ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ Γ ΕΠΣΛ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 4-0 ΤΗ ΔΥΝΑΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ

Επίδειξη δύναμης από τον Πρωτέα Αχιλλείου

ΒΗΜΑ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ, ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ, ΒΟΥΝΑΙΝΑ

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2012 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Του Κ. Γκιάστα
Επίδειξη δύναμης με το «καλημέρα» έκανε ο Πρωτέας Αχιλλείου. Στην πρώτη αγωνιστική της διαδικασίας των μπαράζ της Γ’ ΕΠΣΛ για την άνοδο στην Β΄ κέρδισε με το ευρύ σκορ 4-0 τη Δυναμό και πήρε και ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια. Βήμα ανόδου στον ίδιο όμιλο όμως είχαμε και από τα Πλατανούλια που παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα κατάφεραν να νικήσουν με 2-1 την Κοιλάδα στο γήπεδο της Νεάπολης.
Στον άλλο όμιλο και τα δύο ματς κρίθηκαν από ένα και μόνο τέρμα. Στο γήπεδο της Φιλιπούπολης τα Βούναινα κέρδισαν τη Μαρμαρίνη και στο γήπεδο της Γιάννουλης το Στεφανόβουνο επικράτησε με 1-0 του Στομίου. Πλέον απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η ειδική βαθμολογία από την οποία οι δύο πρώτες ομάδες θα ανέλθουν στη Β’ κατηγορία.
 
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ         2
ΚΟΙΛΑΔΑ       1
Χορταστικό ήταν το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης. Σασπένς, χαμένες ευκαιρίες, τρία τέρματα αλλά και διαμαρτυρίες για ένα πέναλτι γέμισαν ποδοσφαιρικά τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στην κερκίδα. Το 1-0 έκανε ο Γ. Ματράκης στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ παρά το γεγονός πως χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61’ ο Γ. Ματράκης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή που υπέδειξε ο διαιτητής της αναμέτρησης (Ηλίας Αναστασίου με βοηθούς τους Βασιλό και Ντούρμα) κάτι όμως που αμφισβητήθηκε αρκετά από τους αντιπάλους και προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση. Ο Ματράκης εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 56’ (δεύτερη κίτρινη ο Κ. Μπαντέτσιος).
Η Κοιλάδα δεν το έβαζε κάτω. Λίγο πριν τη λήξη του 90λέπτου ο Θεοχάρης έβγαλε σέντρα ο τερματοφύλακας των Πλατανουλίων δεν έκανε καλό υπολογισμό και ο Καιζάνι το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 2-1.
ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ: Πρίφτη, Γκανάτσιος, Ματράκης, Τσοπάνογλου, Μητούλας (55’ Αντωνίου Γ.), Χίντα, Γκατής Χ., Γκάτης Α., Γκουντελίτσας (84’ Γκανάτσιος), Μπαντέτσιος, Ματράκης (65΄ Γκανάτσιος).
ΚΟΙΛΑΔΑ: Τσιτρουτζής, Αθανασίου (74΄ Θεοχάρης), Τσιμπανούδης, Ανδρεάκης, Ανδρέου, Καιζάνι (28΄ Τσιαδήμος Γ.), Καιζάνι, Ζησόπουλος (60΄ Σαρούδης), Θύμιος, Μαρδάνης, Λαμπρογιώτας.
 
ΠΡΩΤΕΑΣ     4
ΔΥΝΑΜΟ       0
Έτοιμος για τη Β’ ΕΠΣΛ δείχνει ο Πρωτέας Αχιλλείου που στην πρώτη αγωνιστική ημέρα κέρδισε στο γήπεδο της Γλαύκης τη Δυναμό με 4-0. Η Δυναμό όμως εκτός από το παιχνίδι έχασε και τον προπονητή. Από χθες ο Γιώργος Μπαρούτας αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο καθώς δήλωσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.
Το σκορ άνοιξε ο Πρασσάς στο 38’ με πλασέ. Στο 55΄ ο Μπικιώτης στόχευσε στο δοκάρι, εν συνεχεία ο Πρασσάς πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 2-0.
Στο 62’ ο Χρηστάκος σημείωσε το 3-0 μετά από κάθετη μπαλιά του Χατζόπουλου. Το τελικό 4-0 έκανε ο Κουτσοδόντης μετά από σέντρα του Πρασσά που ο ίδιος παίκτης είχε και δύο δοκάρια.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Τσουλούφης, Τσικούρας, Ιμπραΐμ, Νάκας (65΄ λ.τ. Μπασινός), Στεφανούλης, Χατζόπουλος Β. , Χατζόπουλος Χ. (65΄ Τζιότζιος) , Μπικιώτης (67΄ Κουτσοδόντης), Νικολακούλης, Πρασσάς, Χρηστάκος
ΔΥΝΑΜΟ: Μπαρούτας Δ., Τσιάρας, Θανασάρας, Σκριάπας (46΄ Σαλουκανάς), Σαράντης, Τσακνάκης (60΄ Καραγιαννάκης), Τζανέκας (60’ Αραπατσάνης), Μπαρούτας Ν., Μπαρούτας Αθ., Χατζημπύρρος, Ρακιτζόγλου. 
 
BOYNAINA    1
ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ            0
Σε μία αναμέτρηση με πολύ πάθος, τα Βούναινα επικράτησαν του Χείμαρρου Μαρμαρίνης στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με 1-0.
Με ένα πρώτο ημίχρονο που είχε δύο μεγάλες φάσεις για κάθε ομάδα. Στο 12΄λεπτό τα Βούναινα με τον Τριτόπουλο από τα δεξιά πέρασε τον αμυντικό που τον επιτηρούσε αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σωτήρια από τον τερματοφύλακα της Μαρμαρίνης.
Η μεγάλη φάση όμως του ημιχρόνου έγινε στο 39' όταν ο Διονυσόπουλος για τη Μαρμαρίνη, με περίτεχνη ενέργεια έφερε την μπάλα μπροστά του "αδειάζοντας" και δύο αμυντικούς, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Το γκολ για τα Βούναινα ήρθε στο 53' λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιαπράζη, με κεφαλιά ο Κωσταρέλλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μαρμαρίνης
Καλή η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου (Ρεντόπουλος, Ακρίβος οι βοηθοί), που προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος και είχε αρκετή δουλειά με τα πολλά φάουλ, εκατέρωθεν από το δυνατό παιχνίδι.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ: Ριζόπουλος, Αγγλόπουλος, Κωσταρέλλος, Καραποστόλης, Κουτσιανίκας, Παλαμίδας (73΄Καραχούκου), Γκρίμπας, Τσαπράζης, Τριτόπουλος, Χατζηλιάδης (84' Αγγλόπουλος Κ.), Τικταπανίδης (90' Μοσχοβίτης)
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ: Καραδημητρίου, Μεσηνιάτης (69' Αγγελής), Μιχαλάρης, Μπάτσικας, Ζιώγας, Ρουμολίνο, Νοβοκρεσινίδης (54' Τσάτος), Διονυσόπουλος (94' Πατσώνης), Κωστούλης, Μπαλογιάννης Γ., Μπαλογιάννης Αντ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΙΚΑΣ
 
ΣΤΟΜΙΟ 0
ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ 1
Το Στεφανόβουνο ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στην ομάδα του Στομίου, στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης, για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ της Γ’ ΕΠΣΛ.
O αγώνας δεν παρουσίασε ιδιαίτερα στοιχεία από πλευράς θεάματος, ενώ ήταν εμφανές πως οι δύο ομάδες περισσότερο στόχευαν στον πόντο της ισοπαλίας.
Το γκολ για την ομάδα του Στεφανόβουνου πέτυχε ο Σανίδας Α., στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά της περιοχής του Στομίου.
Δέκα λεπτά νωρίτερα, το Στόμιο έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Βλούχος, που βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή πλάσαρε, αλλά ο Ιωαννίδης απέκρουσε με ωραία εκτίναξη.
ΣΤΟΜΙΟ: Δημεράς, Λιάπης, Τσικούρας, Θεοδώρου, Παλάκας(72’ Βαζάκας), Ξαφάρας, Βλούχος, Τσιάρας(80’ Ζαπάτας), Αλβανός, Καρέντζος, Τόπαλης
ΑΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ: Ιωαννίδης, Τσιουμάνης, Γαλανός(70’ Συμεωνίδης), Κακαβάνης, Μητούλας, Σανίδας Α., Κοντός(89’ Τσιανάκας), Καραγκούνης, Σανίδας Ευ., Γουγούλης(32’ Γαλανός λ.τ.), Καρυπίδης
Γ. ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ
 
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πρωτέας Αχιλλείου– Δυναμό           4-0
Πλατανούλια – Κοιλάδα        2-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πρωτέας Αχ. 4-0      3
Πλατανούλια   2-1      3
Κοιλάδα          1-2      0
Δυναμό           0-4      0
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2η αγωνιστική (Σάββατο 12/5, 17.00)
Γήπ. Φαλάνης: Δυναμό – Πλατανούλια
Γήπ. Φιλιππούπολης: Κοιλάδα – Πρωτέας Αχιλλείου
3η αγωνιστική (Κυριακή 20/5, 17.00)
Γήπ. Τερψιθέας: Δυναμό – Κοιλάδα
Γήπ. Φιλιππούπολης: Πλατανούλια –Πρωτέας
 
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βούναινα – Μαρμαρίνη         1-0
Στόμιο – Στεφανόβουνο        0-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Στεφανόβουνο           1-0      3
Βούναινα        1-0      3
Μαρμαρίνη     0-1      0
Στόμιο 0-1      0
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2η αγωνιστική
Μαρμαρίνη – Στόμιο (Τετάρτη 9/5,17.00)
Στεφανόβουνο – Βούναινα (Κυριακή 13/5, 17.00)
 
3η αγωνιστική (Σάββατο 19/5, 17.00)
Γήπ. Μακρυχωρίου: Βούναινα – Στόμιο
Γήπ. Γιάννουλης: Μαρμαρίνη – Στεφανόβουνο
* Σε περίπτωση ισοβαθμίας στη 2η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ θα εξασφαλίσει η ομάδα που τερμάτισε 2η στον όμιλό της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εάν και οι δύο ομάδες (που θα ισοβαθμήσουν στην 2η θέση του ειδικού πίνακα) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν τερματίσει στην 2η θέση ή στην 3η τότε θα δοθεί έξτρα αγώνας μπαράζ. Επίσης οι 3ες ομάδες του ειδικού βαθμολογικού πίνακα των 2 ομίλων θα δώσουν αγώνα κατάταξης στις 26/5 σε ουδέτερο γήπεδο (παράταση – πέναλτι) για την τελική κατάταξή τους στη Γ’ κατηγορία.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass