και η ανανέωση της συνεργασίας με τον αμυντικό Παναγιώτη Παπαηλία.
Δήμητρα Αγιάς: Η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Κουτσούκη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass