Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ

Ποδηλατούσε για σχεδόν 25 ώρες…

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ * ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΟΥ – ΔΑΛΑΒΙΚΑ ΣΤΟΝ «ΟΜΦΑΛΙΟ 2012»

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2012 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
 Σε αγώνα Brevet (μεγάλων αποστάσεων) Αθήνα-Λάρισα-Αθήνα 600 χιλιομέτρων ανάμεσα στους 29 συμμετέχοντες αθλητές, ο Λαρισαίος αθλητής του ΑΣ Πηνειού Μιχάκης Γιώργος τερμάτισε πρώτος κάνοντας τον εκπληκτικό χρόνο των 24 ωρών και 45 λεπτών αυθημερόν και χωρίς ύπνο στο ενδιάμεσο της διαδρομής.
Επίσης διάκριση για το σύλλογο είχαμε και στον αγώνα “Cretan Cycling Challenge” που διεξήχθη στην Κρήτη. Εκεί ο αθλητής Στάθης Μιχάλης στον αγώνα δρόμου 118 χιλιομέτρων τερμάτισε 6oς και πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΑΣΤΕΡ που θα γίνει στη Νότια Αφρική μέσα στο 2012. Ο Ποδηλατικός Α.Σ. Πηνειός με ανακοίνωσή του συγχαίρει τον αθλητή Στάθη Μιχάλη καθώς και τον Μιχάκη Γιώργο για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλές επιδόσεις και σε επόμενους αγώνες.
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ 2012
Εν τω μεταξύ για μια ακόμη φορά ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός έδωσε το «παρών» στον διασυλλογικό αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Ομφάλιος 2012» που ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και έγινε στους Δελφούς. Στον αγώνα συμμετείχαν οι κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νέων, ΟΠΕΝ στη διαδρομή 127 χιλιομέτρων και ήταν κατά κύριο λόγο ορεινός με πολλές ανηφόρες και δύσκολα κομμάτια. Από τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειό συμμετείχαν 5 αθλητές στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.
Η Δέσποινα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Γυναικών κάνοντας αισθητή την παρουσία της με χρόνο 5:07:00.
Ο Παγανός Κώστας κατέλαβε την 11η θέση κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση
 θέση στην κατηγορία Ανδρών με χρόνο 4:04:40 ενώ και ο αδερφός του Παγανός Βαγγέλης κατέλαβε την 37η με χρόνο 4: 55:40. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές καθώς και τους αθλητές, Καραγγέλη Δημήτριο και Παπαντωνίου Κώστα, που συμμετείχαν πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Δαλαβίκας Κώστας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass