ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΚΑΙ Π.Ο.Ε. (15:00)

Μάχη κορυφής στον Αμπελώνα

* ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2012 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:03
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και στον Π.Ο.Ε. που θα γίνει στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο του Αμπελώνα, ξεχωρίζει στη σημερινή 15η αγωνιστική, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Α.Σ. Πυργετού - Αγρότη Λιανοκλαδίου, που διεξάγεται την ίδια ώρα στο Μακρυχώρι, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, για τους τυπικά γηπεδούχους.
* Αμπελωνιακός, λοιπόν, και Π.Ο.Ε. θέλουν το... τρίποντο τόσο για βαθμολογικούς όσο και για λόγους γοήτρου, σε ένα παιχνίδι που όπως και στον πρώτο γύρο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.
Από αγωνιστικής πλευράς το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο από κόσμο, καθώς και οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές για την παρακολούθηση αγώνων, πόσο μάλιστα το συγκεκριμένο ανάμεσα στις δυο ίσως καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά, ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας δεν υπολογίζει τον Αλεξανδρή που έχει μια ελαφριά κάκωση μηνίσκου και στον Ρόκκα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επανέρχεται ο Κατσίβελος που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.
Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ελασσόνας, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αποστολόπουλου λόγω καρτών και των τραυματιών Παγκαρλιώτα, Τερλελή, ενώ επανέρχεται ο Αριανούτσος που εξέτισε την ποινή του.
*Το τοπικό ντέρμπι θα διευθύνουν οι κ. Παπαδόπουλος Ιωανν., Θανασακούδης Αθ., Πάτρας Πέτρος (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Κων/νος Τσιλογιάννης (Ημαθίας).
* Στο Μακρυχώρι, ο Α.Σ. Πυργετού γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο αν κατακτήσει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο το Λιανοκλάδι, θα ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια και με άλλη ψυχολογία θα δώσει τη μάχη της σωτηρίας.
Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας που έδειξαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην Ελασσόνα την περασμένη Κυριακή, συνειδητοποιούν πλήρως την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης και θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον αγώνα.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα για τον τεχνικό Γιάννη Αλεξούλη εντοπίζονται στους τραυματίες Προβίδα, Τριτάρη, Μπαταβάνη και Μαντζαφούλη, ενώ ο Ζαφειρίου τέθηκε στη διάθεσή του. Οι παίκτες του Πυργετού θα γευματίσουν στις 11 το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι» των αδελφών Παπαργύρη και ακολούθως θα αναχωρήσουν για το Μακρυχώρι.
* Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Θεολόγου Παν., Δεμερτζής Χρ., Τοπουσδώνης Χρ. (Πέλλας), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Γιώργος Στάθας (Καρδίτσας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(15η αγωνιστική)
Πυργετός - Λιανοκλάδι          (1-2)
Αμπελωνιακός - Π.Ο.Ε.          (1-2)
Αναγέννηση Κ. - Αλμυρός     (1-1)
Ταυρωπός - Βελούχι   (0-2)
Πύρασος - Α.Ο.Κ.      (1-2)
Καμμένα Βούρλα - Μουζάκι (1-4)
* Σε παρένθεση είναι τα αποτελέσματα από τους αγώνες του πρώτου γύρου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
1. Π.Ο.Ε.         31-10   36
....................................
2. Αμπελωνιακός        28-5     30
3. Α.Ο. Καρδίτσας      19-10   29
4. Αναγ. Καρδίτσας    22-12   21
5. Βελούχι       23-18   20
6. Λιανοκλάδι 13-11   20
....................................
7. Πυργετός     20-17   19
8. Ν. Αγχίαλος            13-15   14
9. Καμένα Βούρλα      11-43   9
10. Μουζάκι    13-24   9
11. Αλμυρός   6-16     8
12. Ταυρωπός 13-29   7
* Το Μουζάκι έχει δυο παιχνίδια λιγότερα και από ένα οι Αγρότης Λιανοκλαδίου, Α.Ο.Κ., Αναγέννηση Καρδίτσας, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Βελούχι, Αμπελωνιακός.
* Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Νέα Αγχίαλος-Αναγέννηση Καρδίτσας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Διαιτητές σε εξ αναβολής αγώνες στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το απόγευμα, ορίσθηκαν οι παρακάτω:
* Βελούχι - Αμπελωνιακός: Κωνσταντάκης Κων/νος, Παπαδήμας Ιωάνν., Τσιμίκος Δημ. (Αχαΐας), παρ. Μάνθος Κοφίτσας (Καρδίτσας).
* Λιανοκλάδι - Α.Ο. Καρδίτσας: Δημητρόπουλος Σταύρος, Δημόπουλος Μιχ., Οικονόμου Κων/νος (Δυτ. Αττικής), παρ. Ιωάννης Κωνσταντέλος (Θεσσαλίας).
* Αναγέννηση Κ. -Μουζάκι: Σκουλάς Εμμ., Πετρόπουλος Κων/νος, Δημητριάδης Κυρ. (Θεσσαλίας), παρ. Αστέριος Νίτσας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass