ΒΓΗΚΕ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ ΤΗΣ Α2

Η Λάρισα πήρε το Βαλκανικό πρωτάθλημα κολύμβησης

* ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 12 ΧΩΡΩΝ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2012 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:25
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί η χθεσινή συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου να αφορούσε το πόλο όμως η είδηση ήρθε από την… κολύμβηση. Συγκεκριμένα από το στόμα του Α’ αντιπροέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Γιώργου Κατσαρού μάθαμε πως στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί το Βαλκανικό πρωτάθλημα κολύμβησης. Αυτό θα γίνει σύμφωνα με το καλεντάρι στα τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου 2013 με τη συμμετοχή 12 χωρών.
Όσον αφορά τώρα στο πόλο χθες ξεκίνησε η αγωνιστική δράση για την Α2 Εθνική κατηγορία όμως προηγήθηκε μια σχετική συνέντευξη Τύπου. Σε αυτή έδωσαν το «παρών» ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κατσαρός, ο γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου και έφορος του γυναικείου τμήματος πόλο του ΝΟΛ, κ. Κουρέτας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής, ο γενικός αρχηγός του τμήματος πόλο του ΝΟΛ κ. Παπαδόπουλος, ο έφορος της ανδρικής ομάδας κ. Μπεζιλιώτης, ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΝΟΛ κ. Γαλανόπουλος, ο αλυτάρχης κ. Λιαπίκος, ο διαιτητής κ. Σκαλοχωρίτης, ο προπονητής της εφηβικής ομάδας και βοηθός στην ανδρική κ. Θεοχάρης.
Αρχικά μίλησε ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός που ανέφερε: «Η Λάρισα και η Θεσσαλία γίνεται το επίκεντρο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Αυτό δείχνει πως η Λάρισα μπορεί και κάνει καλές διοργανώσεις και γι’ αυτό γίνονται συχνά. Έχουμε άριστες σχέσεις με την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Οι διοργανώσεις αυτές μας δίνουν τεχνογνωσία και σημαίνουν πολλά. Σημαίνει πως προάγεται το άθλημα και υπάρχει μια σημαντική τόνωση οικονομική και κοινωνική που στις μέρες μας αυτό είναι σπουδαίο. Εκατοντάδες αθλητές θα βρεθούν στην πόλη της Λάρισας μαζί με τους συνοδούς.
Αυτές οι διοργανώσεις είναι ιδιαίτερης αξίας για τη Θεσσαλία και θα συνεχίζουμε να τις παίρνουμε. Δεν είναι αποτέλεσμα ενός. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας. Γι’ αυτό καλούμε όλο τον κόσμο να είναι στο κολυμβητήριο και να απολαύσει το θέαμα».
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο κ. Κατσαρός που είναι α’ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ: «Η ΚΟΕ για μια ακόμα φορά δίνει ένα μεγάλο ραντεβού στην πόλη της Λάρισας που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση όλων. Μετά τους χειμερινούς κολυμβητικούς αγώνες παίρνει σειρά η φάση του πρωταθλήματος της Α2 στην οποία αγωνίζονται οι δύο μεγάλες της Θεσσαλίας. Ο ΝΟ Λάρισας και ο ΟΥΚ Βόλου. Όπως είπε και ο κ. Αγοραστός που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας όχι μόνο στη Λάρισα και φυσικά και στον Βόλο θα γίνουν μεγάλες συναντήσεις στο κολυμβητήριο.
Όπως ξέρετε οι αγώνες δεν είναι μόνο κολυμβητικοί αλλά έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα και οικονομικό καθώς αρκετός κόσμος θα έρθει εδώ.
Φέτος η ΚΟΕ θα κάνει τους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης στη Λάρισα κάτι που θα γίνει τέλη Απριλίου το 2013 με αρχές του Μαΐου. Δώδεκα χώρες θα είναι στη Λάρισα».
Έπειτα μίλησε ο κ. Κουρέτας που είναι γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου και έφορος του γυναικείου τμήματος πόλο του ΝΟΛ και είπε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για μια ακόμα φορά είναι αρωγός του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ήρθε στην πόλη της Λάρισας η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας και αυτό σημαίνει τόνωση τόσο για την αγορά όσο και για το πόλο. 12 ομάδες παίρνουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες εκ των οποίων οι έξι θα είναι εδώ στη Λάρισα με δύο συλλόγους της Θεσσαλίας. Η Λάρισα έχει ξεκινήσει μια παράδοση στην υδατοσφαίριση που κάθε χρόνο μεγαλώνει.
Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος που είναι γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΛ υπογράμμισε: «Καλοσωρίζουμε όλους τους αθλητές, τις αποστολές και τους ανθρώπους της ΚΟΕ στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό. Είναι ένας άνθρωπος που στηρίζει την υδατοσφαίριση και στο πρόσωπό του βρήκαμε όλα όσα ψάχνουμε στις δύσκολες αυτές συνθήκες αυτό το διάστημα. Πλέον έχουνε μείνει μόνο κάποιοι ρομαντικοί και ένας εξ αυτών είναι ο κ. Αγοραστός. Τον ευχαριστούμε ξανά και ελπίζουμε στην πορεία να τον πλαισιώσουν κι άλλοι. Ευχαριστούμε επίσης τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ρεντζιά όπως και τον αντιπρόεδρο της ΚΟΕ κ. Κατσαρό που δείχνει συμπάθεια προς την πόλη της Λάρισας. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να έρθουν κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις στην πόλη μας γιατί το έχει ανάγκη αλλά διψάει κι όλας για πόλο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass