ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ Γ.Σ. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ 25 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΛ για το 2011

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2012 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
Παρουσία εκπροσώπων από 25 σωματεία του νομού εγκρίθηκε ομόφωνα στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» ο οικονομικός απολογισμός για το 2011 μετά και την έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν σωστοί οι χειρισμοί των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης τα οποία απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη.
Το σύνολο των εσόδων ανέρχεται στις 189.128,23 ευρώ ενώ τα έξοδα φτάνουν τις 169.924,57. Έτσι λοιπόν το υπόλοιπο στο ταμείο της ΕΠΣΛ από 01/01/2012 είναι 123.858,69 ευρώ (συνυπολογίζοντας και το ποσό των 104.654,88 ευρώ που είναι το υπόλοιπο από 31/12/2010).
Κατά τη διάρκεια της χθεσινή Γ.Σ. ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου αφού συνεχάρη τα σωματεία για τον καθημερινό τους αγώνα και το ενδιαφέρον τους, έδωσε το λόγο στους παράγοντες οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους αναφορικά με τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ιδιαίτερος λόγος έγινε για τον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων λόγω της κακοκαιρίας καθώς κάποιοι εκ των εκπροσώπων πρότειναν τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν από κει που διακόπηκαν και να μην υπάρξουν προς το παρόν εμβόλιμες αγωνιστικές. Από την πλευρά της γραμματεία της ΕΠΣΛ αναφέρθηκε ότι υπάρχει σοβαρό τεχνικό πρόβλημα σχετικά (γηπεδικό) σε περίπτωση που αποφασισθεί να μην γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές αλλά να παραταθούν τα πρωταθλήματα. Επί του θέματος αναμένεται να αποφασίσει σήμερα το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ.
Άλλες προτάσεις-απόψεις των εκπροσώπων των σωματείων αφορούσαν Στο θέμα των γιατρών αγώνων (σχετικά με την παρουσία τους στα παιχνίδια και την εξόφλησή τους από τα σωματεία), στο «σπάσιμο» των αγωνιστικών ημερών στην Α’ και Α1 ΕΠΣΛ δηλαδή η κάθε αγωνιστική στις δύο προαναφερόμενες κατηγορίες να διεξάγεται σε δύο ημέρες ήτοι τα μισά παιχνίδια το Σάββατο και τα άλλα μισά την Κυριακή (τη συγκεκριμένη πρόταση βλέπει θετικά και το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ) και στις ονομαστικές ποινές των παραγόντων, ενώ εκφράστηκαν παράπονα σχετικά με τη διαιτησία και την επιβολή ποινών στους διαιτητές.
ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ
Αναφορά στο επίμαχο θέμα των επιχορηγήσεων αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δόθηκαν κάποια χρήματα από τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα δοθούν σε σωματεία της Β’ ή της Γ’ Ερασιτεχνικής.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νταβαρούκας τονίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη εξάλειψης των φαινομένων βίας και ανακοίνωσε ότι προγραμματίζονται συγκεντρώσεις στους Καλλικρατικούς δήμους για ενημέρωση σχετικά με τα θέματα τη διαιτησίας.
Τέλος από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ, Λευτέρης Γρηγοριάδης αναφέρθηκε στο επίτευγμα της διεξαγωγής των 5 πρωταθλημάτων υποδομής, στο μεγάλο ποσοστό κάλυψης των αγώνων από γιατρούς, στη διοργάνωση Πανθεσσαλικού τουρνουά σε επίπεδο Υποδομών κ.α.
Η χθεσινή Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη σύσκεψη για τα πρωταθλήματα υποδομής στην οποία συζητήθηκαν τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα και η οργάνωση και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Ακαδημιών και Τζούνιορ που θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.
ΤΥΧΕΡΗ Η ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ
Τυχερή για τη φετινή χρονιά (δεύτερη συνεχόμενη) ήταν η ομάδα της Βερδικούσιας που βρήκε το φλουρί και κέρδισε το συμβολικό ποσό των 200 ευρώ.
ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
Αναβλήθηκε εκ νέου το Βερδικούσια-Τοξότης που είχε ορισθεί για σήμερα το απόγευμα. Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής η 25η Φεβρουαρίου. Επίσης αναβλήθηκαν τα παιχνίδια ΠΟΕ-Απόλλων σε προπαιδικό και εφηβικό που είχαν ορισθεί για το ερχόμενο Σάββατο.
 
 
Α.Γ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass