ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΕ, Γ. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ

Αλλαγές σε όλους τους τομείς

ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2012 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
Τη βεβαιότητα ότι ο ΠΟΕ είναι μια πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία η οποία ωστόσο μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εξέφρασε ο Γιώργος Καμπερίδης. Ο νέος τεχνικός των πρωτοπόρων του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής αναμένεται να προχωρήσει σε μια σειρά αλλαγών σε όλους σχεδόν τους τομείς προκειμένου ο ΠΟΕ να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του.
Ο Γιώργος Καμπερίδης που είδε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τη νέα του ομάδα την Κυριακή στα Καμένα Βούρλα σχολίασε:
«Ο βασικός στόχος που ήταν η νίκη και οι 3 βαθμοί επετεύχθη. Από κει και πέρα είδα ορισμένα χρήσιμα πράγματα. Θα αλλάξω αρκετά πράγματα που αφορούν στον πειθαρχικό έλεγχο, το αγωνιστικό προφίλ και τη δομή της προπόνησης. Στο θέμα της φυσικής κατάστασης η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο ωστόσο θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε τεχνικά θέματα.
Ο ΠΟΕ είναι μία καλή ομάδα στην κατηγορία αλλά μπορεί να γίνει καλύτερη. Θέλουμε να κοπεί η ασυδοσία στον τομέα της λειτουργίας.
Υπάρχει ένας πρόεδρος ο κ. Πάτσης που έχει όραμα γι΄ αυτήν την ομάδα και άνθρωποι όπως ο γεν. αρχηγός ο κ. Τσιτσιμπής, ο συνεργάτης μου ο κ. Νάσης, ο γυμναστής ο κ. Κυριλλίδης κ.ά. που έχουν σημαντική προσφορά στην προσπάθεια που γίνεται».
- Η ομάδα βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά…
«Δεν λέει τίποτε αυτό. Είναι μια διαφορά μικρή, ένα πλεονέκτημα για μας αλλά ακολουθούν παιχνίδια που μοιάζουν με τελικό. Πρέπει να είμαστε ακέραιοι και να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι ο αγώνας με το Βελούχι».
- Υπάρχει αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου;
«Υπάρχει αισιοδοξία γι΄ αυτό και ήρθα. Θεώρησα ότι η Δ’ Εθνική είναι μια μεταβατική κατηγορία για τον ΠΟΕ που θέλει να αναρριχηθεί στη Γ’ και στη συνέχεια στη Β’ Εθνική».
- Πώς βλέπετε το πρωτάθλημα;
«Αν όχι το πιο δύσκολο, ένα από τα δυσκολότερα. Υπάρχουν ομάδες με πολύ καλό επίπεδο, ομάδες παραδοσιακές όπως ο ΑΟΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας και κάποιες άλλες όπως ο Αμπελωνιακός που παρουσιάζει σταθερή πορεία σε περιοχή που αγαπάει το ποδόσφαιρο και φυσικά η Ελασσόνα που ποδοσφαιρικά έχει μεγάλο όνομα. Πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος όχι μόνο για την άνοδο αλλά και για την παραμονή. Άρα υπάρχει κίνητρο για όλες τις ομάδες».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass