ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΛΑΓΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΕΠΛ

Έπαιξαν για τον Γιάννη…

ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΠΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (18.00)

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:30
Φιλικό αγώνα για την ενίσχυση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσαλάγκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση (6 μήνες εκτός) έδωσε στο γήπεδο Κιλελέρ ο ΣΕΠΛ με αντίπαλο την Κυψέλη.
Νικήτρια με σκορ 5-3 αναδείχθηκε η ομάδα του ΣΕΠΛ για την οποία σκόραραν οι Πικούλης 2, Μπατζογιάννης 2 και Κορδαλής με εντυπωσιακό τρόπο από το χώρο του κέντρου, ενώ για την ομάδα της Κυψέλης σκόραραν οι Ζιόμπουρας, Σβερώνης και Γούσης.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση του προέδρου του ΣΕΠΛ, Νίκου Ζεϊμπέκη με την ιδιότητα του διαιτητή (ορίσθηκε από την ΕΔ/ΕΠΣΛ ως α’ βοηθός). Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ντίνου ενώ β’ βοηθός ήταν ο κ. Παπαχατζής.
Από την πλευρά του ΣΕΠΛ ο αρχηγός της ομάδας Πικούλης απένειμε αναμνηστικό αγαλματίδιο στον ποδοσφαιριστή της Κυψέλης Γιάννη Τσαλάγκα.
ΚΥΨΕΛΗ: Δεσπόπουλος, Χριστιανός, Ζιόμπουρας, Κουτσώνης, Μαραγκούλης, Γκίσι, Θεοδωρόπουλος, Τσαλάγκας Κ., Σβερώνης, Ορνέλι, Μπαλάς, Γούσης, Βουλγαράκης
Σ.Ε.Π.Λ.: Γκέμας, Αγγελακόπουλος, Γκιόζι, Κορδαλής, Κοσμίδης, Μπατζογιάννης, Πικούλης, Μπούφης, Τσουκνίδας, Πραγγούλης, Πετρωτός (Αμαρλαργιώτης).
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, η ομάδα του ΣΕΠΛ θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι στο Χειμάδι (18.00) όπου θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου στην τοπική ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.
Από τον ΣΕΠΛ καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα γραφεία του συνδέσμου στις 16.00 για αναχώρηση:
Γκέμας, Καψαλός, Αμαλαργιώτης, Λευτέρης, Ταχανάς, Γκιόσι, Κορδαλής, Κουτσόπουλος, Μπατζογιάννης, Ασίκογλου, Γραβάνης, Δελητζανής, Ταστεμερίδης, Φωτιάδης, Τσιουλούφας, Τσουκνίδας, Μπούφης.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass