ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (15:00)

Δύσκολα παιχνίδια για τις λαρισινές ομάδες

* Ο ΑΜΠΛΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, Ο Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2012 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:52
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, οι τρεις ομάδες που εκπροσωπούν το ποδόσφαιρο του νομού Λάρισας, θα έχουν δύσκολες αποστολές.
Ο πρωτοπόρος Αμπελωνιακός, που υποδέχεται τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει και να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ ο Π.Ο.Ε. δοκιμάζεται στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση και ο Α.Σ. Πυργετού θα παίξει στα Καμένα Βούρλα.
Το ευχάριστο είναι ότι και οι τρεις έχουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και δύο πρώτες του 2012, ισάριθμες νίκες στο ενεργητικό τους και μακάρι στις σημερινές αναμετρήσεις, να... τριτώσει το καλό.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, τα νέα από τους εκπροσώπους των λαρισινών ομάδων στην Δ’ Εθνική, έχουν ως ακολούθως:
Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Με σοβαρότητα και πειθαρχία καλείται να αγωνιστεί ο Αμπελωνιακός, απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι το Λιανοκλάδι, που έχει εμπειρία στην κατηγορία και ασφαλώς δεν θα είναι εύκολη λεία για τους γηπεδούχους.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αμπελώνα το οποίο είναι αήττητο στην έδρα του, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από κάθε άποψη και αν οι παίκτες αγωνιστούν όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, αναμένεται να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους.
Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς ήδη μέχρι χθες είχαν πουληθεί πάνω από 300 εισιτήρια από τα 500 που εκδόθηκαν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αγωνιστικά, ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας δεν υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ Γιώργο Κακαβίτση, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον Αλμυρό και θα είναι μια σημαντική απώλεια για τους «Πράσινους» του Αμπελώνα.
Άλλο πρόβλημα δεν αναφέρθηκε και τη 18άδα θα επιλέξει ο κ. Παραφέστας λίγο πριν το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι παρακάτω παίκτες: Κατσίβελος, Παπαδόπουλος, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσιος, Δαλακώνης, Φλέγκας, Αλεξανδρής, Ρόκκα, Φτίκας, Κυριάκος, Μούργκας, Αλεξόπουλος, Τσούτσας, Κομισόπουλος, Βούκιας, Μπίκος, Χατζηλιόντας, Καρυπίδης, Παραφέστας, Κούρος, Συκιώτης, Μπουρουζίκας, Κωτούλας.
Ο Π.Ο.Ε.
Το πιο δυσκολότερο ίσως παιχνίδι της φετινής περιόδου θα δώσει ο Π.Ο.Ε., ο οποίος κοντράρεται στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, με την τοπική Αναγέννηση.
Ένα ματς στο οποίο θα μετρήσουν σημαντικά η δύναμη και η αποφασιστικότητα που θα επιδείξουν οι παίκτες του Αλέξη Αλεξανδρή, που πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς και το κυριότερο να πιστέψουν, ότι μπορούν να κερδίσουν μια πολύ καλή ομάδα.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Αλέξης Αλεξανδρής δεν υπολογίζει τον τραυματία Τερλελή και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν μπορέσει να αγωνιστεί ο Ρόππας, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.
Όσον αφορά στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επανέρχεται ο Αθανασιάδης που μαζί με τον Μπουντούρη είναι οι πρώτοι σκόρερ των «κιτρινόμαυρων».
Στον πάγκο είναι άγνωστο ποιος θα καθίσει μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Καλογιάννη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γήπεδο θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης, που ενδεχομένως να αναλάβει από αύριο την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης.
Στην αποστολή, που θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι για την Καρδίτσα, ο προπονητής Αλέκος Αλεξανδρής συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, από τους οποίους και θα επιλέξει τη 18άδα, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Σεμπίρη, Αποστολόπουλο, Παγκαρλιώτα, Αποστόλου, Χάμο, Μουρατίδη, Χατζηβαλσάμη, Καραΐσκο, Ρόππα, Αλεξανδρή, Ρέτσα, Παπαποστόλου, Σκλάβο, Καραγκούνη, Μακρή, Φλίγκο, Αριανούτσο, Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Παληγιάννη, Θανάση και Τέγο.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Την ευκαιρία να κατακτήσει το... τρίποντο και να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα θα έχει σήμερα ο Α.Σ. Πυργετού, ο οποίος αγωνίζεται στα Καμένα Βούρλα με τον ουραγό της βαθμολογίας.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ο προπονητής της ομάδας του Κάτω Ολύμπου Θάνος Θεοδώρου επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, γιατί τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες και αν δεν αντιμετωπιστεί ο αντίπαλος με την πρέπουσα σοβαρότητα, τότε εύκολα μπορεί να γίνει η ζημιά.
Άλλωστε οι παίκτες της λαρισινής ομάδας συνειδητοποίησαν και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με το Μουζάκι ότι όταν επέρχεται η χαλάρωση, τότε όλα είναι πιθανά να συμβούν, καθώς το 2-0 έγινε 2-2 και στο τέλος ήρθε η λύτρωση, κερδίζοντας ο Πυργετός με σκορ 3-2.
Αγωνιστικά, δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε αυτή την αναμέτρηση ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Προβίδας, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην ποδοκνημική.
Επίσης, απών θα είναι και πάλι ο Βαγγέλης Τριτάρης, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Οι παίκτες θα γευματίσουν στην ταβέρνα «Πιθάρι» των αδελφών Παπαργύρη και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11:15 περίπου για τα Καμένα Βούρλα, όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση.
Σε αυτή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπαταβάνης, Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Κολοβός, Καρλιάμπας, Μαντζαφούλης, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Δούκας, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Ζαφειρίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Νάστας, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Γ.Κουρδής, Μπαρούτας και ο νεοαποκτηθείς 24χρονος αμυντικός Νίκος Ιορδανίδης, που αγωνιζόταν στον Αετό Σκύδρας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους σημερινούς αγώνες της 10ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, έχουν ως εξής (σ.σ. όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3 μ.μ.):
* Καμένα Βούρλα - Πυργετός: Μπόρσης, Φλώτσιος, Γραμματικού (Βοιωτίας), παρ. Κουτσιοσμηνάκης (Καρδίτσας)
* Μουζάκι - Α.Ο.Καρδίτσας: Καραντώνης, Παράσχου, Δεβετζίδης (Ημαθίας), παρ. Γιαννακόπουλος (Λάρισας)
* Πύρασος Ν. Αγχιάλου - Βελούχι: Παπαργυρίου, Λαφαντζής, Καραμπούλας (Πιερίας), παρ. Γκόλιας (Λάρισας)
* Ταυρωπός - Αλμυρός: Αγγελούλης, Τσαπράζης, Πιπή (Λάρισας), παρ. Γκάγκος (Τρικάλων)
*Α ναγέννηση Κ. - Π.Ο.Ε.: Μαλούτας, Καραϊσαρίδης, Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), παρ. Κρίκης (Τρικάλων)
* Αμπελωνιακός - Αγρότης Λιανοκλαδίου: Γκορτσίλας, Νατσιόπουλος, Οκονιάτσης (Μακεδονίας), παρ. Σκούρας (Καρδίτσας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Αμπελωνιακός 17-3   22
2. Π.Ο. Ελασσόνας         18-6   21
3. Α.Ο. Καρδίτσας         12-8   19
4. Αναγέννηση.Κ. 17-8   16 (8αγ)
5. Λιανοκλάδι       11-7   15
6. Πυργετός 17-11 15
7. Βελούχι   10-12 13
8. Πύρασος 8-12   9 (8αγ)
9. Μουζάκι 11-20 7
10. Ταυρωπός       9-19   6
11. Αλμυρός4-10   5
12. Καμένα Βούρλα        6-23   5
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass