ΛΥΓΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ

Δεύτερο στην Ελλάδα το 4ο ΓΕΛ Λάρισας

ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 Την ιδιαιτέρως τιμητική δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων βόλεϊ, κατέκτησαν τα κορίτσια του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας. Χθες στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που έγινε στη Δράμα το 4ο ΓΕΛ, γνώρισε την ήττα από το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης και έτσι έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γαλλία αυτό το καλοκαίρι.
Η ήττα στο χθεσινό ματς χαρακτηρίζεται φυσιολογική, καθώς ο αντίπαλος αποδείχθηκε ανώτερος σε πολλά σημεία. Κόντρα σε παίκτριες που αποτελούν τη βασική ομάδα της Εθνικής Νεανίδων και απέναντι στη διαγώνιο Στράντζαλη που βρέθηκε σε μια εκπληκτική ημέρα η λαρισινή ομάδα με άσχημη υποδοχή δεν είχε πολλές ελπίδες.
Στο πρώτο σετ αν και είχε άσχημο ξεκίνημα 9-2 βρήκε το σθένος και επανήλθε στο σκορ. Όμως στην τελική ευθεία οι αθλήτριες του Ελληνικού Κολεγίου εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο τέλειωμα των επιθετικών τους ενεργειών.
Στο δεύτερο σετ ενώ το σκορ ήταν 5-4 ακολούθησε ένα μεγάλο μπλακ άουτ για τις αθλήτριες του Σωκράτη Παπαστεργίου. Το Ελληνικό Κολέγιο έκανε ένα σερί 14 -0 και έγινε το 19-4 για να λήξει με 25-7. Στο τρίτο και τελευταίο σετ το 4ο ΓΕΛ Λάρισας πάλεψε όσο μπορούσε αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε με 25-20.
Στον μικρό τελικό, το Λύκειο Μωραΐτη επικράτησε με 3-2 των κοριτσιών του Ζωγράφου.
Στα αγόρια, η ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου νίκησε με 3-0 σετ στον μεγάλο τελικό την ομάδα από τα Εκπαιδευτήρια Ζώη της Αθήνας. Στο μικρό τελικό το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, νίκησε με 3-0 σετ το Λύκειο Ευθραίας.
4ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παπαστεργίου): Αργυροπούλου Μαρίνα, Γιάννη Βερόνικα, Παπαστεργίου Πηνελόπη, Τάση Γεωργία, Τζουβίλη Ελένη, Μπαλδώκα Ευανθία, Σουλτούκη Χριστίνα, Καλέτσιου Ηρώ, Παπαδοπούλου Αφροδίτη, Στεργίου Ελένη, Παπαργύρη Βάσω, Χαμαϊδή Ευθυμία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass