ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς

*ΑΥΡΙΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2012 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:20
 Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Οικονόμου και του Τυρνάβου, ενόψει του κυριακάτικου λαρισινού ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football league II.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης για την ομάδα της Τσαριτσάνης και σε αυτό συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί και οι τραυματίες από τον προηγούμενο αγώνα στην Αναγέννηση Σερρών Απ. Τσιανάκας και Θαν. Παλάσκας, οι οποίοι γρήγορα ξεπέρασαν το πρόβλημα που ενέκυψε.
Ο τεχνικός Γ. Καλτέκης, μετά και τις προπονήσεις σήμερα και αύριο στο καθιερωμένο χαλάρωμα του Σαββάτου, θα συγκροτήσει την αποστολή, από την οποία θα επιλέξει τη βασική ενδεκάδα της αναμέτρησης.
Και στο γήπεδο της κωμόπολης γίνονται εντατικές προετοιμασίες για το ντέρμπι, με δεδομένο ότι το «παλατάκι» της Τσαριτσάνης αναμένεται να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό θεατών και σίγουρα όπως και σε άλλες μεγάλες αναμετρήσεις το απέδειξε, θα είναι πανέτοιμο.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΙΔΗΣ
Κομπλέ θα παραταχθεί εκτός απροόπτου στο γειτονικό ντέρμπι ο Τύρναβος 2005, καθώς επανέρχεται ο Θανάσης Μάγγος που εξέτισε την ποινή του, ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Άκης Σουλίδης και θα δώσει κανονικά το παρών, στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας».
Χθες ο τεχνικός της ομάδας Γιώτης Σταματόπουλος είδε τους παίκτες τους να εκτελούν με μεγάλη διάθεση τις ασκήσεις τακτικής αλλά και σε αυτές με την μπάλα στο μισό γήπεδο.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν «πεισμώσει» μετά τους δύο βαθμούς που…πέταξαν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και υπόσχονται στον κόσμο της ομάδας τους ότι θα δείξουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Αύριο εν τω μεταξύ οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Καλτέκης του Οικονόμου και Γιώτης Σταματόπουλος του Τυρνάβου 2005, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass