ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ Γ. ΣΑΓΡΗ ΚΑΙ Β. ΝΤΡΟΓΚΟΥΛΗ

Περίσσευε η συγκίνηση χθες στη Γλαύκη

* ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2012 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Συγκινητική ήταν χθες η ατμόσφαιρα στο γήπεδο Γλαύκης στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι της τοπικής Δάφνης με τη συμβολή του Συλλόγου Παλαιμάχων της ΑΕΛ για να τιμήσουν τη μνήμη των Γιώργου Σαγρή και Βασίλη Ντρογκούλη. Δύο ανθρώπων με σημαντική προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, ιδιαίτερα δε του Γιώργου Σαγρή που διετέλεσε διοικητικός παράγοντας στην ΠΑΕ ΑΕΛ και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΠΣΛ αφήνοντας ανεξίτηλη την προσωπική του σφραγίδα στην εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού.
Η εκδήλωση άρχισε με τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δάφνης και της ΑΕΛ και νυν προπονητής των «πρασίνων» Τάκης Τζιότζιος λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Ο Γιώργος Σαγρής και ο Βασίλης Ντροκγκούλης πάνω απ’ όλα ήταν δύο πολλοί καλοί φίλοι μας. Η προσφορά τους στην ομάδα της Δάφνης και γενικότερα στο ποδόσφαιρο του νομού ήταν ιδιαίτερα σημαντική».
Στη συνέχεια εκπρόσωποι των δύο ομάδων πρόσφεραν λουλούδια και απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους Σωτήρη Σαγρή και Πολυχρόνη Ντρογκούλη, γιους των εκλιπόντων Γιώργου Σαγρή και Βασίλη Ντρογκούλη αντίστοιχα.
«Ήταν δύο αυθεντικοί άνθρωποι του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου οι οποίοι έδωσαν πολλά στην τοπική κοινωνία και στην ομάδα της Γλαύκης ειδικότερα δε ο Γιώργος Σαγρής σε ευρύτερο επίπεδο με ουσιαστική και εποικοδομητική προσφορά. Είναι λοιπόν επιβεβλημένη σήμερα η παρουσία μας στην εκδήλωση τιμής και αναβίωσης της μνήμης των δύο αυτών ανθρώπων» δήλωσε ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, κουμπάρος και στενός συνεργάτης του αείμνηστου Γιώργου Σαγρή, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου υπογράμμισε:
«Ήρθαμε να τιμήσουμε τη μνήμη δύο ανθρώπων που πρόσφεραν πολλά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για μένα ιδιαίτερα, η παρουσία μου κρίθηκε άκρως απαραίτητη διότι ο αγαπητός φίλος Γιώργος Σαγρής ήταν αυτός που με έπεισε και με έσπρωξε να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΕΠΣΛ».
Ο Ηλίας Σελιώνης είχε τη χαρά να γνωρίσει και να συνεργαστεί και με τους δύο εκλιπόντες. Ως εκπρόσωπος των παλαιμάχων της ΑΕΛ δήλωσε:
«Ήμουν από εκείνους τους ανθρώπους που είχα την τύχη να συνεργαστώ με τους Γιώργο Σαγρή και Βασίλη Ντρογκούλη στην ΕΠΣΛ και στην ομάδα της Δάφνης αντίστοιχα. Είναι τιμή για μας που ήρθαμε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη δύο ανθρώπων που πρόσφεραν τόσα πράγματα στο λαρισινό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και ως Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση των παλαιμάχων της Δάφνης».
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΑΕΛ με σκορ 4-2. Τα γκολ πέτυχαν Βασιλείου (0-1, σκορ α’ ημιχρόνου), Ζέρβας (0-2), Καββαδίας (1-2), Μπεριτζάς (1-3), Τσώτσος (1-4), Ντόσας (2-4). Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντ. Βαλιώτης με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Αγγελούλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλην των προαναφερομένων ο πρόεδρος της κυπελλούχου ΑΕΛ το 1985 Κώστας Σαμαράς, οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ Νταβαρούκας, Μητροδήμος, το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νίτσας, οι πρώην διοικητικοί της ΕΠΣΛ και συνεργάτες του αείμνηστου Γιώργου Σαγρή κ. Παπαθανασίου, Καραγούγας, Παππάς, ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ κ. Νεμπεγλέρας, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας οι αντιδήμαρχοι κ. Σιτράς και Χατζούλης, η πρόεδρος Δ.Δ. Γλαύκης Σταυρούλα Μπατρακούλη, οι πρώην πρόεδροι της Δάφνης Γλαύκης Θ. Μπατρακούλης, Αχ. Μπατρακούλης, Π. Γκουντουβάς, Δ. Γκουντουβάς και πρώην διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου, ο πρόεδρος του Πηνειού κ. Κλάρας, ο διοικητικός του Φαλανιακού κ. Μπέλος, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Θύελλας και φίλος του αείμνηστου Γιώργου Σαγρή, Μάκης Πετρόπουλος κ.α. Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι με την ομάδα των Παλαιμάχων της ΑΕΛ αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο και ο κ. Δράκος Δημήτρης πρόεδρος Παλαιμάχων Λέρου.
Το 3ο ημίχρονο της αναμέτρησης δόθηκε σε ταβέρνα του χωριού με νηστίσιμα εδέσματα.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΦΝΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ: Θ. Κυριακούλης, Παπαναστασούλης, Κ. Κυριακούλης, Γκουζιώτης Γ., Γκουζιώτης Φ., Τζιότζιος, Πούλιος, Σβερκούλης, Παπαδημητρίου, Σ. Μπατρακούλης, Μπίλης (Γεωργούλας, Λίταινας, Υφαντής, Ν. Μπατρακούλης, Γκουντουβάς, Καραϊσκος, Καββαδίας, Ντόσας).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ: Παπαδόπουλος, Παπαρίζος, Λόης, Μπεριτζάς, Μ. Τσακμακίδης, Ντόσας, Ράμμος, Παραφέστας, Τσώτσος, Βασιλείου, Ζέρβας (Τσιτσιλής, Βουτυρίτσας, Αλεξούλης, Ζιώγας, Ταμπάρας, Παγκαρλιώτας, Γκαλίτσιος, Μαουσίδης, Σελιώνης, Βλαχούλης, Παπαντωνίου, Λεβέντης).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass