ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ «ΓΥΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012»

Συμμετέχω! Τρέχω! Γιορτάζω!

* ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2012 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:25
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας διοργανώνει και φέτος, την Κυριακή 20 Μαΐου στις 11:00 το πρωί τον «ΓΥΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012», την κορυφαία αθλητική εκδήλωση μαζικού αθλητισμού για την πόλη της Λάρισας.
Όπως ανακοίνωσε ο ΑΟΔ Λάρισας: «Η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται για μια ακόμη φορά μεγάλη και ο Οργανισμός μας με τους ανθρώπους του, με τη δυναμική που μας δίνει η τεχνογνωσία τόσων ετών είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.
Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που με τη συνδρομή τους στηρίζουν το οργανωτικό μέρος του αγώνα, εθελοντικά και με κίνητρο μόνο την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Καθώς και τους χορηγούς του αγώνα, Αθλητικά Είδη ΣΑΚΟΡΑΦΑ και Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική πλατεία.
Μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων που θα συμμετάσχουν με ομαδικό πνεύμα και με αριθμό άνω των 25 παιδιών θα γίνει κλήρωση για μία ημερήσια εκδρομή της επιλογής τους».
 Με μήνυμά του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης σημειώνει τα εξής:
«Ο “ΓΥΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012” αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση έκφρασης του Μαζικού Αθλητισμού για την πόλη μας και όλη την ευρύτερη περιοχή.
Οι πολίτες της Λάρισας, οι νέες και οι νέοι, έχουν κάνει πλέον το «Γύρο Λάρισας» δικό τους θέμα, θέμα της πόλης και αυτό είναι το σημαντικότερο.
Αποτελεί πλέον θεσμό, με βάσεις ισχυρές, που δυνάμωσαν στο πέρασμα των χρόνων, μέσα από τη συμμετοχή και την αγάπη των Λαρισαίων για την κορυφαία αυτή αθλητική εκδήλωση.
Ο στόχος του «Γύρου της Λάρισας» και το όραμα της Δημοτικής Αρχής, είναι η συμμετοχή όλων των πολιτών ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου στο μαζικό αθλητισμό και η αξιοποίηση της ευκαιρίας για προώθηση της αθλητικής ιδέας και των αναλλοίωτων αξιών του Ολυμπισμού».
Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Τσακίρης Μιχάλης σημειώνει:
«Απευθύνω κάλεσμα προς όλους τους συμπολίτες μας, τους νέους και τις νέες της πόλης μας, να συμμετάσχουν σ αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.
Ο Γύρος της Λάρισας είναι μία από τις κορυφαίες αθλητικές δράσεις του Οργανισμού και προσελκύει κάθε χρόνο και μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.
Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί, με κέφι και ζωντάνια δίνοντας μία διαφορετική εικόνα στην πόλη και με αυτό τον τρόπο ας στείλουμε το μήνυμα της συναδέλφωσης, της χαράς του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθε».
Εύχομαι ο φετινός «ΓΥΡΟΣ της ΛΑΡΙΣΑΣ» να αποτελέσει την αρχή μιας ακόμη πιο έντονης και αποδοτικής προσπάθειας από όλους, για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους των αρχών και των αξιών του αθλητισμού και του πολιτισμού».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά από τη Δευτέρα 14 Μαΐου και από 08.00 έως 14.00, Πέμπτη απόγευμα από 05.30 ως 08.00 και Σάββατο από 10.00 έως 13.00 στα γραφεία του τμήματος Αθλητισμού του ΔΟΠΑΕΛ, Χρυσοστόμου Σμύρνης 27 (έναντι 5ου Λυκείου Λάρισας) καθώς και στην Κεντρική πλατεία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass