ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πρωταθλήτρια η Μικτή Προπαίδων ΕΠΣ Λάρισας

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ 4-2

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2012 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Πρωταθλήτρια της 4ης Περιφέρειας αναδείχθηκε η Μικτή Προπαίδων ΕΠΣ Λάρισας. Στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με σκορ 4-2 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Θεσσαλίας και κατέλαβε την πρώτη θέση για άλλη μία χρονιά, παρότι την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.
Η φετινή ομάδα έδωσε τη δυνατότητα σε πολλά παιδιά των ομάδων του Νομού μας να συμμετέχουν (44 ποδ/στες αγωνίσθησαν στα 4 παιχνίδια) σε αυτό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας έτσι ότι το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλό καθώς πέτυχαν 3 νίκες και μόλις μια ισοπαλία με 17-4 τέρματα και 10 βαθμούς.
Όσον αφορά στον τελευταίο ματς, στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τη Μικτή Λάρισας να προηγείται στο σκορ στο 10’ με ωραία κεφαλιά του Νικολακούλη ύστερα από κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25’ με πολύ ωραίο σουτ απο μακρινή απόσταση, βοηθούμενο και από την ένταση του αέρα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μικτή Λάρισας με τις αλλαγές της κιόλας είχε πολύ καλό ρυθμό και επέβαλε τον παιχνίδι της μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο  με περισσότερη ορμή. Έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο ξεκίνημα να διπλασιάσουν τα τέρματα με ωραίο πλασέ του Κώτσια και μετά από 5’ λεπτά να πετύχουν και 3ο τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ και υποδειγματική κεφαλιά του προωθημένου Νικολακούλη. Τον δείκτη του σκόρ ανέβασε σε 4-1 ο Μπούρας , για να μειώσουν λίγο πριν τη λήξη οι φιλοξενούμενοι σε 4-2. Η Μικτή Λάρισας είχε και ένα δοκάρι με τον Κοντοθανάση και γενικά στο 2ο ημίχρονο είχε σαφή ανωτερότητα και απέδειξε πως δίκαια κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλο της.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Α’ ημίχρονο: Τσαβδαρης, Καρακώστας, Νικολακούλης, Παπαδήμος, Μαστακούλης, Μακροβασίλης, Γκατζούλης, Οικονόμου, Καράβας, Κώτσιας, Βαλαώρας.
Στο Β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Καλογιάννης, Παπαγιαννούλης, Κίτσιος, Κοντοθανάσης, Μπούρας, Ντιμπουρλιάγκας, Μπαρούτζας, Αλατάς, Μπήτρας, Σπύρου Μαν. και Καραφέριας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass