ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Χώρισαν» Ζιώγας και Τύρναβος 2005

* ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2012 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:55
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, μετά τη λευκή ισοπαλία που έφερε η ομάδα προχθές στην Κατερίνη, κόντρα στον Βατανιακό.
Οι λόγοι του ξαφνικού «διαζυγίου» δεν έγιναν γνωστοί και απλά σε ανακοίνωση της τυρναβίτικης ομάδας, επισημαίνονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος 2005, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Μιχάλη Ζιώγα.
Οφείλει το σεβασμό της προς το πρόσωπο του, για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Τυρνάβου και να εκτιμήσει το ήθος και την εμπειρία του ως προπονητή, ευχαριστώντας τον για τα χρόνια συνεργασίας τους.
Εύχεται καλή συνέχεια και ευελπιστεί σε ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του πορεία».
ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Χθες να σημειώσουμε ότι ο Μιχάλης Ζιώγας προπόνησε κανονικά την ομάδα και όπως πληροφορηθήκαμε, τηλεφωνικά του ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας η μη συνέχιση της μέχρι τώρα - κατά τα άλλα-άψογης συνεργασίας.
Πάντα κατά πληροφορίες, η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από έκτακτο συμβούλιο που έγινε στην ομάδα του Τυρνάβου και διοικούντες εξέφρασαν την άποψη ότι μια αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, ίσως αλλάξει και το κλίμα, καθώς υπήρχε απογοήτευση μετά από τις διαδοχικές ήττες με Ηράκλεια (εκτός) και Οικονόμο (εντός), αντίστοιχα. Επίσημη ενημέρωση πάντως γι’ αυτό δεν υπάρχει.
Σήμερα οι παίκτες για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (9η αγωνιστική) με τον Οδυσσέα Αναγέννησης θα προπονηθούν-εκτός απροόπτου- υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του, Μιχάλη Μπίζιου.
Το όνομα που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσει τον κ. Ζιώγα είναι ο Γιώτης Σταματόπουλος, που ήταν τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League 2 στο τιμόνι των Ποντίων Κατερίνης, ενώ στο παρελθόν δούλεψε και στον Πανιώνιο, δίπλα στον Λίνεν, κοουτσάροντας και ως πρώτος προπονητής την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
ΕΙΧΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Ο Μιχάλης Ζιώγας είχε 3,5 χρόνια πολύ μεγάλης προσφοράς στο σωματείο και ανέλαβε την τυρναβίτικη ομάδα, το καλοκαίρι του 2008.
Δυο χρόνια στην Δ’ Εθνική είχε μια εξαιρετική πορεία και ανέβηκε υπό την καθοδήγησή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια γιατί η ομάδα παρουσίαζε ένα ομοιογενές σύνολο και απέδιδε καλό ποδόσφαιρο.
Μετά από ενάμιση χρόνο στον πάγκο στην Γ’ Εθνική, οι δρόμοι του 50χρονου παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΛ με τον Τύρναβο 2005 χωρίζουν, αλλά ο Καλοχωρίτης τεχνικός αφήνει πίσω του ένα σημαντικό έργο, με την ευχή ο αντικαταστάτης του να το συνεχίσει επάξια, γιατί ο Τύρναβος έχει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και πρέπει να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες, επιδιώκοντας το καλύτερο και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass