ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Όταν το ποδόσφαιρο ενώνει

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΔΠΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΤΡΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2012 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:42
  Φιλικός αγώνας για τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και των Λαρισαίων διαιτητών διεξήχθη στο γήπεδο Ομορφοχωρίου με πρωτοβουλία του ΣΕΠΛ. Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του στο χώρο της Λαρισινής και γενικότερα της ελληνικής διαιτησίας ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ Γιώργος Λουτρίδης ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΣΕΠΛ και ευχήθηκε σε όλους υγεία και πάντα επιτυχίες. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ Νίκος Ζεϊμπέκης και ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Μανώλης Γαραζανάκης. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Λουτρίδη απένημε πριν την έναρξη του αγώνα ο αρχηγός του ΣΕΠΛ, Φίλιππος Ταστεμερίδης.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος αν και η ομάδα του ΣΔΠΛ έτυχε- όπως ελέχθη από τους παρευρισκομένους -καλύτερης αντιμετώπισης από τη διαιτησία δεν μπόρεσε να επιβοηθεί του ΣΕΠΛ ο οποίος αποχώρισε νικητής με 3-2.
Στο 29’ ο Νίκος Ζεϊμπέκης με μια ενέργεια αλά… Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ για την ομάδα των διαιτητών, όμως στο 55’ και στο 65’ ο Καπετάνιος έκανε την ανατροπή για τον ΣΕΠΛ που στο 77’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 με τον Γκιόσι.
Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μπουμαρσόπουλος με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.
Τον αγώνα διηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΠΛ Μανώλης Γαραζανάκης με βοηθούς τον προπονητή του Φιλοκτήτη Μελιβοίας Μίλτο Ζιάκα και τον πρώην πρόεδρο της Δήμητρας Γιάννουλης Δημήτρη Χύτα.
ΣΕΠΛ: Τσουλούφης, Πετρωτός, Γραβάνης, Ασίκογλου, Γκιόσι, Κορδαλής, Πετρίκης, Φλώρος, Μπατζογιάννης, Ταστεμερίδης, Καπετάνιος (Κώτσιος).
ΣΔΠΛ: Ρεντόπουλος, Καραγιάννης, Λάκης, Μουτσανάς, Ακρίβος, Τσιτσανούδης, Μπουμαρσόπουλος, Καλαντζής, Κουρδής, Βλιώρας, Καραμπούλας (Ζεϊμπέκης, Κονταξής, Τσάμπας).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass