ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 4-4

Γκολ και θέαμα στο φιλικό του Λαρισαϊκού

* ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ... ΕΚΛΕΨΕ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΣΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2012 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:17
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, παλαίμαχοι και νυν ομάδα του Λαρισαϊκού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4.
Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Βιολογικού και οι παίκτες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, ενώ από τους παλαιμάχους ορισμένοι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να πάρουν πάλι τη φανέλα και να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.
Την παράσταση πάντως έκλεψε ο γκολκίπερ Βαγγέλης Δημησιάνος που πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις και απέκρουσε ένα πέναλτι του Δημήτρη Δοξαρά, στο δεύτερο ημίχρονο.
«Χ» ΗΜΙΧΡΟΝΟ, «Χ» ΤΕΛΙΚΟ
Ο αγώνας παιζόταν και στο... στοίχημα από ό,τι πληροφορηθήκαμε και παίχθηκαν πολλά χρήματα στο «Χ» που είχε 3.40, ενώ και αρκετά δελτία ήταν στο «Χ» ημίχρονο, «Χ» τελικό.
«Τα χρήματα θα δοθούν μετά από δύο εβδομάδες και θα γίνει και το ανάλογο... κούρεμα για να ενισχυθεί το ταμείο των παλαιμάχων» τόνισε ο Λάμπρος Πλίτσης, ενώ ο... πρωταθλητής προπονητής με τον Ολυμπιακό Χειμαδίου Κώστας Ρεντούμης ανέφερε ότι κέρδισε και στο ειδικό στοίχημα, καθώς προέβλεψε ότι ο... Μπέος (σ.σ. το παρατσούκλι του Δημησιάνου) θα αποκρούσει πέναλτι όπως και έγινε.
... ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ
Με το που πέτυχε το πρώτο γκολ ο Μάκης Γεωργούλας, ο Βάιος Κυριτσάκας ανέφερε ότι θα κατατεθεί ένταση για αντικανονική συμμετοχή του σκόρερ, καθώς αγωνίζεται στη Δόξα Αργυροπουλίου.
Όταν τον ρωτήσαμε ποιος θα την... εξετάσει, αρνήθηκε να μας δώσει απάντηση τονίζοντας ότι δεν είναι αρμοδιότητα δική του...
ΤΑ ΓΚΟΛ
Τα γκολ για τους παλαιμάχους πέτυχαν δύο ο Γιάννης Σχοινάς και από ένα ο Γιώργος Γεωργαλάς (φανταστικό τέρμα), Νίκος Βάσος, ενώ για τους νέους σκόραραν οι Μάκης Γεωργούλας, Γιώργος Βλησαρούλης, Μπάμπης Ευθυμιάδης, Χρήστος Δαλαμπύρας. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ακόμη ευκαιρίες, ενώ είχαν και δοκάρια.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ...
Οι παλαίμαχοι και η νυν ομάδα του Λαρισαϊκού δεν ξεχνούν αθλητές και παράγοντες του συλλόγου, που έχουν φύγει από τη ζωή. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας τελέστηκε τρισάγιο από τον πατήρ Φώτιο και υπήρχε η επιγραφή με το «Όσο ζούμε δεν σας ξεχνούμε». Επίσης υπήρχαν φωτογραφίες και τα ονόματα των αθλητών και των παραγόντων που δεν είναι ανάμεσά μας. Οι αθλητές αυτοί είναι οι Νίκος Βεντόκης, Αθανάσιος Τριανταφυλλόπουλος, Βασίλειος Αλεξανδρής, Μιχαήλ Σάλος, Γεώργιος Σπυρόπουλος, Μενέλαος Σπυρόπουλος, Νικόλαος Κοντογιαννόπουλος, Θεόδωρος Γιοβανόπουλος, Αθανάσιος Μανίκας και οι παράγοντες Κωνσταντίνος Μαλάκης, Άγγελος Ευθυμιάδης, Αντώνιος Τζιόλας, Σωτήριος Γιαννακός, Κωνσταντίνος Κουρόγλου.
ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...
Τον αγώνα διηύθηνε ο Βασίλης Δικόπουλος που έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από όλους τους αγωνιζόμενους, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε και ένα μικρό... ατύχημα, όταν κατά λάθος στο κέντρο του γηπέδου τον... πάτησε ο Φώτης Πλίτσης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ (Λάμπρος Πλίτσης): Πλίτσης Βασίλης, Γκαραγκούνης, Γκατζούδης, Δοξαράς, Γεωργαλάς, Κούργιας, Κυριτσάκας Δημήτρης, Κυριτσάκας Βασίλης, Σχοινάς, Γκόγκας, Τσεγγελίδης (Καραβασίλης, Τζέτζικας, Προβογλίδης, Ρεντούμης, Ευαγγέλου, Πατέκος, Καρίμαλης, Νάνος, Καρέλιας, Βάσος, Πλίτσης Φώτης, Καζαντζής, Κουλούρης, Κατσούλης, Τσιουτσιούμης)
ΝΕΟΙ (Στέλιος Καζαντζής): Δημησιάνος, Νταής, Δαλαμπύρας, Κουτσιμάνης, Σέμη, Αποστολίδης, Ευθυμιάδης, Γεωργούλας, Βλησαρούλης, Τζιόλας, Κουτσιανικούλης (Ρούμπος, Μικερτζής, Σελήνης).
ΤΟ... ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Το τρίτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης παίχθηκε στο κατάστημα του Γιώργου Κατσούλη που δεξιώθηκε τους παίκτες μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και με τις ευχές για «Καλό Πάσχα» και «Καλή Ανάσταση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass