ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ενότητα για τα γήπεδα της Λάρισας

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΑΚΛ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2012 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
 Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, έκτακτη σύσκεψη με θέμα το πρόβλημα των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Λάρισας. Στη σύσκεψη - την οποία συγκάλεσε ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός - έδωσαν το «παρών» εκτός του περιφερειάρχη: ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας κ. Μέγας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής, ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κουρέτας (και σαν έφορος του γυναικείου πόλο του ΝΟΛ), ο αναπληρώτης δήμαρχος κ. Μπαρμπούτης (ήταν και σαν πρόεδρος της ΕΑΛ), ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Κουτσούκης, το μέλος κ. Ζαούτσος, ο διευθυντής κ. Μακρίδης, εκπρόσωποι των ομάδων μπάσκετ (Αστέρας, Ολύμπια, ΑΕΛ, ΕΑΛ, Μύτικας), βόλει (ΕΑΛ, Φιλαθλητικός), κολύμβησης και πόλο (ΝΟΛ, Λαρισαϊκός - Τιτάνες) και εκπρόσωποι των σωματείων βαρέων αθλημάτων. Επίσης εκεί ήταν και ως εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΘ ο κ. Γεωργόπουλος (παράγοντας και της Ολυμπιάδας).
Ο κ. Αγοραστός τόνισε μεταξύ άλλων πως «αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει πρόβλημα στα σωματεία. Έχουν να πάρουν χρόνια επιχορηγήσεις. Υπάρχει μείωση στα έσοδα. Πρόβλημα όμως έχει και η διοίκηση του ΕΑΚΛ αφού και αυτήν δεν έχει έσοδα» και πρότεινε «Η λύση είναι ο ΟΠΑΠ που ζει από τον αθλητισμό και θα πρέπει να τον βοηθήσει. Στη Θεσσαλία μας το οφείλουν γιατί μας πήραν τους Μεσογειακούς Αγώνες. Θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο. Θα δουλέψουμε για τον αθλητισμό των παιδιών μας».
Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως την επόμενη εβδομάδα κι όλας θα υπάρξει διπλή επίσκεψη (ομάδων, διοίκησης ΕΑΚΛ και Περιφέρειας) τόσο στη ΓΓΑ όσο και στον ΟΠΑΠ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass