ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΟΛΟ

Άξια τα κορίτσια του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2012 1:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Με εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, οι αμαζόνες του ΝΟΛ προκρίθηκαν στην κατηγορία νέων γυναικών στην τελική φάση στο πόλο για το 2012. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση -περιγραφή των αγώνων από το σύλλογο: «Παρασκευή βράδυ ώρα 8 στο κολυμβητήριο στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, θερμοκρασία κοντά στο μηδέν. Η ομάδα του Πανσερραϊκού ειδοποιεί ότι δεν θα κατέβει και τα κορίτσια κάνουν χαλαρή προπόνηση για να είναι έτοιμες για το επόμενο ματς με τον Ηρακλή το Ηρακλής –ΝΟΛ Σάββατο μεσημέρι. Διαδικαστικό παιχνίδι μιας και ο Ηρακλής είναι η παραδοσιακή πρωταθλήτρια μαζί με τον Τρίτωνα στις ηλικίες αυτές τα τελευταία χρόνια. Το σκόρ 20-9 και οι μεγαλύτερες παίκτριες συζητάνε για το κρίσιμο παιχνίδι της βραδιάς με τον ΠΑΟΚ. Άλλες εποχές θα θεωρείτο ντέρμπι. Η άλλοτε κραταιά ομάδα του ΠΑΟΚ στα κορίτσια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των κοριτσιών του ΝΟΛ. Το σκόρ ΝΟΛ-ΠΑΟΚ 11-7. Βέβαια στο ημίχρονο ήταν 9-2 και ο προπονητής μας Στέλιος Μιχαηλίδης σωστά έβαλε τις μικρές για fair play.
To επόμενο πρωί χαλαρωμένες πλέον οι παίκτριες και με την πρόκριση στην τσέπη ξέσπασαν στο Οξυγόνο Νεαπόλεως το οποίο με το θορυβώδες κοινό του είχε έλθει με άγριες διαθέσεις. Το σκορ ΝΟΛ-Οξυγόνο 18-4.
Τελευταίο παιχνίδι με τον αδύναμο Μακεδονικό και ο Στέλιος Μιχαηλίδης βάζει τις πιο μικρές οι οποίες καταφέρνουν να κρατήσουν το σκόρ σε χαμηλά επίπεδα Μακεδονικός –ΝΟΛ 02-24.
Οι παίκτριες δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στην τελική φάση στην Αθήνα , όπου φιλοδοξούν να επαναλάβουν τον άθλο του 2008 , όπου με προπονητή τον Κώστα Γαλανόπουλο είχαν παίξει στον μικρό τελικό.
Η ομάδα του ΝΟΛ αγωνίστηκε με τις: Αθηνά Δαπόντε και Μόρφου Χριστίνα (τερματοφύλακες), Αναστασία Κουρέτα και Αθηνά Κολτσίδα (αμυντικές), Ιωάννα Τουλουμτζίδου, Ιωάννα Καραγιάννη, Στεφανία Ράχη, Ελένη Καζάνα, Μαργαρίτα Παπακυπριανού, Νικολέτα Δαπόντε, Δομάκη Αγγ. και Χασιώτη Βίκυ (περιφερειακές) και Σπηλιωτοπούλου Χρ., Χέδα Ελίνα και Ιωακείμ Βάσω (φουνταριστές).
Η τελική φάση θα γίνει στις 22-24 Μαρτίου, ενώ από τον όμιλο της Βορείου Ελλάδος προκρίθηκαν Ηρακλής, ΝΟ Λάρισας, και ΠΑΟΚ. Από την υπόλοιπη Ελλάδα Βουλιαγμένη, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Τρίτωνας, Γλυφάδα, Ιωνικός και Ρέθυμνο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass