ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΝΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-2

Φιλική νίκη πέτυχε ο Τύρναβος 2005

* ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ, ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2012 22:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του Τυρνάβου που θύμιζε χωράφι λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, ο Τύρναβος 2005 επικράτησε των Νέων της ΑΕΛ, με σκορ 5-2.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιώτης Σταματόπουλος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά σχεδόν το όλο δυναμικό της ομάδας και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Φυσικά ήταν ένα καλό τεστ κάτω από αντίξοες συνθήκες και για τους «βυσσινί» του Θανάση Κουτσαφτίκη.
Τα γκολ για την ομάδα του Τυρνάβου πέτυχαν οι Μάγγος, Γεωργαντζιάς, Αλεξίου και Κράββαρης (2), ενώ πέναλτι έχασε ο Τοπούζης που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά απέκρουσε την μπάλα ο γκολκίπερ της ΑΕΛ.
Για τους Νέους της ΑΕΛ σκόραραν οι Γκουντρουμπής (μείωσε σε 2-1), Ψωμολιάς (μείωσε σε 3-2), ενώ είχαν και δύο δοκάρια ο Βερβέρας με τον Τόλιο.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Λάμπρος Βλιώρας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γιώτης Σταματόπουλος): Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Γεωργατζιάς, Νόνης, Μεζίνι, Μάγγος, Ιακωβάκης, Λάππας, Τζέκος, Τοπούζης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γούπος, Β. Σκούπρας, Μπουσινάκης, Σιάτρας, Διβανές, Δημολιός, Μπαχτσιβάνος, Αλεξίου, Κράββαρης, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Κουβελάς, Ντάλας, ενώ για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίσθηκε ο Σουλίδης.
ΝΕΟΙ ΑΕΛ (Θανάσης Κουτσαφτίκης): Παπαγιάννης, Χριστόπουλος, Καραθανάσης, Ψωμολιάς, Κορομηλάς, Τζιόλης, Αγρόδημος, Τσιλούλης, Κρητικός, Γκουντρουμπής, Τσιρογιάννης. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Σπανός, Τόλιος, Βερβέρας, Καμπέρης, Σενκάι, Σιδηρόπουλος, Μάντζαρης.
* Σήμερα οι παίκτες του Τυρνάβου θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν αύριο το απόγευμα στις προπονήσεις, ελπίζοντας να λυθούν το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα και να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή το πρωτάθλημα της Football League 2.
* Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας πιθανότατα θα γίνει γνωστό το όνομα του γυμναστή που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Μπακάλη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass