ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίτλοι τέλους για τον Ν. Ζεϊμπέκη

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2012 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:23
Μετά από 25 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα του νομού και όχι μόνο και σε ηλικία 35 ετών ο Νίκος Ζεϊμπέκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο τερματοφύλακας της Δόξας Ομορφοχωρίου που εδραιώθηκε στη συνείδηση των φιλάθλων από την 11ετή παρουσία του στο Φιλοκτήτη Μελιβοίας ξεχώρισε για δύο πράγματα: Για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αφού ήταν ένας από τους κορυφαίους πορτιέρο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού και για την τιμιότητα και την ειλικρίνειά του. Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η ενέργειά του την περίοδο 2007-08 να καταγγείλει τη δωροδοκία εις βάρος του που προσπάθησε να κάνει τότε η ομάδα του Φωκικού στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Ο Νίκος Ζεϊμπέκης ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 10 ετών από την Ερασ. ΑΕΛ στην οποία έμεινε για 7 χρόνια. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Κίσσαβο Συκουρίου όπου αγωνίστηκε 6 χρόνια και ακολούθως μεταγράφηκε στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας όπου παρέμεινε για 11 χρόνια ενώ φέτος κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Δόξας Ομορφοχωρίου.
Καλύτερη στιγμή για τον ίδιο η κατάκτηση του κυπέλλου με την ομάδα της Μελιβοίας και η άνοδος στη Δ’ Εθνική κατηγορία και χειρότερη στιγμή ο σοβαρός τραυματισμός στον ώμο το 2004 που τον ανάγκασε να μείνει έξω για 6 περίπου μήνες.
Ο Νίκος Ζεϊμπέκης είναι τα τελευταία 4 χρόνια ο πρόεδρος του ΣΕΠΛ, ενώ φέτος ολοκλήρωσε με επιτυχία τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣΛ και θα συνεχίσει πλέον να υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του διαιτητή.
 «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο μου προπονητή στην Ερασ. ΑΕΛ κ. Άρη Πατσή που στα δέκα μου χρόνια μου έμαθε πολλά πράγματα - αθλητικό πνεύμα, ποδοσφαιρική πειθαρχία, παιδεία. Επίσης, ευχαριστώ τους προπονητές που είχα στην Ερασ. ΑΕΛ κ. Τάκη Σουρλατζή, Παναγιώτη Δικόπουλο, Κώστα Τσιτώτα, Νίκο Κεχαγιά, Παναγιώτη Τσάκο καθώς επίσης τον Κίσσαβο Συκουρίου και τον κ. Ντίνο Κακαγιάννη.
Επίσης, ευχαριστώ την ομάδα της Μελιβοίας και τον αείμνηστο πρόεδρο Σταύρο Τσιαπάνο, τον προπονητή κ. Γιώργο Κουτσιμπάνη, τον πρόεδρο κ. Μίλτο Τσιοφλίκη, τον προπονητή κ. Μίλτο Ζιάκα. Ευχαριστώ ακόμη τον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ψυχή του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και «αδελφό μου» Απόστολο Τόλιο.
Την ποδοσφαιρική μου διαδρομή μετά από 25 χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο την έκλεισα φέτος στην ομάδα της Δόξας Ομορφοχωρίου. Να ευχαριστήσω λοιπόν τον πρόεδρο κ. Ηλία Μωραΐτη, τον αντιπρόεδρο Παύλο Παπαδόπουλο, τον γεν. αρχηγό Νίκο Χριστοδούλου, τον προπονητή μου και υπέροχο άνθρωπο κ. Κώστα Γούλα, όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και αντιπάλους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού.
Ευχαριστώ τον κ. Μανώλη Γαραζανάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με τον ΣΕΠΝΛ και να παλέψω για το καλύτερο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τέλος την ΕΠΣΛ για την τιμή που έκανε να με εντάξει στη διαιτητική οικογένεια, που από εδώ και πέρα θα υπερασπίζομαι το ποδόσφαιρο από τη θέση του διαιτητή».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass