ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Υψηλοί στόχοι με δικά της παιδιά

* ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SPORTS ACADEMY

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2012 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:33
Του Κ. Γκιάστα
Τους στόχους για το μέλλον της Ολύμπια παρουσίασαν χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των ομάδων του ιστορικού αυτού συλλόγου με τους ανθρώπους της Sports Academy. Οι δύο πλευρές έχουν στενή συνεργασία από πέρυσι και φαίνεται πως η πορεία τους θα είναι παράλληλη επί της ουσίας και στη συνέχεια.
Στη συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκαν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Σάββας Αραπατσάνης, ο πρόεδρος της Sports Academy Βασίλης Μητσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Sports Academy Θανάσης Κουκούβας, η αθλήτρια Άννα Γοργόλη και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Ηλίας Λιάκος.
Όσον αφορά στο νέο διοικητικό σχήμα της Ολύμπια τονίστηκε πως θα υπάρξουν εξελίξεις στα τέλη Ιουνίου. 
Αρχικά ο Σάββας Αραπατσάνης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ολύμπια είναι πάνω από πρόσωπα. Δεν χρειάζονται συστάσεις γι’ αυτό το σύλλογο που έχει περάσει τόσα πολλά. Η γυναικεία ομάδα είναι αυτή που κράτησε το όνομα στα δύσκολα χρόνια και τώρα είναι κοντά στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ξανά. Εκεί δηλαδή που είναι η θέση της και σίγουρα μπορεί να ανέβει και ακόμα πιο ψηλά. Τα κορίτσια δείχνουν το δρόμο για το μέλλον. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν είναι πιστά στις υποχρεώσεις τους και ούτε εγώ δεν περίμενα να έχω τόσο καλή ομάδα. Τα ευχαριστώ και είμαι σίγουρος πως στα μπαράζ θα τα πάνε περίφημα. Ευχαριστώ επίσης τους Μητσόπουλο, Κόμματο και Κουκούβα που θυσίασαν πολλά για αυτήν την ομάδα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου τον κ. Ζυγγελόπουλο».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Sports Academy ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τα μέλη της Sports Academy σε συνεργασία με την Ολύμπια, έκαναν το καλύτερο δυνατό, για μια πετυχημένη χρονιά προσπαθώντας να καλύψουμε τα κενά που εμφανίζονταν. Οι απαιτήσεις όμως παραμένουν υψηλές για την Sports Academy και τα άτομα που την απαρτίζουν, με εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, και με διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όπως είναι η ανάδειξη του Νέστορα Κόμματου ως πρωταθλητή Ευρώπης με την Μακάμπι.
Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να είναι και η νέα χρονιά αυτή που πρέπει για μια ομάδα όπως η Ολύμπια με την Sports Academy. Δεν υπάρχει καμία αγωνία για το άμεσο και το απώτερο μέλλον, έχοντας ήδη κάνει τα πλάνα μας, στην υλοποίηση των οποίων προχωράμε άμεσα, με τη σταθερότητα, την υπομονή και την επιμονή που πρέπει, διαθέτοντας όλες τις αγωνιστικές και διοικητικές εγγυήσεις.
Το βάρος μας πέφτει και πάλι στις ακαδημίες, θέλοντας να αναδείξουμε παίκτες αλλά παράλληλα τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο τμήμα οι στόχοι θα είναι υψηλοί. Η χρονιά κρίνεται πετυχημένη για την ανδρική ομάδα, και φυσικά ελπίζουμε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και για τις γυναίκες. Η Ολύμπια έχει παρελθόν και παρόν, και θα έχει και μέλλον με τους ανθρώπους της Sports Academy».
Στη συνέχεια ο Θανάσης Κουκούβας τοποθετήθηκε σε γενικές γραμμές ως εξής: «Η Sports Academy έχει αναλάβει την καθοδήγηση της Ολύμπια. Το μέλλον της ομάδας είναι στης ακαδημίες της και εκεί πρέπει να επενδύσουμε. Εκεί θα ρίξει το βάρος η Ολύμπια. Φέτος κάναμε ό,τι καλύτερο για τα κορίτσια και αυτά έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι κοντά στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία και πιστεύω πως θα τα καταφέρουνε. Γενικός στόχος είναι να φέρουμε κάποια παιδιά πίσω στην ομάδα και να μας ενισχύσουνε για τη σεζόν που έρχεται. Χρειάζεται προσωπική εργασία από όλους και υπομονή».
Από πλευράς αθλητριών μίλησε η Άννα Γοργόλη που τόνισε πως «είμαστε έτοιμες για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Έχουμε ένα καλό σύνολο, καλό προπονητικό τιμ και μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Τέλος ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Ηλίας Λιάκος αφού παρουσίασε ως συνεργάτη του, τον Γιώργο Γουμενόπουλο είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθα στην Ολύμπια σχεδόν στα μέσα της σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θρασύβουλο Λιάγκα γιατί βρήκα μια ομάδα σε τέλεια κατάσταση. Μητσόπουλος και Κουκούβας συνέδραμαν αρκετά σε αυτό. Μετά όμως μείναμε με 8 άτομα και στη συνέχεια με 7. Εκεί κάναμε μια κοιλιά και μετά ισορροπήσαμε ξανά την απόδοσή μας. Δείξανε φοβερό χαρακτήρα τα παιδιά ακόμα και μέσα σε αυτές τις δυσκολίες. Θέλω να σταθώ στην προσφορά του Αντώνη Ανδρέου που ήταν η ψυχή της ομάδας.
Όσον αφορά για την επόμενη σεζόν υπογράμμισε: «Θα βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον της Ολύμπια και θα επενδύσουμε σε νεαρά και ταλαντούχα παιδιά. Εγώ ζηλεύω το κλίμα που βλέπω στη γυναικεία ομάδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρει να ανέβει στην Α2 Εθνική».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass