ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ανεβάζει τον πήχη ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2012 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η φετινή άνοδος της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία δεν είναι παρά η συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας των ανθρώπων του συλλόγου που θέλουν να φέρουν τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δη στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Μέσα σ’ αυτή την προοπτική έγινε και η πρόσληψη του προπονητή Κώστα Κολομητρούση ο οποίος αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο αφού ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ στα δύο χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα του νομού μετρά ισάριθμες ανόδους.
«Θέλουμε να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά. Στοχεύουμε στην άνοδο και τη νέα αγωνιστική σεζόν γι’ αυτό κρίναμε ότι έπρεπε να πάρουμε έναν έμπειρο και ικανό προπονητή που να οργανώσει προς αυτή την κατεύθυνση την ομάδα» δήλωσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ελευθέρογλου μιλώντας για τη συμφωνία συνεργασίας με τον Κώστα Κολομητρούση και πρόσθεσε:
«Από δω και πέρα θα προχωρήσουμε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας προκειμένου να αποκτηθούν οι παίκτες που θέλουμε για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό αγωνιστικό σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά».
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΛ Αβέρωφ Κώστας Κολομητρούσης δήλωσε:
«Δέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΛ Αβέρωφ μιας ομάδας που έχει όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον. Εκτίμησα ιδιαίτερα τους κ. Ελευθέρογλου και Τσακουρίδη δύο άτομα που δύσκολα μπορείς να συναντήσεις σήμερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τεράστια προσφορά στο χώρο: Έφτιαξαν δύο βοηθητικά γήπεδα μικρών διαστάσεων για τα παιδικά τμήματα του συλλόγου και έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες στο γήπεδο Αβέρωφ το οποίο θα είναι έτοιμο περί τα μέσα Αυγούστου (ολοκληρώθηκε η περίφραξη του γηπέδου και αρχίζουν τα έργα στο χώρο των αποδυτηρίων). Είναι κάτι το οποίο εκτίμησα πάρα πολύ γιατί ομάδα χωρίς γήπεδο δεν είναι ομάδα.
Από κει και πέρα έχω παρακολουθήσει την ομάδα αγωνιστικά και διαπίστωσα ότι διαθέτει πολύ καλό υλικό που με ελάχιστες προσθήκες είμαι σίγουρος ότι μπορεί κάθε χρονιά να ανεβαίνει κατηγορία. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον».
Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες η φετινή χρονιά για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.
Tην εκδήλωση που επιμελήθηκε ο επικεφαλής προπονητής των τμημάτων υποδομής Στέλιος Τσινούδης χαιρέτισε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ελευθέρογλου ο οποίος ευχαρίστησε όλους (προπονητές, ποδοσφαιριστές, γονείς) για τη συνεργασία τους και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν μετάλλια στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ως επιβράβευση των προσπαθειών τους κατά τη φετινή σεζόν, ενώ τιμήθηκε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Βαγγέλης Μπρισίμης για την άνοδο της ομάδας και την προσφορά του στα τμήματα υποδομής.
Τέλος οι προπονητές των υποδομών του συλλόγου Στέλιος Τσινούδης και Αποστόλης Ταρταμπούκας βράβευσαν τους γονείς των παιδιών για την άψογη συνεργασία που είχαν και τη στήριξη που παρείχαν. Την πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος των γονέων κ. Στέφανος Στεργίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass