ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

Δύο νέες μεταγραφές προανήγγειλαν πρόεδρος και προπονητής του Π.Ο.Ε.

*Α. ΠΑΤΣΗΣ: «Θέλω τον Μάιο να πανηγυρίσουμε τίτλο»

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2012 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Αλλαγή σκυτάλης, φιλοσοφίας και οργάνωσης έχουμε στον Π.Ο.Ε., αφού το νέο αφεντικό στον πάγκο της Ελασσόνας ακούει στο όνομα του έμπειρου Γιώργου Καμπερίδη και του βοηθού του Παναγιώτη Νάση. Ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Πάτσης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της πόλης και παρουσίασε τον νέο τεχνικό στα Μ.Μ.Ε. και στους παίκτες του Π.Ο.Ε. Μάλιστα, θετική εντύπωση έκανε σε όλους ότι ο κ. Πάτσης κάλεσε τους δημοσιογράφους και μέσα στα αποδυτήρια του προπονητικού τιμ, αλλά και σε εκείνα των ποδοσφαιριστών, για να μιλήσει ανοιχτά σε όλους. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του προέδρου των Ελασσονιτών, λίγο πριν μπει στα αποδυτήρια των παικτών της ομάδας, όπου τόνισε: «Εγώ τα λέω όλα έξω από τα δόντια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».
Ο κ. Πάτσης καλωσόρισε τον Γιώργο Καμπερίδη, του ζήτησε πειθαρχία και τον τίτλο με όμορφο ποδόσφαιρο ώστε να μπορέσει να έχει αντίκρισμα αυτό και στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο να παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Μετά την ανοιχτή συνομιλία των δύο ανδρών, ακολούθησε ομιλία του προέδρου στους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε να ακολουθήσουν τις εντολές του Καμπερίδη και να πάρουν το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική ήταν και η φράση του Γιώργου Καμπερίδη προς τους νέους παίκτες του: «Ο Αλέκος Αλεξανδρής μας άφησε μια ομάδα δουλεμένη. Σας καταλαβαίνω. Το έχω περάσει και εγώ. Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου τέτοιος και στο δικό μας επάγγελμα αυτά είναι συχνά φαινόμενα». Τέλος να αναφέρουμε πως όλα δείχνουν, πως ο βοηθός του Αλέξη Αλεξανδρή, Θανάσης Κυριλλίδης, θα παραμείνει στην ανδρική ομάδα δίπλα και στον Γιώργο Καμπερίδη.
Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης, απευθυνόμενος στον Γιώργο Καμπερίδη τόνισε: «Έκλεισε ένας κύκλος συνεργασίας με τον Αλέξη Αλεξανδρή, τον οποίο και ευχαριστούμε και συνεχίζουμε έναν νέο κύκλο, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μαζί σου Γιώργο. Με ενδιαφέρει όχι να βγω μόνο πρωταθλητής, αλλά και πώς θα γίνει αυτό. Είμαι πρώτος στη βαθμολογία γιατί στραβοπάτησε ο Αμπελώνας. Γιατί να χαίρομαι; Θέλω να διασφαλιστεί η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτοί οι παίκτες που στην προετοιμασία πετούσαν, να μην αποδίδουν στους αγώνες και ειδικά μετά το ματς με τον Πυργετό. Παίζαμε στη συνέχεια με τον νόμο των πιθανοτήτων. Μπορεί να ακούγεται ότι θα πάρω και άλλη ομάδα και ίσως γίνει αυτό, όμως η Ελασσόνα δεν θα φύγει ποτέ από εμένα ό,τι και να γίνει. Θα κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές και θέλω την απόλυτη πειθαρχία στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να πανηγυρίσουμε το Μάιο τον τίτλο».
Ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης τόνισε πως: «Οι μεταπτώσεις σε αυτές τις κατηγορίες είναι λογικές. Η Ελασσόνα είναι ποδοσφαιρομάνα. Εδώ είμαστε να τα δούμε όλα. Θέλω να ξέρεις πρόεδρε, πως δουλεύω τίμια στο χώρο και τα τελευταία χρόνια μου άρεσαν οι μικρές ηλικίες. Έχω τρία χρόνια που ανέβασα τρεις διαφορετικές ομάδες από την Δ’ Εθνική, στην Γ’ Εθνική. Η Ελασσόνα έχει ποδοσφαιρική δυναμική για την Γ’ Εθνική. Θέλω καλύτερη οργάνωση στο λειτουργικό κομμάτι. Η Ελασσόνα είναι μια δουλεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται από το έργο του προηγούμενου προπονητή. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχω μια εικόνα της ομάδας και το ξαναλέω για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, είναι δουλεμένη. Δεν θέλω να απογοητεύεσαι πρόεδρε. Να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και τα παιδιά. Με τις κάρτες και τους τραυματισμούς στον δεύτερο γύρο, δεν θα μπορούμε να συμπληρώσουμε δεκαοχτάδα. Έχω όμως μεριμνήσει. Οι δύο παίκτες που θα πάρουμε θα είναι ο Τατσίδης και ο Κοτζαρίδης, μαζί με τον Τζωρμπατζάκη, είναι αρκετοί».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass