ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΝ 117 Π.Μ. ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Κούπα… τεσσάρων αστέρων για την 110 Π.Μ.

*ΥΨΗΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2012 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.Βασίλης Ντάμπλης
 
Η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ. κατέκτησε χθες το τρόπαιο στον τελικό κυπέλλου της Πολεμικής Αεροπορίας, κερδίζοντας στο AEL FC ARENA την ομάδα της 117 Πτέρυγας Μάχης (Ανδραβίδα), με σκορ 4-1.
Οι παίκτες των δυο ομάδων επέδειξαν υψηλό αθλητικό ήθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.
Σαφώς ανώτερη η 110 Π.Μ. πέτυχε δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, δείχνοντας ότι έχει ένα καλογυμνασμένο σύνολο που από την αρχή της διοργάνωσης είχε μια εξαιρετική παρουσία και πήρε δίκαια έτσι την κούπα.
Από την άλλη πλευρά η φιλοξενούμενη-ουσιαστικά- ομάδα προσπάθησε φιλότιμα, αλλά δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους   τυπικά γηπεδούχους, που έχασαν και άλλες ευκαιρίες, προκειμένου να διευρύνουν τη νίκη τους.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
23΄Ο Μανάκας έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Κατσούλη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ.
27’ Σε απευθείας φάουλ του Σαΐτη, η μπάλα πέρασε άουτ.
30΄Ο Κατσούλης μέσα στην περιοχή γύρισε την μπάλα στον Χατζημπύρο που πλάσαρε, όμως με τάκλιν αυτοθυσίας ο Βουρτσάνης απέτρεψε το γκολ.
32΄Ο Θοδωρής Εμμανουήλ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, γκολ που αφιέρωσε στην κόρη του που γεννήθηκε μια ημέρα πιο πριν και το πανηγύρισε με το γνωστό τρόπο.
43΄Σε σουτ του Μανάκα η μπάλα κατέληξε άουτ.
45΄+1 Από έξοχη πάσα του Σαΐτη ο Αχιλλέας Κατσούλης με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-0.
49΄Εντυπωσιακή απόκρουση πραγματοποίησε ο Τζικόπουλος, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρονόπουλου.
58΄Σε σουτ του Σταμούλη με διπλή προσπάθεια ο Τζικόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.
59΄Ο Σαΐτης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Εμμανουήλ, αυτός γύρισε την μπάλα στον Χατζημπύρο που τροφοδότησε τον Σαΐτη στο ύψος της περιοχής και στο σουτ που έκανε εκείνος ο γκολκίπερ Αγοράκης απέκρουσε την μπάλα.
67΄Από μπαλιά του Σαΐτη ο Αρβανίτης βγήκε τετ-α-τετ, όμως στο πλασέ που έκανε ο γκολκίπερ της 117 Π,Μ. απέκρουσε την μπάλα.
71΄Απευεθείας εκτέλεση φάουλ του Σαΐτη και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
76΄Ο Μανάκας τροφοδότησε τον Σαΐτη που έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
77΄Από δεξιά ο Μαργαρίτης έβγαλε την σέντρα, ο Σαΐτης βρήκε τον Κατσούλη που πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Αγοράκη και πέτυχε το 3-0.
90΄Από πάσα του Τσιχλιά ο Βουρτσάνης με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-1.
90΄+2 Ο Λάμπρος Βλάχος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του κ. Αρετόπουλου (Τρικάλων), που είναι διαιτητής σούπερ λίγκας  ενώ το ίδιο πολύ καλοί ήταν και η κ. Κομισοπούλου (Λάρισας), με τον κ. Μπαζακούλα (Αθηνών), ενώ 4ος ήταν ο κ. Παντέλης (Αθηνών)
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Ασμχος(Ε) Παναγιώτης Φωτίου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
110 Π.Μ.(Κώστας Κουτσούκης-Βαγγέλης Μάνος): Τζικόπουλος, Βερβέρης, Τριανταφύλλου, Βλησαρούλης, Ταυλαρίδης, Εμμανουήλ, Χατζηλιάδης (46΄Βλασίδης), Μανάκας (82΄Γουγουλούλης), Κατσούλης, Σαΐτης (79΄Βλάχος), Χατζημπύρος (63΄Αρβανίτης).
117Π.Μ.(Γιώργος Κυριαζής , Γιώργος Μαρκαντωνάτος): Αγοράκης, Πανταζής, Κογκόπουλος, Πατσιούρας, Βουρτσάνης, Βυθούλκας (46΄Κουτσοκέρας),Παναγιωτόπουλος, Σταμούλιας (70΄Ρήγας), Τσελεπής(54΄Μπλούφας), Χρονόπουλος (60΄λ.τ.Ντουβάρας), Τσιχλιάς.
*Τις απονομές έκαναν στο τέλος ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αθανάσιος Παιδής, ο εκπρόσωπος του αρχηγείου ΑΤΑ Τξχος(Ι) Γεώργιος Πασχόπουλος, ο διοικητής της 110 Π.Μ. Ταξίαρχος(Ι) Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Λαθύρης, ο διευθυντής των επιχειρήσεων εκπαίδευσης της 110 Π.Μ. Σμχος(Ι) Παναγιώτης Δημόπουλος και ο προσωπάρχης της 110 Π.Μ. Σμχος(Δ) Γεώργιος Στεργιούλης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
Ο διοικητής της 110 Π.Μ. Ταξίαρχος(Ι) Δημήτρης Παπαμιχαήλ, συνεχάρη τις δυο ομάδες και τους διαιτητές για το ήθος που επέδειξαν, ενώ ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά τον πρόεδρο κ.Πηλαδάκη για τη γενναιόδωρη προσφορά του γηπέδου AEL FC ARENA, όπου διεξήχθη ο τελικός.
Να σημειώσουμε ότι απονεμήθηκε πλακέτα από τον ίδιο στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ Λουκά Σάββα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass