ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (15.00)

Εκτός έδρας αποστολές για τις λαρισινές ομάδες

*Ο Π.Ο.Ε. ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ ΚΑΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2012 22:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Με το…δεξί θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής σήμερα οι τρεις ομάδες του νομού (Π.Ο. Ελασσόνας, Αμπελωνιακός, Α.Σ. Πυργετού) που εκπροσωπούν το λαρισινό ποδόσφαιρο, στον 4ο όμιλο της κατηγορίας.
Αγωνίζονται σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και θα προσπαθήσουν να πετύχουν θετικά αποτελέσματα, παρότι οι δύο εκ των τριών έχουν πολύ δύσκολη αποστολή.
Ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε. λοιπόν αγωνίζεται στα Καμένα Βούρλα και λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα για να επικρατήσει, ενώ ο Αμπελωνιακός δοκιμάζεται στο δημοτικό στάδιο της Νέας Αγχιάλου κόντρα στον γηπεδούχο Πύρασο και ο Α.Σ. Πυργετού παίζει στο Καρπενήσι, με αντίπαλο το Βελούχι.
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθούν τρία παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο νομό Καρδίτσας (Α.Ο.Κ-Αλμυρός, Ταυρωπός-Αναγέννηση Καρδίτσας, Μουζάκι-Αγρότης Λιανοκλαδίου), στις λαρισινές ομάδες υπάρχει αισιοδοξία και τα τελευταία νέα πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, έχουν ως ακολούθως:
Ο Π.Ο.Ε.
Στα Καμένα Βούρλα με την ουραγό τοπική ομάδα θα αγωνιστεί ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Π.Ο. Ελασσόνας και λογικά δεν θα συναντήσει προβλήματα, για να κατακτήσει ένα νέο…τρίποντο.
Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος όπως είναι αυτή της Ελασσόνας θα αντιμετωπίσει την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα των Καμένων Βούρλων, η οποία μάλιστα προέρχεται και από μια πολύ βαριά ήττα από τον αγώνα με αντίπαλο το Βελούχι, με σκορ 8-0.
Σε κάθε περίπτωση πάντως αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζει τους παίκτες του Π.Ο.Ε. γιατί αν υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, τότε ίσως βρεθούν προ εκπλήξεων, καθώς στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά και καθρέπτης των δυνατοτήτων του κάθε σωματείου είναι αναμφισβήτητα ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων.
Πάντως ο νέος προπονητής Γιώργος Καμπερίδης με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Νάση, ζήτησαν από τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να έχουν σοβαρότητα και πειθαρχία, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να μην χαλαρώσουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα για τον κ. Καμπερίδη εστιάζονται στον Αλέξη Παγκαρλιώτα που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του διότι ήταν βασικός έως τώρα στην ομάδα όπως και στον Όθωνα Τερλελή που μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς, ακολουθεί πρόσραμμα αποκατάστασης.
Επανέρχεται ο Μακρής που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκδόθηκε το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Τζορμπατζάκη, που τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον σημερινό αγώνα στα Καμένα Βούρλα.
Στην αποστολή, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, από τους οποίους και θα επιλέξει τη 18άδα, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης: Πουλάκη, Μπαιμάκη, Αποστολόπουλο, Αριανούτσο, Αποστόλου, Σκλάβο, Μουρατίδη,Αλεξανδρή, Χάμο, Φλίγκο, Καραίσκο, Χατζηβαλσάμη, Ρόππα, Μακρή,Θανάση,Τέγο ,Τζορμπατζάκη, Παπαποστόλου,Καραγκούνη, Ρέτσα
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Ρούσσης Δημ., Δημητριάδης Κυριάκος, Τσάγγαρης Γεωργ.(Θεσσαλίας) και παρατηρητής θα είναι ο κ. Γεωργ. Κουκουζέλης (Καρδίτσας).
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Την ίδια πετυχημένη συνταγή του πρώτου γύρου θέλει να ακολουθήσει ο Αμπελωνιακός, που πάει χωρίς άγχος στη Νέα Αγχίαλο προκειμένου να διεκδικήσει ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Αυτό θα γίνει αν οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα αγωνιστούν σοβαρά, αξιοποιώντας και τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Πύρασος έδειξε στο προηγούμενο ματς στην Ελασσόνα ότι έχει μια καλογυμνασμένη ομάδα που παλεύει για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, όμως ο καλός Αμπελωνιακός μπορεί να φτάσει στην επιτυχία, αν το πιστέψει και δεν υποπέσει σε λάθη που ενδεχομένως στοιχίζουν σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται σε λεπτομέρειες.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Αλεξανδρής ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο μηνίσκο και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του. Επίσης και ο Χατζηλιόντας απουσίαζε από την προχθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας καθώς πήγε να παραλάβει το απολυτήριο του στρατού από τη μονάδα στην οποία υπηρετούσε και ενδεχομένως να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.
Την 18άδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα και στη διάθεσή του βρίσκονται, οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Φτίκας, Κυριάκος, Κακαβίτσης, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης, Μπουρουζίκας, Κωστούλας.
*Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι κ.Τσέτσιλας Κ., Χαραλαμπίδης Λαζ., Στεργιόπουλος Ευθ.(Γρεβενών), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ.Αθανάσιος Κόρκος(Φθιώτιδας).
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Πολύ δύσκολο έργο θα έχει ο Α.Σ. Πυργετού που υπέστη ούτως ή άλλως ταλαιπωρία και έφτασε χθες αργά το απόγευμα στο Καρπενήσι.
Οι πιθανότητες για να διεξαχθεί το παιχνίδι είναι 50-50, καθώς καλυτέρευσαν χθες οι καιρικές συνθήκες και μετά την άνοδο της θερμοκρασίας ίσως λιώσει το χιόνι και ο διαιτητής δώσει το «Ο.Κ.», για να ξεκινήσει η αναμέτρηση.
Σύμμαχο κόντρα στο Βελούχι η λαρισινή ομάδα θα έχει την ευνοϊκή παράδοση, αλλά σίγουρα για να αποσπάσουν οι παίκτες θετικό αποτέλεσμα χρειάζεται να υπερβάλουν εαυτούς, καθώς το γήπεδο διαθέτει πλαστικό τάπητα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Στόχο έχουν οι «βυσσινί» του Κάτω Ολύμπου το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια και συγκομιδή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα για τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου εντοπίζονται στους τραυματίες Προβίδα, Μπαταβάνη και Τριτάρη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Νάστας, Ζαφειρίου.
Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Μοντάνα», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Δούκας, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Γ.Κουρδής, Μπαρούτας, Ιορδανίδης, Σάββας και ο νεοαποκτηθείς Λούγκος.
*Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού θα είναι οι κ.Μανασής Κ., Μανασής Μιχ., Νίκου Κ.(Τρικάλων) και παρατηρητής ορίσθηκε ο κ.Χρήστος Καλιακούδας(Φθιώτιδας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(12η αγων.-15:00)
Καμένα Βούρλα-Π.Ο.Ε(0-4)
Ν.Αγχίαλος-Αμπελωνιακός(0-3)
Βελούχι-Α.Σ.Πυργετού(1-4)
*Σε παρένθεση είναι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:
Α.Ο.Κ-Αλμυρός
Ταυρωπός-Αναγέννηση Κ.
 Μουζάκι- Λιανοκλάδι
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 11 αγώνες)
1.Π.Ο. Ελασσόνας    21-7   27
2. Αμπελωνιακός      20-3   26
3. Α.Ο. Καρδίτσας     16-9    25
4. Λιανοκλάδι 12-10 18
5.Αναγέννηση Κ.(10 αγ.)      18-10 17
6. Βελούχι      18-12 17
7. Α.Σ. Πυργετού       18-13             16
8. Ν. Αγχίαλος(10 αγ,)          8-13   10
9. Μουζάκι      13-24 8
10. Αλμυρός 5-11   7
11. Ταυρωπός           9-20   7
12. Καμένα Βούρλα 7-32   6
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass