ΣΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Αλλάζει το τοπίο στη Δήμητρα

ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΑ-ΛΑΪΚΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2012 3:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:32
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου αναμένεται να διαμορφώσουν ένα νέο τοπίο στη Δήμητρα Γιάννουλης. Χθες το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας της νέας διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην οποία οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας, αναφέρθηκαν προβλήματα προκειμένου να δρομολογηθεί η λύση τους.
«Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα αγωνιστικό σύνολο ικανό που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βρίσκεται στην ελίτ των ομάδων της κατηγορίας» επισήμανε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Κουλουψούζης σε δηλώσεις του στην «Ε» και πρόσθεσε:
«Η ομάδα θα ενισχυθεί στον βαθμό που χρειάζεται, αλλά κυρίως θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό από τα δικά μας παιδιά».
Σε ό,τι αφορά στο θέμα του προπονητή και πιο συγκεκριμένα του Βασίλη Νάρη ο κ. Κουλουψούζης επισήμανε:
«Το θέμα του προπονητή είναι ανοικτό. Θα υπάρξει συνάντηση τις επόμενες ημέρες με τον Βασίλη Νάρη ο οποίος ολοκλήρωσε τη χρονιά στην ομάδα και αν υπάρξει ταύτιση απόψεων τα πάντα είναι πιθανά. Σε περίπτωση που δεν βρούμε κοινό σημείο προσέγγισης τότε θα ψάξουμε για νέο πρόσωπο».
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Σήμερα εν τω μεταξύ η Δήμητρα διοργανώνει ελληνική βραδιά στο γήπεδο Γιάννουλης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεχνα - λαϊκά τραγούδια με τους «ΝΟΣΤΟΣ» και δημοτικό τραγούδι με τους Βασίλη Πλακιά (βιολί), Βασίλη Κιτσόπουλο (κλαρίνο) και Γιώργο Ντάντη (τραγούδι). Με φροντίδα των διοργανωτών θα υπάρξουν σουβλάκια και ποτά και αναμένεται για το κοινό μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη διασκέδαση. Οι πόρτες του γηπέδου ανοίγουν στις 20:00, έναρξη προγράμματος 21:00 και τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass