ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΓΑΖΩΡΟ (15:00)

Με κόσμο και πίστη για... τρίποντο ο Τύρναβος 2005

* ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2012 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:03
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο του Τυρνάβου, όπου ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Football League 2 (Βόρειος όμιλος).
Οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Οδυσσέα Αναγέννησης και θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους, βελτιώνοντας περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο νεοφώτιστος Γάζωρος έχει μόλις μια ήττα και θα χρειασθεί υπερπροσπάθεια από τους παίκτες του Γιώτη Σταματόπουλου, για να πετύχουν τον στόχο τους.
«Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε δυνατά στο ματς και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει όπως έκανε και στο ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της τυρναβίτικης ομάδας, κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Αγωνιστικά δεν υφίστανται προβλήματα, καθώς επανέρχεται και ο Ιακωβάκης, που εξέτισε την ποινή του και όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, για να δώσουν τη χαρά που περιμένουν οι φίλαθλοι και να κάνουν ακόμη πιο γιορτινό το κλίμα στην πόλη, λόγω των εκδηλώσεων του καρναβαλιού.
Κατά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, τραυματίστηκε ο Μεζίνι και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του.
Στην αποστολή από τον κ. Σταματόπουλο συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Σκούπρας Κ., Τσορμπατζίδης, Γεωργατζιάς, Νόνης, Μάγγος, Κουβελάς, Σουλίδης, Μπουσινάκης, Ιακωβάκης, Αντωνόπουλος, Τζέκος, Μεζίνι, Λάππας, Αλεξίου, Τοπούζης, Κράββαρης, Σιάτρας, Τσούκαλος, Δημολιός.
* Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Γάζωρου Παναγιώτης Διλμπέρης υπολογίζει τον Στράτο Πεχλιβανίδη που εξέτισε την ποινή του, ενώ όσον αφορά τον Παναγιώτη Καλογιάννη η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη. Επίσης, στρατευμένος είναι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Χρήστος Οξύζογλου και θεωρείται άγνωστο αν θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ο κ. Διώτης, του Συνδέσμου Αιτ/νίας, θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα, έχοντας βοηθούς τους κ. Σπυριδόπουλο, Ντζουροπάνο του ίδιου συνδέσμου, ενώ χρέη 4ου θα εκτελέσει ο κ. Πανυτσίδης (Κοζάνης).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
Τύρναβος-Εθνικός Γαζώρου
ΑΥΡΙΟ
Νίκη Βόλου-ΑΕΠ Ηρακλής
Οδυσσέας Αναγέννησης-Σκύδρα
Καλαμαριά-Ηράκλεια
Βατανιακός-Τηλυκράτης
Δόξα Κρανούλας-Οικονόμος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(9η αγωνιστική)
1. Εθνικός Γαζώρου    17-3     22
2. Καλαμαριά 11-6     18
3. Τσαριτσάνη 13-5     17
4. Τηλυκράτης 8-7       16
5. Τύρναβος 2005       8-6       13
6. Νίκη Βόλου 7-3       13
7. ΑΕΠ Ηρακλής         10-8     10
8. Βατανιακός 6-8       10
9. Δόξα Κρανούλας    6-8       10
10. Μέγας Αλέξανδρος           5-11     8
11. Οδυσσέας Αναγ.   6-15     6
12. Σκύδρα      2-20     -11
* Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -11 βαθμούς.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Σήμερα το μεσημέρι θα αναχωρήσει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης για την Κρανούλα, αφού προηγουμένως οι παίκτες προπονηθούν και γευματίσουν στην ταβέρνα «Μαγειρέματα» στην Ελασσόνα.
Ο τεχνικός των «Πράσινων» Γιώργος Καλτέκης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πούτα που συμπλήρωσε κάρτες και τους τραυματίες Νούσια, Κορομπίλια.
Στην αποστολή, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης, Πίτκας, Μπαχτσιβάνος, Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Φλώρος, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Παλάσκας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Νικούλης, Πρικάκης, Παπαϊωάννου, Κέρη, Οικονόμου, Μπαλής και Γασπαράτος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass