ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ

Η… αγάπη για το Στόμιο

*ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2012 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:20
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Μετά από δύο χρόνια αποχής από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, η φετινή επανίδρυση του Θερμαϊκού Στομίου κατάφερε με ένα νεανικό σύνολο και με πρωτεργάτη τον προπονητή και αρχηγό Κώστα Ξαφάρα να οδηγήσει την ομάδα στα μπαράζ, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ τοπική κατηγορία. Αν και στο τέλος του πρώτου γύρου είχε μείνει έξι βαθμούς πίσω από τις προνομιούχες θέσεις των μπαράζ, με έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και με μία μόνο ήττα από τον πρωτοπόρο του ομίλου Ολυμπιακό Χειμαδίου κατάφερε να εισέλθει σε αυτές και τώρα πλέον να αγωνισθεί με αξιώσεις απέναντι σε πολύ αξιόλογα σύνολα για τις προνομιούχες θέσεις. Η διοίκηση στη μέχρι τώρα προσπάθεια της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε θέλει να ευχαριστήσει πρώτα από τον προπονητή και τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και όλους τους ανθρώπους - κατοίκους του χωριού που συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας, τόσο οικονομικά όσο και με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Οι κάτοικοι λοιπόν είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα που στηρίζεται σε ένα νεανικό σύνολο παιδιών που θα προσπαθήσουν και στα μπαράζ να κάνουν υπερήφανο το Στόμιο, μια παραθαλάσσια περιοχή όπου παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες παραμένει φιλόξενη και φυσικά το ποδόσφαιρο τη δίνει ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια. Το δυναμικό του Θερμαϊκού Στομίου αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Δημεράς Κων/νος, Τοπάλης Μάριος, Λιάπης Ιωάννης, Τσικούρας Αντώνης, Αθανασούλας Στέλιος, Ξαφάρας Κων/νος, Θεοδώρου Ιωάννης, Τσιάρας Ιωάννης, Ταπατάς Γιώργος, Αλβανός Κων/νος, Καρέντζος Δημήτρης, Δημεράς Αντώνης, Ασωνίτης Στέλιος, Θεοδώρου Αντώνης, Οικονόμου Χρήστος, Τοπάλης Άγγελος, Τσιάρας Διονύσης, Κουκάρας Φώτης, Βλούχος Χρήστος, Παλάκας Θωμάς, Βαζάκας Σωτήριος, Σουλιώτης Αντώνιος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass