ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ο Γύρος της Λάρισας με μια... τρεχάλα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2012 3:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Ρεπορτάζ: Κ. Γκιάστας
Μια μικρή και αμιγώς αθλητική γιορτή στήθηκε και φέτος στο κέντρο της Λάρισας. Καλεσμένοι εκατοντάδες Λαρισαίοι όλων των ηλικιών. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον Γύρο της πόλης που για μια ακόμα χρονιά αποτέλεσε ευκαιρία για πρωινή αθλητική έξοδο. Μουσική, χαμόγελα, αγκαλιές και ικανοποίηση ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό στην Κεντρική πλατεία της πόλης.
Η διαδρομή που ακολούθησαν οι δρομείς ήταν Κεντρική πλατεία (Αφετηρία) - Κύπρου - 23ης Οκτωβρίου - Υψηλάντου - Ηρ. Πολυτεχνείου -Παπαναστασίου και ο τερματισμός πάλι στην Κεντρική πλατεία. Παράλληλα με τον αγώνα υπήρξε και επίδειξη με ποδήλατα ΒΜΧ από αθλητές του συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΧΟΡΗΓΟΙ
Οι συνεργαζόμενοι φορείς της διοργανώσης ήταν οι εξής: Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, Δημοτική Αστυνομία, Σύνδεσμος Κριτών Στίβου, Εθελοντές Σαμαρείτες Ε.Ε. Σταυρού, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, Τοπική Εφορία Προσκόπων, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λάρισας ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ», Σύλλογος Λέσχη VESPA Λάρισας, Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Λάρισας «ΜΟΤΟΛΑΡ». Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τέλος τους εξής χορηγούς: Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΣΑΚΟΡΑΦΑ για την προσφορά των Τ- shirts, το Γραφείο ταξιδιών ΒΑRΑS ΤRAVEL για την προσφορά της εκδρομής του Δημοτικού Σχολείου που θα κληρωθεί, τον κ. Αδάμ Δημήτρη για την προσφορά νερών Σαμαρίνα.
ΒΡΑΒΕΥΕΙΣ
Τις βραβεύσεις έκαναν οι: αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Σπύρος Μπαρμπούτης, πρόεδρος ΔΟΠΑΕΛ κ. Μιχάλης Τσακίρης, αντιδήμαρχος κ. Άρης Γαλάτος, αντιδήμαρχος κ. Κλεάνθης Λέτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΔΟΑΕΛ κ. Ιωάννης Οικονόμου, μέλος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Βάσω Οικονόμου, διοικητής της Τροχαίας Λάρισας κ. Καφετζής.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α) έως 13 ετών
ΑΓΟΡΙΑ
1. Λούγκος Στέργιος
2. Μάτζαρης Χρήστος
3. Ζησόπουλος Γιώργος.
 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1. Πάνου Εύα
2. Τσελικίδου Δανάη
3. Χαραχούσιου Ελένη
 
Β) 14-19 ετών
ΑΓΟΡΙΑ
1. Γκότσης Βασίλης
2. Μπουρονίκος Βασίλης
3. Κοντοτάσιος Βασίλης
 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1. Παππά Χαρίκλεια
2. Γαλάνη Παρασκευή
3. Δερβένη Κωνσταντίνα
 
Γ) 20 - 35 ετών
ΑΝΤΡΕΣ
1. Καραζήσης Χρήστος
2. Γκουλιώνης Γιώργος
3. Κονιδάρης Γεράσιμος
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Κοσμά Έφη
2. Γαλάνη Ευανθία
3. Πασχάλη Νικολέτα
 
Δ) 36 - 50 ετών
ΑΝΤΡΕΣ
1. Ντέλλας Ευάγγελος
2. Μιχαλόπουλος Μάριος
3. Περήφανος Παναγιώτης
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Δεδράμη Μαρία
2. Ζουμπελούλη Ελπινίκη
3. Βαρελά Ελένη
 
Ε) 51 ετών και άνω
ΑΝΤΡΕΣ
1. Λάμαρης Ιωάννης
2. Γιανούλης Ηλίας
3. Καραγιάννης Άγγελος
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Παπατριανταφύλλου Γεωργία
2. Δημοπούλου Γεωργία
 
ΣΤ’) Ειδική (άτομα με κινητικά προβλήματα και ΑμεΑ)
1. Νικολαΐδης Γιώργος
 
ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η «Ε»
Ιστορίες του… δρόμου
 
Ζευγαράκια, γονείς με παιδιά, συνταξιούχοι, παλαίμαχοι αθλητές, μπασκετμπολίστριες, λιλιπούτειοι δρομείς. Από όλα είχε ο χθεσινός Γύρος της Λάρισας. Η «Ε» συνάντησε μερικές ιστορίες του δρόμου και σας τις παρουσιάζει.
Μάνα και κόρη
Η Κωνσταντίνα Δερβένη που διανύει το 16ο έτος της αποφάσισε να τρέξει με τη μητέρα της την Έφη Δερβένη «Μετέχουμε κάθε χρόνο και είναι κάτι που μας γεμίζει. Το γλεντάμε με την ψυχή μας» και ο μπαμπάς «στο σπίτι με την άλλη κόρη που δίνει πανελλήνιες» μας είπε η μαμά. Καλή επιτυχία λοιπόν...
Ένα δρομέας τριάμισι ετών
Ο Θωμάς Καραβέντζας είπε φέτος να τρέξει μαζί με τον γιο του, τον Νεοκλή. Ο Νεοκλής που μόλις αγγίζει τα τριάμισι δεν έκανε όλη τη διαδρομή με τα πόδια «χρειάστηκε και λίγη βοήθεια μας είπε ο πατέρας δηλαδή με αγκαλίτσα. Τέτοια βάρη είναι ωραία. Τα οικογενειακά.
Οι δύο φίλες
Εκεί και δύο φίλες. Η Όλγα Δαδαλιάρη - Μπουχλαριώτη μαζί με την Ευαγγελία Τσακνάκη. Και οι δύο με μεγάλη εμπειρία στους γύρους καθώς συμμετείχαν ακόμα και σε αυτόν τη Αθήνας αλλά και σε μαραθωνίους παλιότερα όπως ανέφεραν. Άλλωστε και οι δύο είναι γυναίκες του αθλητισμού καθώς η μεν Όλγα είναι κωπηλάτισσα ενώ η Ευαγγελία είναι γυμνάστρια.
Η μπασκετμπολίστρια
Μπορεί τα παρκέ να την έχουν κερδίσει αλλά στον ελεύθερό της χρόνο βρίσκει ευκαιρία και τρέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις. Ο λόγος για την 12χρονη Άννα Γιαννούλη. Την μπασκετμπολίστρια της Ολύμπια που έτρεξε για δεύτερη χρονιά. Φέτος το έκανε με τον πατέρα της Ηλία Γιαννούλη και η μαμά θαυμάστρια. Έβαλε τρίποντο η Άννα...
Το 16ο δημοτικό θέλει Αθήνα
Το δημοτικό σχολείο που κέρδισε την ημερήσια εκδρομή ήταν το 16ο δημοτικό. Τα πανηγύρια έξαλλα. Αγκαλιές, φιλιά. Δεν είναι και μικρό πράγμα για τους μαθητές. Όσον αφορά τώρα στον προορισμό είναι κάτι που θα αποφασίσουν όλοι μαζί. Πάντως οι μαθητές, ψήφισαν από χθες. Αθήνα και πάλι Αθήνα...
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass