ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πανελλήνια Ποδηλατοδρομία «ΑΘΛΟΣ»

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2012 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:38
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Η Πανελλήνια Ποδηλατοδρομία «ΑΘΛΟΣ» θα ξεκινήσει από την Αθήνα και θα τερματίσει στη Θεσ/νίκη με διάρκεια 4 ημερών και διανυκτέρευση σε τρεις σταθμούς: Στη λίμνη Ευβοίας, στα Φάρσαλα και τον Πλαταμώνα. Η απόσταση που θα διανύσουν οι ποδηλάτες είναι 550 χιλιόμετρα. Είναι μία ποδηλατοδρομία πολλών αλλά απολαυστικών χιλιομέτρων που θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Οδικής ασφάλειας (Ι.Ο.Α.Σ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη του Ομίλου Εταιριών «Βιοϊατρική» και την διοργάνωση της εταιρίας Cyele. Η ποδηλατοδρομία αυτή ονομάστηκε «ΑΘΛΟΣ» γιατί θα αποτελέσει ένα πραγματικά μεγάλο επίτευγμα, ένα σπουδαίο κατόρθωμα, γι΄ αυτούς που θα πάρουν μέρος και θα την ολοκληρώσουν, διανύοντας 550 χιλιόμετρα σε 4 ημέρες. Με την προσπάθειά τους, οι ποδηλάτες θα μεταφέρουν μηνύματα ασφαλούς μετακίνησης, αγάπης για το περιβάλλον, ευγενούς άμιλλας, προσήλωσης στον στόχο. Μαζί με τους πρωταγωνιστές του «ΑΘΛΟΥ» θα είναι και όλοι οι τοπικοί φορείς και πολίτες των περιοχών απ΄ όπου θα περάσει η ποδηλατική ομάδα.
Στα Φάρσαλα οι ποδηλάτες θα φθάσουν από την οδό Βόλου στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 29/6/2012 και θα τους υποδεχθούν στην είσοδο της πόλης οι φορείς αλλά και ομάδα Φαρσαλινών ποδηλατών.
Οι ποδηλάτες θα αναπαυθούν επί τρίωρο στο «Κτήμα Αίγλη» και στις 8 μ.μ. συνοδευόμενοι από Φαρσαλινούς ποδηλάτες θα αφιχθούν στο κέντρο της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από την κινητή ομάδα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωάς» με την υποστήριξη και το συντονισμό του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων και των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσία με προτζέκτορα, αλλά και δραστηριότητες βιωματικής ενημέρωσης με προσομοιωτές πρόσκρουσης, ανατροπής και μέθης.
Τόσο η φύση όσο και ο στόχος του εγχειρήματος είναι τα κοινωνικά μηνύματα της ασφάλειας, της κυκλοφορίας, της ευγενούς άμιλλας.
Την Παρασκευή 15/6/2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής Φαρσάλων, οι Ενεργοί Πολίτες, οι σύλλογοι Τριτέκνων και Πολυτέκνων, ο Αιμοδοτικός Σύλλογος, Σχολές Οδηγών με σκοπό τη στήριξη της Ποδηλατοδρομίας «ΑΘΛΟΣ» και την επιτυχία της εκδήλωσης.
Για την καλύτερη ενημέρωση όσον αφορά στην ποδηλατοδρομία, πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων (24910 - 26.511) και του προέδρου κ. Δημ. Γακόπουλου (6999. 924.961).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass