ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (17:00)

Πέφτει η αυλαία στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής

* ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ Π.Ο.Ε. ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φινάλε αύριο στις 5 το απόγευμα στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο, τόσο για την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα, όσο και γι’ αυτές που θα υποβιβασθούν.
Μετά την άδικη ήττα του Π.Ο.Ε. το περασμένο Σάββατο από την Αναγέννηση, η ομάδα της Καρδίτσας που βρέθηκε στην κορυφή είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ενώ ο Αμπελωνιακός και μαθηματικά έχασε κάθε ελπίδα που είχε.
Ελπίδες έχει-έστω και ελάχιστες-μόνο η ομάδα της Ελασσόνας αν έρθουν τα πάνω-κάτω, αλλά σίγουρα το ότι δεν εξαρτάται από αυτή, το όνειρο της ανόδου φαίνεται πλέον πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Όσον αφορά στη σωτηρία, ο Α.Σ. Πυργετού βρίσκεται πολύ κοντά και του αρκεί μόνο μια ισοπαλία με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ., που δεν είναι όμως αδιάφορος.
Σε κάθε περίπτωση η τελευταία αγωνιστική παρουσιάζει ενδιαφέρον και τα νέα από τους τρεις εκπροσώπους του νομού, έχουν ως ακολούθως:
Ο Π.Ο.Ε.
Στη Νέα Αγχίαλο με τον Πύρασο θα αγωνισθεί ο Π.Ο.Ε. και θέλει να κλείσει με νικηφόρο αποτέλεσμα τη φετινή χρονιά.
Σίγουρα στην ομάδα της Ελασσόνας η πικρία είναι μεγάλη για το ότι χάθηκε άδικα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με την Καρδίτσα και η ομάδα βρέθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια της φετινής σεζόν απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής.
Αύριο οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το παιχνίδι και από κει και πέρα η ελπίδα πεθαίνει πάντα... τελευταία.
Από αγωνιστικής πλευράς, θα απουσιάσουν ο Σπύρος Αποστόλου που συμπλήρωσε κάρτες, όπως και οι Ρόππας, Φλίγκος, Χατζηβαλσάμης που δεν κατέβηκαν να αγωνισθούν κόντρα στην Αναγέννηση.
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Μια αξιοπρεπή παρουσία θα προσπαθήσει να έχει ο Αμπελωνιακός στην Καρδίτσα και θα παίξει για την τιμή των όπλων, απέναντι στην Αναγέννηση που θα έχει αυτή ουσιαστικά το άγχος για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, που θα την οδηγήσουν στην Football League 2.
Όλοι στην ομάδα του Αμπελώνα αντιλαμβάνονται το πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή τους, όμως θα αγωνισθούν για το καλύτερο δυνατό και να αποδείξουν ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας.
Θέλουν λοιπόν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Τζιαρτζιάνη, ενώ επανέρχεται ο Μπίκος που εξέτισε την ποινή του.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Ύστερα από πέντε μήνες κατά τους οποίους χρησιμοποίησε ως προσωρινή έδρα το γήπεδο Μακρυχωρίου, ο Α.Σ. Πυργετού επιστρέφει αύριο στη βάση του φιλοδοξώντας να συνδυάσει την κίνηση αυτή με την εξασφάλιση ενός τουλάχιστον βαθμού που ισοδυναμεί με ανανέωση της παραμονής του στην Δ' Εθνική. Ο Γιάννης Αλεξούλης, για τον τελευταίο επίσημο αγώνα της περιόδου, θα έχει στη διάθεσή του και τους Γκαμπέτα-Ελευθεριάδη που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ δεν είναι δεδομένο ακόμη αν θα επιστρέψει από την Κύπρο, όπου βρίσκεται για προσωπικούς λόγους ο Γρηγορίου. Φυσικά, η δυναμικότητα του αντιπάλου ΑΟ Καρδίτσας είναι τέτοια που χρειάζεται επιστράτευση όλων των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του Πυργετού, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο 110ος ΑΓΩΝΑΣ
Ο αυριανός αγώνας είναι συνολικά ο 110ος κατά την τετραετή παρουσία του Α.Σ. Πυργετού στην Δ' Εθνική, ενώ ο απολογισμός του στους μέχρι τώρα αγώνες είναι 58 νίκες, 26 ισοπαλίες και 25 ήττες. Παράλληλα, η αναμέτρηση με τον Α.Ο. Καρδίτσας είναι η όγδοη μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της μικρότερης εθνικής κατηγορίας, με τους Πυργετινούς να μετρούν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στις προηγούμενες επτά, με συντελεστή τερμάτων 12-4. Αναλυτικότερα, το «παρελθόν» :
26/10/2008: Πυργετός - ΑΟ Καρδίτσας 3-0 ( 34' Πολύζος, 54' Τέας, 65' φ. Βελετάνης)
22/2/2009: ΑΟ Καρδίτσας - Πυργετός 1-1 ( 8' Τσιρογιάννης / 50' Στύλος)
13/12/2009:Πυργετός - ΑΟ Καρδίτσας 3-1 (40' -47' Κυπαρίσσης, 56' Γκουγκούδης / 45' Φλίγκος)
25/4/2010: ΑΟ Καρδίτσας - Πυργετός 0-2 ( 2' Βελετάνης, 15' πέν. Στύλος)
26/9/2010:Πυργετός- ΑΟ Καρδίτσας 2-0 ( 8' Κόκκινος, 53' Πολύζος)
30/1/2011: ΑΟ Καρδίτσας - Πυργετός 1-1 (18' Κρανιώτης/ 88' Κόκκινος)
29/1/2012: ΑΟ Καρδίτσας - Πυργετός 1-0 ( 33' Κρανιώτης).
* Κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας (22/9/2011), οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι με νικητή τον ΑΣ Πυργετού 1-0 (84' Τσατσαλίδης), ενώ το παιχνίδι σκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γρηγορίου μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Μεσιακάρη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τα παιχνίδια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν αύριο και ώρα 17:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Πυργετός-ΑΟ Καρδίτσας (γηπ.Πυργετού): Μάστακας Γ., Πελετίδης Χρ., Στάγκος Δημ., (Μακεδονίας), παρατ. Τσιακμάκης Σωκ. (Κοζάνης)
* Μουζάκι- Αλμυρός: Τζοφώλης Αρ., Λεωνίδας Κων/νος, Χιώτης Στεφ. (Τρικάλων), παρατ. Κόρκος Αθαν. (Φθιώτιδας)
* Νέα Αγχίαλος - ΠΟΕ,: Ζούγρας Διον., Τσιαμπάζης Χρ., Ξενακίδης Ιωάν. (Κοζάνης), παρατ. Αραμπόπουλος Δημ. (Φθιώτιδας)
* Ταυρωπός- Λιανοκλάδι: Τσέτσιλας Κων/νος, Στεργιόπουλος Ευθ., Στεφούλης Αθαν. (Γρεβενών), παρατ. Κωτούλας Ηλ. (Τρικάλων)
* Αναγέννηση Καρδίτσας- Αμπελωνιακός: Λιαχούδης Γεωρ., Μερκενίδης Κυρ., Πατσιάς Αστ. (Μακεδονίας), παρατ. Μαβίνης Αργ. (Πιερίας)
* Καμένα Βούρλα- Βελούχι: Χαλβατζάκος Στυλ., Τσιγγινές Χρ., Τριάντος Χρ. (Θεσσαλίας), παρατ. Στάθας Γεωρ. (Καρδίτσας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 21 αγώνες)
1. Αναγέννηση Κ.       49-18 48
- - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Α.Ο.Κ         34-14 47
3. Π.Ο.Ε         39-18 46
4. Αμπελωνιακός      34-9    44
5. Πυργετός    36-19 35
6. Λιανοκλάδι 23-19 34
- - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Βελούχι      34-26 32
8. Νέα Αγχίαλος        21-29 18
9. Αλμυρός    13-23 18
10.Μουζάκι    19-42 15
11.Ταυρωπός            15-47 10
12. Καμένα Βούρλα 12-65 9
* Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass