ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (15:00)

Πανέτοιμες για νίκες οι λαρισινές ομάδες

* Ο Π.Ο.Ε. ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ, Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ * ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΜΟΥΖΑΚΙ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2012 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μπορεί στη Β' και Γ' Εθνική κατηγορία να μην διεξάγονται παιχνίδια όπως και στα τοπικά πρωταθλήματα, όμως στην Δ’ Εθνική κατηγορία και στον 4ο όμιλο θα διεξαχθούν τελικά όπως φαίνεται, τέσσερις από τις έξι συνολικά αναμετρήσεις, στις 3 το απόγευμα και στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα μετά την προχθεσινή αναβολή του αγώνα Αγρότης Λιανοκλαδίου-Α.Ο. Καρδίτσας, χθες αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΠΟ και ο αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας-Α.Ε. Μουζακίου, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στη γειτονική πόλη.
Έτσι θα διεξαχθούν-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-τα παιχνίδια των τριών λαρισινών ομάδων (Π.Ο.Ε.-Βελούχι, Αμπελωνιακός-Καμένα Βούρλα, Α.Σ. Πυργετού-Αλμυρός), όπως και η αναμέτρηση Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Ταυρωπός.
Οι λαρισινές ομάδες είναι πανέτοιμες για νικηφόρα αποτελέσματα και τα τελευταία νέα από το περιβάλλον τους, έχουν ως εξής:
Ο Π.Ο.Ε.
Με στόχο να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη του και να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών που έχει στην κορυφή ο Π.Ο.Ε., αντιμετωπίζει το πάντα υπολογίσιμο και επικίνδυνο Βελούχι.
Η ελασσονίτικη ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με τον αέρα της έδρας θα επιδιώξει να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της.
Πάντως χρειάζεται μεγάλη προσοχή το ματς, καθώς το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Καρπενησίου έχει έμπειρους παίκτες που αν δεν αντιμετωπιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα, μπορούν να κάνουν τη ζημιά.
Την προσοχή επέστησε και ο τεχνικός Γιώργος Καμπερίδης, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παγκαρλιώτα, Σκλάβο και Τερλελή, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθείς Ντουτσαρίδης.
Στην αποστολή, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Αποστολόπουλο, Αριανούτσο, Αποστόλου, Μουρατίδη, Αλεξανδρή, Χάμο, Φλίγκο, Καραΐσκο, Χατζηβαλσάμη, Ρόππα, Μακρή, Θανάση, Τζορμπατζάκη, Καραγκούνη, Ρέτσα και Ντουτσαρίδη.
* Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Καρατέρπος, Μπισούκης, Λαμπριανίδης (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Την ουραγό ομάδα των Καμένων Βούρλων θα υποδεχθεί ο Αμπελωνιακός και λογικά δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα, για να κερδίσει τον αγώνα.
Φυσικά οι παίκτες χρειάζεται να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, διότι με τα λόγια μόνο δεν κερδίζονται τα παιχνίδια και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί και με ανεβασμένη ψυχολογία να παίξουν την άλλη Κυριακή στο Καρπενήσι με το Βελούχι.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό ουσιαστικά πρόβλημα είναι ο τραυματίας τερματοφύλακας Κατσίβελος, ενώ για τον Αλεξανδρή που προπονήθηκε, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν τον χρησιμοποιήσει ή όχι από την αρχή ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας.
Τρεις παίκτες, ο Δαλακώνης, ο Αλεξόπουλος και ο Κομισόπουλος ταλαιπωρούνται από γρίπη και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τους.
Τη 18άδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεσή του βρίσκονται, οι παρακάτω παίκτες: Παπαδόπουλος, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Φτίκας, Κυριάκος, Κακαβίτσης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης, Μπουρουζίκας, Κωστούλας.
* Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ. Μαρόπουλος, Σύκος, Ιωαννίδης (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Σκούρας (Καρδίτσας).
Ο Α.Σ.ΠΥΡΓΕΤΟΥ
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ομάδα του Α.Σ. Πυργετού, η οποία με νέο τεχνικό το τιμόνι της τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ Γιάννη Αλεξούλη που έχει δουλέψει και άλλες δύο φορές στο παρελθόν στο σωματείο, θα προσπαθήσει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με αντίπαλο σήμερα στο Μακρυχώρι τον Αλμυρό, που έχει ως τεχνικό υπεύθυνο τον-επίσης- παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ, Κώστα Σταματίου.
Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι παρουσιάζει μονόπλευρο αλλά μεγάλο ενδιαφέρον παράλληλα και οι «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου φέρονται αποφασισμένοι όχι μόνο να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, που θα είναι δύσκολο φυσικά κάτω από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να κατακτηθούν πρωτίστως-εύκολα ή δύσκολα-οι τρεις βαθμοί και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο κ. Αλεξούλης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Προβίδα, Τριτάρη και Μπαταβάνη, ενώ θα απουσιάσουν ακόμη ο Μαντζαφούλης που υπέστη διάστρεμμα στο Καρπενήσι και ο Ζαφειρίου που υποβλήθηκε σε επέμβαση ρινικού διαφράγματος
Οι παίκτες του Πυργετού θα γευματίσουν στις 11 το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι» των αδελφών Παπαργύρη και ακολούθως θα αναχωρήσουν για το Μακρυχώρι, που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Κολοβός, Καρλιάμπας, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Δούκας, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Γ. Κουρδής, Μπαρούτας, Ιορδανίδης, Σάββας Λούγκος, Νάστας.
* Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι κ. Αναστασίου, Κυρίτσης, Πούπης (Καρδίτσας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Κόκκαλης (Τρικάλων).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πυργετός - Αλμυρός      (3-0)
Π.Ο.Ε. - Βελούχι   (4-0)
Λιανοκλάδι - Α.Ο.Κ. (αναβλήθηκε)   (2-2)
Αμπελωνιακός - Καμένα Βούρλα      (2-0)
Αναγέννηση Κ. – Μουζάκι (αναβλήθηκε)   (4-1)
Ν.Αγχίαλος - Ταυρωπός          (0-1)
* Σε παρένθεση είναι τα αποτελέσματα του α’ γύρου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1.Π.Ο. Ελασσόνας          24-8   30
..............................................
2. Αμπελωνιακός 22-5   27
3. Α.Ο. Καρδίτσας         16-9   25
4. Βελούχι  21-12 20
5. Λιανοκλάδι       12-10 18
6.Αναγέννηση Κ. 18-10 17
..............................................
7. Α.Σ. Πυργετού 18-16 16
8. Ν. Αγχίαλος      10-15 11
9. Μουζάκι 13-24 8
10. Αλμυρός         5-11   7
11. Ταυρωπός       9-20   7
12. Καμένα Βούρλα        8-35   6
* Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει δύο παιχνίδια λιγότερα και από ένα οι Νέα Αγχίαλος, Α.Ο.Κ., Αλμυρός, Ταυρωπός, Μουζάκι, Λιανοκλάδι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass