ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ (18:30)

Πύργο... ανόδου θέλει να «κτίσει» ο Οικονόμος

* ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2012 21:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:42
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν τα πλέι οφ ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League 2 και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θέλει να «κτίσει» σήμερα... Πύργο ανόδου για τη Football League.
Η λαρισινή ομάδα αγωνίζεται στις 6.30 το απόγευμα, στον Πύργο Ηλείας και γνωρίζει πολύ καλά ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί σχεδόν με το ενάμισι πόδι στην παραπάνω κατηγορία.
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει ενθουσιασμός, αισιοδοξία και μεγάλη διάθεση από όλους, διότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, ενώ ξεκίνησε στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς, μετά από τρία παιχνίδια απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και εκεί θα προσπαθήσει να διατηρηθεί.
Αναμφισβήτητα όμως το σημερινό ματς θα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να νικηθεί και η... κούραση, από τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στη ζέστη και τα δύο μακρινά ταξίδια.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου του Οικονόμου Γιάννη Μπέη, που ηγείται της αποστολής: «Σίγουρα τα παιδιά αυτά που έχουν καταφέρει είναι πέρα των προσδοκιών μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού που δείχνουν. Ως εδώ που φτάσαμε τίποτα δεν είναι τυχαίο, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε και θέλω να πιστεύω ότι στις 8 Ιουλίου η Τσαριτσάνη και το λαρισινό ποδόσφαιρο που εκπροσωπούμε, θα γιορτάσουν την άνοδο στην Football League.
Όταν το υποστηρίζαμε αυτό στην αρχή της σεζόν, κάποιοι μας έλεγαν ότι όταν θα ξυπνήσουμε από τα όνειρα θα δούμε την πραγματικότητα.
Εμείς απολαμβάνουμε όλο το φετινό... ταξίδι, μένουμε ακόμη προσγειωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ελπίζω ότι την άγκυρα που θα ρίξουμε στο φινάλε των πλέι οφ και στο λιμάνι το οποίο θα είναι ο τελικός προορισμός μας, θα δώσουμε χαρά σε πολλούς ανθρώπους που όλη τη φετινή σεζόν ήταν κοντά μας και πίστεψαν στην ομάδα μας».
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εντοπίζονται στους παίκτες που αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και είναι οι Λεβνάιτς, Νικούλης, Παπαϊωάννου, ενώ θα απουσιάσουν επίσης και οι τραυματίες Πούτας, Νούσιας, Κορομπίλιας. Επανέρχεται ο Καραγιάννης που εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Γασπαράτος.
Στην αποστολή, που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στον Πύργο ενώ η ομάδα προπονήθηκε με την άφιξή της στην πρωτεύουσα της Ηλείας, από τον τεχνικό Γιώργο Καλτέκη συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Οικονόμου, Καραγιάννης, Τσιανάκας, Πρικάκης, Φλώρος, Μπανούσης, Κέρι, Παλάσκας, Βούλγαρης, Κουλτσάκης, Καράμπελας, Μπαλής, Λιλοράρι, Γκαραγκούνης, Παπακωνσταντίνου και Αγγελίνας.
* Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα στα πλέι οφ ο Οικονόμος έχει στο ενεργετικό του δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ο Πανηλειακός μια ήττα και δύο ισοπαλίες.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον σημερινό αγώνα Πανηλειακός-Οικονόμος της 4ης ημέρας των πλέι οφ ανόδου, θα διευθύνουν οι κ. Κοτζαμανίδης Ηλίας, Συνιοράκης Αντ. (Πειραιά), 4ος θα είναι ο κ. Αντωνίου Κων/νος (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Αδάμ Γεώργιος (Εύβοιας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πανηλειακός-Οικονόμος
Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
Οικονόμος      4-2       7
Νίκη Βόλου     7-3       6
Πανηλειακός   5-11     4
Ζάκυνθος        3-4       2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass