ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Ε-Ν ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ

Ελπίδα για το μέλλον ο αθλητισμός

*Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ *ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΡΔΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2012 21:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:42
 

 Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ως αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ χαρακτήρισε τη διοργάνωση του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων-Νεανίδων στη Λάρισα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρουσία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας κ. Παπαϊωάννου και του προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Τζήκα.

Οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος άρχισαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ και θα ολοκληρωθούν σήμερα με τη συμμετοχή 1100 περίπου αθλητών, ενώ στους 1000 περίπου ανέρχεται ο αριθμός των προπονητών, γονέων, συνοδών και παραγόντων.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά η διεξαγωγή στη Λάρισα, στη Θεσσαλία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων-Νεανίδων γιατί έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός στην τοποθέτησή του και πρόσθεσε:

«Είναι η γιορτή του κλασικού αθλητισμού στη Λάρισα γιατί ο κλασικός αθλητισμός μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και μεγάλες στιγμές. Είπαμε με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή ότι κάθε χρόνο θα διοργανώνουμε σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας αγώνες κλασικού αθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία την πρόεδρο των ξενοδόχων κ. Παπαϊωάννου και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Τζήκα γιατί πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα έρχεται μέσα από συλλογική προσπάθεια ή το άθροισμα των προσπαθειών του καθενός. Ξέρουμε ότι οι στιγμές είναι δύσκολες. Τέτοιες εκδηλώσεις φέρνουν θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα για την πόλη της Λάρισας η οποία υφίσταται συρρίκνωση σε μια τραγική οικονομική συγκυρία».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Η είδηση από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου η οποία βγήκε διά στόματος Βασίλη Σεβαστή αφορά στη διοργάνωση της κορυφαίας διοργάνωσης κλασικού αθλητισμού στη Θεσσαλία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών του χρόνου στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ:

«Για τον ΣΕΓΑΣ η Θεσσαλία στην ευρύτερη περιοχή της έχει μια ξεχωριστή σημασία γιατί έχει αναδείξει μεγάλους αθλητικές και γιατί είναι παράδοση στη Λάρισα οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές αλλά και οι παραγωγικοί φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων και ο Εμπορικός Σύλλογος στηρίζουν και συμμετέχουν στις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ. Έτσι έχουμε μια αύξηση της κατανάλωσης για ένα τριήμερο καθώς πάνω από 2000 άνθρωποι επισκέπτονται την πόλη και παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να στέλνουμε τα μηνύματα που ο αθλητισμός εκπέμπει: Ότι ο αθλητισμός είναι ακόμα ένας ζωντανός αθλητισμός που στις διεθνείς αναμετρήσεις χαρίζει ορισμένα χαμόγελα αισιοδοξίας στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται.

Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα τη συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό. Έχουμε κάποια σχέδια τα οποία δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε την περασμένη χρονιά με τις προτάσεις που κάναμε στην προηγούμενη αθλητική ηγεσία να υπάρξει ένα ευρύτατο πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων στη Θεσσαλία ως ανταποδοτικό όφελος από το γεγονός ότι δεν διεξήχθησαν οι Μεσογειακοί Αγώνες. Αυτή τη στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη η αξιοποίηση του Πανθεσσαλικού σταδίου. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια και περιμένουμε την έκδοση του διεθνούς πιστοποιητικού αρτιότητας του σταδίου. Θα επαναλάβουμε τη δέσμευση ότι αν έχουν λήξει αυτές οι διαδικασίες μέσα στο καλοκαίρι τότε του χρόνου θα έχουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στο Πανθεσσαλικό που είναι η σημαντικότερη εγχώρια διοργάνωση που θα αποτελέσει τον προπομπό για μεγαλύτερες διεθνής διοργανώσεις στη Θεσσαλία».

***

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν από την πλευρά τους η κ. Παπαϊωάννου και ο κ. Τζήκας οι οποίοι αφού συνεχάρησαν τους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας

τόνισαν ότι σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα ο αθλητισμός αποτελεί μήνυμα ελπίδας εκφράζοντας για μία ακόμα φορά τη στήριξή τους.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων το μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Παυλούς, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας κ. Χιώτης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Κουσιώρας και ο πρόεδρος των βετεράνων αθλητών στίβου κ. Καφφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass