Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Λευκός κλοιός και στα γήπεδα του νομού

* ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ * ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ... ΤΕΜΠΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2012 1:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Του Σωτ. Κέλλα
Σε λευκό κλοιό βρέθηκαν χθες τα γήπεδα του νομού Λάρισας, με αποτέλεσμα οι επαγγελματικές ομάδες και όχι μόνο να έχουν σημαντικά προβλήματα αλλά ευτυχώς για τις τρεις λαρισινές ομάδες που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες (ΑΕΛ, Τύρναβος 2005 και Οικονόμος Τσαριτσάνης), δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ η ΕΠΣΛ πήρε την απόφαση να αναβάλλει τα τοπικά πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο.
Οι παίκτες της ΑΕΛ ειδοποιήθηκαν το πρωί ότι δεν θα γινόταν η προγραμματισμένη προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και πήραν έτσι ρεπό που τους έδωσε μια ευκαιρία να χαλαρώσουν και να δούνε... άσπρη μέρα αφού αγωνιστικά μετράνε μόνο... μαύρες με τέσσερις συνεχόμενες ήττες.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση σε ιδιωτικό γυμναστήριο το πρωί (My Gym) ενώ για το απόγευμα γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί γήπεδο. Πάντως η κακοκαιρία σε συνδυασμό με την αναβολή των αγώνων (λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών) βοηθάει την ομάδα να ηρεμήσει...
Από κει και πέρα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης είχε ρεπό (μαντικές ικανότητες έχει ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης;) ενώ κύριο χαρακτηριστικό ήταν ότι στον Τύρναβο 2005 που είχε προγραμματιστεί και παρουσίαση του νέου τεχνικού Γιώτη Σταματόπουλου η προπόνηση έγινε σε κλειστό γυμναστήριο υπό την επίβλεψη του βοηθού Μιχάλη Μπίζιου αφού ο νέος τεχνικός εγκλωβίστηκε στα Τέμπη (πηγαινοέρχεται στον Τύρναβο από την Κατερίνη). Αναβλήθηκε και η παρουσίασή του...
Στο μεταξύ η ΔΟΠΑΕΛ ανέβαλε τα πρωταθλήματα εργαζομένων ποδοσφαίρου λόγω των καιρικών συνθηκών(έδειξε μεγάλη ετοιμότητα καθώς τα ανέβαλε από την Δευτέρα και αξίζουν συγχαρητήρια για την προνοητικότητα στον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο αθλητικών θεμάτων Γιάννη Οικονόμου) ενώ και η ΕΠΣΛ πήρε χθες το πρωί απόφαση για αναβολή των τοπικών αγώνων ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο.
Οι συνθήκες λοιπόν αναγκάζουν τις ομάδες να προετοιμάζονται μετ’ εμποδίων για τη συνέχιση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων αλλά το ευχάριστο είναι ότι οι ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής πιθανότατα θα ξεκινήσουν να παίζουν εκ νέου από 12 Φεβρουαρίου ίσως και αργότερα... Κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα ειδικά της Β’ εθνικής κατηγορίας θα τελειώσει τέλη Μαΐου (μαζί με τα πλέι οφ) ίσως και στα μέσα Ιουνίου με τους παίκτες της ΑΕΛ που ξεκίνησαν προετοιμασίας στις 11 Ιουλίου να συμπληρώνουν (κάποιοι γιατί ορισμένοι έφυγαν) ένα χρόνο συνεχούς δράσης.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass