ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΚ (6-6)

Έδειξε ψυχή κόντρα στον Βόλο ο ΝΟΛ

* ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2012 0:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:26
Του Κ. Γκιάστα
Σε ένα ντέρμπι χρειάζεται να δείξεις ψυχή για να το πάρεις ή τουλάχιστον να μην χάσεις. Έτσι και ο ΝΟΛ χθες το πρώι έδειξε πως διαθέτει και σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με τον ΟΥΚ Βόλου ήρθε ισόπαλος 6-6 και διατήρησε τις ελπίδες του για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων.
Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας (δεύτερος γύρος της πρώτης φάσης συγκεκριμένα με τους αγώνες να γίνονται όλοι στη Λάρισα) η Λαρισινή ομάδα βρήκε απέναντί της ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο τον ΟΥΚ Βόλου.
Στην αρχή οι παίκτες του Κώστα Γαλανόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 2-0. Όμως στη συνέχεια... κατάπιαν θάλασσα. Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα δεν είχαν συνοχή και έτσι έδωσαν την ευκαιρία στους Βολιώτες να γυρίσουν εντελώς το παιχνίδι. Μέχρι τα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου προηγούνταν κι όλας 2-5. Κάπου εκεί ο ΝΟΛ ξύπνησε και κατάφερε να μειώσει σε 4-5 για να λήξει το πρώτο μέρος.
ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ...
Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε ένα μπαράζ αποκρούσεων από τους δύο τερματοφύλακες και έτσι διατηρήθηκε το 0-0 στο επιμέρους σκορ. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο όλα έγιναν πιο δραματικά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν σε μια φάση τον παίκτη περισσότερο και έκαναν το 4-6 ενώ απέμεναν κάτι περισσότερο από δύο λεπτά.
Στο 1’56’’ όμως ο Άγγελος Μερκουριάδης μείωσε σε 5-6 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της λαρισινής ομάδας. Ο ίδιος παίκτης σε έναν αιφνιδιασμό ήταν σε ευνοϊκή θέση για σουτ όμως την ώρα που το έκανε κόπηκε με αντικανονικό τρόπο και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γαλανός και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 6-6, 38΄΄ για τη λήξη της αναμέτρησης. Από κει και έπειτα καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι παρέμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σημειώνει στο φύλλο αγώνα πως «ο παίκτης της ομάδας του Βόλου, Ιωάννης Ευάγγελος αφού έβγαλε το σκουφάκι του κατευθύνθηκε σε μένα και είπε: είσαι άσχετος δεν ξέρεις τι σφυρίζεις».
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, (2-3) 4-5, (0-0) 4-5, (2-1) 6-6
ΝΟΛ (Γαλανόπουλος): Νούσιος, Ιωακείμ, Γκρέμηλας Κ., Γκρέμηλας Γ., Μερκουριάδης Α. 1, Μερκουριάδης Π. 2, Μερκουριάδης Ν., Κουλουκτσής 1, Παπαδόπουλος, Γαλανός 2, Λύκαρης, Στεργίου, Κόκκινος, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος, Αλεξανδρής.
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Μαρινάγης): Τουριόγλου, Βαμβουνάκης Γ., Κοκκάλας 1, Βαμβουνάκης Β. 2, Μανώλης, Ιωαννίδης, Μπλάνας, Ευάγγελος 1, Χατζηγούλας, Γεωργακόπουλος 1, Μαρινάγης 1, Μαρασλής, Θέος, Παπαναστασίου, Κολημήτρας.
ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ
Όλα όμως θα κριθούν σήμερα για τη λαρισινή ομάδα καθώς αντιμετωπίζει σε ένα πολύ κρίσιμο ματς τον Ηρακλή.
Οι 3 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου θα αγωνιστούν στην τελική φάση (22-24 Ιουνίου και 13-15 Ιουλίου) για τις θέσεις 1-6 και οι 3 τελευταίες τις ίδιες ημερομηνίες για τις θέσεις 7-12.
Στην Α1 Εθνική κατηγορία ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες (1η, 2η), ενώ στην Β’ Εθνική υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες (11η, 12η).
TA ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΧΘΕΣ
ΟΥΚ Βόλου-Ηρακλής           6-10
ΝΟ Λάρισα -ΝΕ Πατρών      14-9
Τρίτων – Κέρκυρα     3-8
ΧΘΕΣ
ΝΟ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου     6-6
ΝΕ Πατρών-Τρίτων   9-7
Κέρκυρα-Ηρακλής    6-6
3η αγωνιστική:
Τρίτων-ΝΟ Λάρισας 
ΟΥΚ Βόλου-Κέρκυρα           αργά χθες
Ηρακλής-ΝΕ Πατρών            αργά χθες
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Κέρκυρα         19
ΝΟ Λάρισας   11
Ηρακλής         11
ΟΥΚ Βόλου    10
ΝΕ Πατρών    6
Τρίτων3
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
4η αγωνιστική:
09:30: Τρίτων-ΟΥΚ Βόλου
10:30: ΝΟ Λάρισας-Ηρακλής
11:30: ΝΕ Πατρών-Κέρκυρα
5η αγωνιστική:
16:30: Κέρκυρα-ΝΟ Λάρισας
17:30: ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Πατρών
18:30: Ηρακλής-Τρίτων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass