ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ

Καμάκας - Καπελιάνης: Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2012 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Οκτώ αγωνιστικές συμπλήρωσαν στον πάγκο της ΑΕΔ Νίκαιας οι Γιώργος Καμάκας και Χρήστος Καπελιάνης, οι οποίοι μετρούν στο ενεργητικό τους 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Γενική διαπίστωση είναι ότι η παρουσία τους επέφερε σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο κι αυτό αποδεικνύεται στον αγωνιστικό χώρο.
«Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει και στους στόχους που έχουμε θέσει από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στη Νίκαια» επισημαίνει ο Γιώργος Καμάκας μιλώντας για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και συνεχίζει:
«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μυστικά. Επενδύουμε πάρα πολύ στο κομμάτι της ποιοτικής προπόνησης και της ατομικής βελτίωσης των παικτών μας οι οποίοι με την καθημερινή τους παρουσία στο γήπεδο δείχνουν να προσαρμόζονται στον τρόπο δουλειάς μας και να εφαρμόζουν σε μεγάλο βαθμό τις εντολές μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύουμε ότι οι ποδοσφαιριστές ευχαριστιούνται την προπόνηση και κατ’ επέκταση το ποδόσφαιρο αφού πλέον έχουν καταλάβει το ρόλο τους και τι ζητάμε εμείς από αυτούς».
Στα νέα παιδιά επικεντρώθηκε από την πλευρά του ο Χρήστος Καπελιάνης λέγοντας:
«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην ομάδα αρκετά νέα παιδιά κάτω των 20 ετών τα οποία δουλεύουν καθημερινά με πολύ ζήλο και όρεξη και πρέπει να τονίσουμε ότι πλέον μετά από 2 μήνες σκληρής και μεθοδικής δουλειάς είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε ακόμη και 6 μικρούς στην 11άδα.
Όλα αυτά τα παιδιά με τη συμβολή των πιο έμπειρων προσπαθούν για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και μέχρι στιγμής δείχνουν να τα καταφέρνουν».
- Πώς είναι η συνεργασία Καμάκα - Καπελιάνη;
«Εκ των προτέρων γνωρίζαμε ότι η συνεργασία μας θα ήταν άριστη αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων γύρω από το ποδόσφαιρο τόσο σε θέματα τακτικής όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης αλλά και διαχείρισης χαρακτήρων που είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στον αθλητισμό.
Θέλω όμως να τονίσω ότι η συνύπαρξη δύο προπονητών αυτή τη στιγμή δίνει στους παίκτες το μάξιμουμ που μπορούν να πάρουν στην προπόνηση μιας και οι δυο μας ασχολούμαστε διορθώνοντας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να βελτιώσει αγωνιστικά τον κάθε παίκτη ατομικά αλλά και την ομάδα συνολικά».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass