ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΜΕ 5-1

«Κλείδωσαν» την άνοδο τα Πλατανούλια

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ Η ΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2012 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Την άνοδο στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία εξασφάλισε ο Ηρακλής Πλατανουλίων ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης του Πρωτέα Αχιλλείου με 5-1 και τερμάτισε στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Δυναμό επικράτησε στο γήπεδο Τερψιθέας της Κοιλάδας με 4-2 αλλά δεν μπόρεσε να μπει σε τροχιά ανόδου αφού τη 2η θέση καταλαμβάνει ο Πρωτέας Αχιλλείου ο οποίος υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Δυναμό (την έχει κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι με 4-0). Η Δυναμό όμως θα δώσει έναν ακόμα αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Μαρμαρίνη και ο νικητής θα καλύψει τυχόν κενό που προκύψει στη Β’ τοπική κατηγορία.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια με τα οποία έπεσε η αυλαία των μπαράζ της Γ’ ΕΠΣΛ στον 1ο όμιλο:
ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Αν και ο Πρωτέας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 24’ με τον Χατζόπουλο Β., ο Ηρακλής Πλατανουλίων έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με την οποία εξασφάλισε την άνοδο. Το 1-1 έκανε στο 31’ ο Τσοπάνογλου και ακολούθησε στο 47’ και στο 55’ ο Άλμπαν. Στο 70’ ο Μπουκουβάλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 76’ ο Γκάτης Αθ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ: Πρίφτης, Γκάτης Χρ., Γκουντελίτσας (46’ Μπουκουβάλας), Δαούτης, Ματράκης Κ., Γκανάτσιος Αθ., Πατέτσιος (75’ Γκανάτσιος Αντ.), Τσοπάνογλου, Ματράκης Γ., Αλμπαν, Γκάτης Θ.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Τσουλούφης, Τσικούρας, Ιμπραχίμα, Νάκας, Στεφανούλης, Χατζόπουλος Β., Χατζόπουλος Χρ. (62’ Χρηστάκος), Μπικιώτης, Πρασσάς (88’ Γουρνάρης), Νικολακούλης, Τζιότζιος (70’ Κατέβας).
ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Χατζημπύρρος και Σαλοκανάς ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο γήπεδο Τερψιθέας. Η Δυναμό προηγήθηκε στο 25’ με τον Χατζημπύρρο και ισοφάρισε ο Καζάνης για την Κοιλάδα. Ο Σαλοκανάς στο 40’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Δυναμό, όμως ο Σαρούδης έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 2-2. Στο 60’ ο Χατζημπύρρος πέτυχε το 3-2 και στο 72’ ο Σαλοκανάς διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
ΔΥΝΑΜΟ: Σαλοκανάς Χ., Σκριάπας, Θανασάρας, Τσιάρας, Αθανασόπουλος (80’ λ.τ. Μπαρούτας Ν.), Γιαννακάκης, Τσακνάκης, Μπαρούτας Σ., Τζανέκας (50’ Ρακιτζόγλου), Χατζημπύρος, Σαλοκανάς Α. (75’ Δρέλλας).
ΚΟΙΛΑΔΑ: Τσιτουρτζής, Σαρούδης Αρ., Λαμπρογιώτας, Ανδρεάκης, Αθανασίου, Ανδρέου, Κοντοράς (57’ Καζάνης Κ.), Μαρδάνης (67’ Ζησόπουλος), Καζάνης Γ. Σαρούδης Δ., Θεοχάρης.
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass