ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

«Εκστρατεία» των φίλων του Οικονόμου

*ΔΥΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ Ι.Χ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2012 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:30
 Οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου δεν θα αισθάνονται και δεν θα δώσουν μόνοι τη μάχη στην Καλαμαριά, καθώς θα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια των «πρασίνων», πάρα πολλοί φίλαθλοι από Τσαριτσάνη, Ελασσόνα και τα γύρω χωριά της επαρχίας.
Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων μετά και το κάλεσμα της διοίκησης της ΠΑΕ για έμπρακτη συμμετοχή του κόσμου στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς τη διεκδίκηση από το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης της 2ης, ή 3ης θέσης, ακόμη και της 1ης (συνδυασμός αποτελεσμάτων του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου) στο βόρειο όμιλο της football league II, οδηγώντας τον Οικονόμο, μέσω των πλέι οφ ή απευθείας, στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης δείχνοντας τα τελευταία χρόνια συνέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σταθερότητα, σημάδεψε και οδηγήθηκε αρκετά ψηλά, δικαιώθηκε δε στη συνείδηση του κόσμου της επαρχίας, ενός κόσμου που δείχνει να την αγαπά και να την εμπιστεύεται, αντλώντας από αυτή ένα σημαντικό κομμάτι χαράς και περηφάνιας, που τόσο χρειάζεται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά ο τόπος.
Δεκάδες φίλαθλοι θα κινηθούν με Ι.Χ. μεμονωμένα προς την Καλαμαριά, πολλοί ακόμα ντόπιοι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας θα ενωθούν μαζί τους και επί πλέον δυο μέχρι στιγμής λεωφορεία θα ξεκινήσουν αύριο στις 12:30 από την πλατεία της Τσαριτσάνης για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την αγωνία και τη θέληση των παικτών του Οικονόμου για το ζητούμενο θετικό αποτέλεσμα. Για τη μίσθωση των λεωφορείων συνέδραμαν οικονομικά οι κ. Πασχόπουλος Γ., Έξαρχος Δ., Δραγατσίκης Ι., Πάγκος Κ., Χήρας Αθ.και Μιχούλης Δ.
Από αγωνιστικής άποψης, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Γ. Καλτέκη εκτός των τιμωρημένων με κίτρινες κάρτες Μπανούση και Παπαϊωάννου.
Η αποστολή μετά τη σημερινή πρωινή χαλαρωτική προπόνηση, θα γευματίσει το μεσημέρι στην ταβέρνα «Μαγειρέματα» της Ελασσόνας, αναχωρώντας στη συνέχεια για το Hotel «Royal» της Θεσσαλονίκης, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass