ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ 1-0

Επίλογος με νίκη για τον Δωτιέα

* ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΤΖΙΟΛΑΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 73΄

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2012 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:33
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με νικηφόρο αποτέλεσμα έκλεισε τη φετινή χρονιά ο Δωτιέας, ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου κέρδισε στο γήπεδό του τον Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου, με σκορ 1-0.
Μια νίκη γοήτρου μεν καθώς ήδη από την περασμένη Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είχαν «σφραγίσει» το εισιτήριο ανόδου στην Δ’ Εθνική κατηγορία, αλλά σίγουρα η χρονιά χαρακτηρίζεται πετυχημένη για το ποδοσφαιρικό σωματείο της Αγιάς, που έκοψε πρώτο το νήμα στην Α΄ ΕΠΣΛ και στέφθηκε πρωταθλητής.
Στη χθεσινή αναμέτρηση το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 73΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Βαγγέλη Τζιόλα, που κέρδισε ο ίδιος.
Η ομάδα της Αγιάς που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα είχε κι ένα δοκάρι στο 40΄σε σουτ από πλάγια του Μάντζα και δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τζιόλα (14΄-41΄).
Από την πλευρά της η ομάδα του Βελεστίνου που αγωνίσθηκε και με 15χρονους παίκτες στη σύνθεσή της, καθώς ο τεχνικός της Λάκης Μπακάλης δουλεύει με νέα παιδιά, είχε δυο πολύ καλές στιγμές με τον Ποτάμι (15΄) και τον Μπλέτσα (16΄).
Να σημειώσουμε ότι στο 86΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μαλάκος του Δωτιέα
* Σε γενικές γραμμές καλή χαρακτηρίζεται η διαιτησία των κ. Τζοφώλη, Νίκου, Τζάνη (Τρικάλων).
Πάντως ο ρέφερι στο 62΄ θα μπορούσε να δώσει ένα ακόμη πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζα, ενώ στο 78΄ο δεύτερος επόπτης κ. Τζάνης σταμάτησε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μιχολίτση του Ρήγα Φεραίου που έφευγε μόνος του για να βγει τετ-α-τετ με τον Δημηνίκο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΩΤΙΕΑΣ (Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Δημηνίκος, Βερβέρης (70’ Μαντζαρής), Τσακάλι, Αθανασίου, Ρέντζας, Βαΐτσης (63΄Ρέψης), Γεωργούλας, Τζιόλας (75΄Καραντώνης), Μαλάκος, Παντελιάδης, Μάντζας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος, Ποτάμι, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος, Ρέβης (80΄Χατζής), Τριχόπουλος, Μπλέτσας, Πάσχος, Ντόντος (70΄Μπίκας), Κλώθος (69΄Μιχολίτσης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Δωτιέα Γιάννης Μπουρνάκας και ο συνεργάτης του Βασίλης Μπακογιάννης, σε δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:
ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: «Νομίζω ότι φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάναμε μια νίκη στα μπαράζ χάρη στη διάθεση των παικτών και τη θέληση που είχαν παρότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Από κει και πέρα όπως είχα πει αυτό ήταν το τελευταίο ματς για μένα και για τον Βασίλη (σ.σ.Μπακογιάννη) καθώς αποχωρούμε από την ομάδα.
Προσφέραμε πιστεύω πολλά στον Δωτιέα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε, ήμασταν και τυχεροί διότι βάλαμε κι εμείς ένα λιθαράκι στην πιο πετυχημένη χρονιά της ομάδας τα τελευταία 27 χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο διότι στον ενάμιση χρόνο στην Αγιά δεν έχω το παραμικρό παράπονο καθώς ήταν δίπλα μας, τη διοίκηση που συνεργάσθηκα και κυρίως τους παίκτες.
Πάνω από όλα αυτό που θέλω να τονίσω είναι ό,τι είχαμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα και γι΄ αυτό καταφέραμε να πετύχουμε έναν άθλο και κάτω από αντίξοες συνθήκες, να στεφθεί πρωταθλήτρια.
Εύχομαι στον Δωτιέα καλύτερη συνέχεια από ότι είχαμε εμείς φέτος και να πάει πιο ψηλά γιατί έχει τη δυναμική η περιοχή της Αγιάς».
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κλείσαμε μια πετυχημένη χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Και φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αρμονική συνεργασία που είχαμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στη βοήθεια των φιλάθλων.
Με το Γιάννη προσπαθήσαμε να φτάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και αποχωρούμε με τις καλύτερες αναμνήσεις, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι 100% ικανοποιημένος όταν βλέπεις ότι οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο της Αγιάς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε εμένα και τον Γιάννη και να ευχηθώ να έρθουν καλύτερες στιγμές την καινούργια αγωνιστική περίοδο».
ΝΙΚΗ ΤΗΣ Α.Ε.ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ
Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η Α.Ε.Λεονταρίου, κερδίζοντας στο γήπεδό της τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με σκορ 2-1.
Το Λεοντάρι προηγήθηκε στο 73΄με τον Ευαγγέλου, ισοφάρισε με πέναλτι στο 78΄ ο Παγγέας και τη νίκη στους γηπεδούχους χάρισε στο 84΄ο Χαρβαλιάς.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δωτιέας- Ρήγας Φεραίος 1-0
Λεοντάρι- Νεοκαισάρεια 2-1
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
Ρήγας Φεραίος          10-5   12
Νεοκαισάρεια              13-7   10
………………………………………………
Α.Ε. Λεονταρίου         5-12   7
Δωτιέας          2-6       5
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass