ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ Π.Ο.Ε., ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ - ΡΕΠΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ

Το χιόνι τους πήγε... γυμναστήριο

* ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2012 1:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Άγνωστο μέχρις αργά χθες το βράδυ ήταν αν οι αγώνες της πρεμιέρας του β’ γύρου στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής θα διεξαχθούν κανονικά την ερχόμενη Κυριακή λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα αφού τίποτα επίσημο δεν ανακοινώθηκε από την Ε.Π.Ο. (σχετική ανακοίνωση αναμένεται σήμερα).
Ανεξάρτητα ωστόσο από το τι πρόκειται να γίνει οι λαρισινές συνέχισαν την προετοιμασία τους ρίχνοντας βάρος στη φυσική κατάσταση αφού λόγω του χιονιού και των ακατάλληλων αγωνιστικών χώρων προπονήθηκαν σε γυμναστήρια.
Αναλυτικά:
Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας προπονήθηκε ο πρωτοπόρος ΠΟΕ υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιώργου Καμπερίδη. Το «παρών» έδωσαν και οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ο κεντρικός Ντουτσαρίδης (το δελτίο του οποίου εκδόθηκε αλλά δεν έχει ακόμα δικαίωμα να αγωνιστεί και υπολογίζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με το Βελούχι) και ο αμυντικός Τζορμπατζάκης, ο οποίος εάν η 12η αγωνιστική διεξαχθεί κανονικά θα ντεμπουτάρει στα Καμένα Βούρλα.
Στο στρατόπεδο του Π.Ο.Ε. το κλίμα είναι ενθαρρυντικό μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης την περασμένη Κυριακή και στόχος είναι να διατηρηθεί αυτή η θέση μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.
«Έπρεπε να είμαστε κορυφή. Δύο άτυχα αποτελέσματα δεν το επέτρεψαν ωστόσο πιστεύω ότι δείξαμε, ιδιαίτερα δε μέσα στην Καρδίτσα, πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου» επισήμανε ο κεντρικός αμυντικός Θωμάς Θανάσης και κατέληξε:
«Ξεκινάει ο β’ γύρος και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που μας στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι παρά μόνο τον κακό μας εαυτό».
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Το κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα έδωσε τη λύση στους «πράσινους» ενόψει της αναμέτρησης στη Ν. Αγχίαλο. Τα προβλήματα για τον τεχνικό Τάκη Παραφέστα επικεντρώνονται στον τραυματισμό του Δημήτρη Αλεξανδρή στο γόνατο, ο οποίος χθες προπονήθηκε χαλαρά και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στον α’ γύρο του πρωταθλήματος και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό» σχολίασε ο μεσοεπιθετικός του Αμπελωνιακού Μιχάλης Κυριάκος και πρόσθεσε:
«Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πύρασο που κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο αντίπαλός μας χρειάζεται τους βαθμούς γι’ αυτό το 3-1 του α’ γύρου δεν θα πρέπει να μας εφησυχάσει».
Εν τω μεταξύ με επιστολή της η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας ευχαρίστησε τον Αμπελωνιακό για την άψογη φιλοξενία της ομάδας αλλά και των φιλάθλων της και αναμένεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου.
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Αντίθετα με τους Π.Ο.Ε. και Αμπελωνιακό, ο χιονιάς έδωσε την ευκαιρία για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές του Πυργετού, αφού ο τεχνικός αποφάσισε να αναβάλει τη σημερινή προπόνηση και να τους δώσει ρεπό, ενώ σήμερα θα εξετασθεί το ενδεχόμενο προπόνησης σε πλαστικό χλοοτάπητα (μιας και το δημοτικό στάδιο Καρπενησίου διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα).
Η ομάδα βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ταξιδέψει στο Καρπενήσι καθώς τα πάντα που αφορούν στη διαμονή και το ταξίδι έχουν τακτοποιηθεί, ωστόσο οι «βυσσινί» περιμένουν την οριστική απόφαση της Ε.Π.Ο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη χιονόπτωση της Τετάρτης το χιόνι στην πόλη του Καρπενησίου ξεπερνά τους 35 πόντους.
Αγωνιστικά τα προβλήματα για την ομάδα του Πυργετού αφορούν στους μόνιμους απόντες ήτοι Προβίδα, Τριτάρη και Μπανταβάνη. Τιμωρημένοι δεν υπάρχουν, ενώ οι νεοαποκτηθέντες Σάββας και Λούγκος ενσωματώθηκαν πλήρως στην ομάδα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass