ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Αγχωτική νίκη πέτυχε ο Οικονόμος

* ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΝΟΥΣΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ 64΄ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2012 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:50
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από ένα αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, ο Οικονόμος κέρδισε χθες το απόγευμα στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» τον μαχητικό Οδυσσέα Αναγέννησης με σκορ 1-0 και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια, της Football League 2.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δυο ήττες με Γάζωρο και Βατανιακό, επαναφέροντας τα χαμόγελα στους φίλους της.
Ο αγώνας που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας κρίθηκε στο 64΄χάρη σε ένα θαυμάσιο γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μπανούσης, κορυφαίος παίκτης όχι μόνο των νικητών, αλλά και του παιχνιδιού.
Οι «Πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους που έπαιξε κλειστά και με διπλή ζώνη άμυνας προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την περιοχή τους επιθετικούς του Οικονόμου.
Όμως οι παίκτες του Γιώργου Καλτέκη με υπομονή στο παιχνίδι τους κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα της ομάδας των Σερρών και να κατακτήσουν ένα πολύτιμο…τρίποντο, που ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Τύρναβο 2005.
Και μπορεί να ήταν μια αγχωτική νίκη, αλλά αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι ότι κερδήθηκαν οι τρεις βαθμοί, που βελτίωσαν τη θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι ο Οικονόμος που είχε νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, από την αρχή φάνηκε ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις επιτυχίες και το κατάφερε αυτό χάρη στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, που κυρίως στο δεύτερο μέρος μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, πίεσαν περισσότερο τον αντίπαλό τους, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και διαχειρίσθηκαν όπως έπρεπε το 1-0, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
12΄ Ο Μπανούσης τροφοδότησε τον Καραγιάννη που από τα δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Παλάσκας που πετάχτηκε στην πορεία της δεν μπόρεσε να την προωθήσει στα δίχτυα.
14΄ Γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Τσιανάκας, ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ που έκανε ο Μπανούσης
17΄ Σε σέντρα του Βούλγαρη, ο Μπανούσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
32΄ Κόρνερ εκτέλεσε ο Κιουρτζίδης και ο Δρούζας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
60΄ Με κεφαλιά ο Κέρης από σέντρα του Καράμπελα, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαμουηλίδη, που απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
64΄ Από εκτέλεση κόρνερ του Καράμπελα, ο Κώστας Μπανούσης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
66΄ Ο Παλάσκας μέσα στην περιοχή τροφοδότησε τον Κέρη, που σούταρε ψηλά άουτ.
78΄ Σε γύρισμα του Γκάγκα, ο Οικονόμου απομάκρυνε από την περιοχή την μπάλα.
80΄ Απευθείας φάουλ εκτέλεσε ο Μπασιούκας, χωρίς να ανησυχήσει όμως τον Πίτκα, που είδε την μπάλα να φεύγει άουτ.
82΄ Ο Κουλτσιάκης μέσα στην περιοχή τροφοδότησε τον Κέρη, που έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Γκάγκα, στο σημείο του πέναλτι για να την απομακρύνουν στη συνέχεια συμπαίκτες του.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Το καλύτερό του ίσως φετινό παιχνίδι έκανε ο Κώστας Μπανούσης, που ήταν ο MVP του αγώνα, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση και οι Καράμπελας, Καραγιάννης, ενώ βοήθησε ο Πούτας.
Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν δυο παίκτες της άμυνας, ο έμπειρος Καρυπίδης και ο Γκάγκας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Πασχάλης Μπαιραμίδης (Κοζάνης), ενώ αντίθετα πολύ καλοί ήταν και οι συνεργάτες του Στυλιανός Κετζιόπουλος (Κοζάνης), Τάσος Γαρδικιώτης (Άρτας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Καλιακάτσος (Άρτας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Κέρης (55΄), Καράμπελας (74΄), Μπανούσης (79΄), Πούτας (90΄) του Οικονόμου και οι Πιπινίκας (38΄), Καρυπίδης (44΄), Κιουρτζίδης (55΄), Γκάγκας (72΄), του Οδυσσέα Αναγέννησης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Καραγκούνης (61΄Κουλτσιάκης), Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναιτς, Βούλγαρης (56΄ Πούτας), Μπανούσης, Κέρης (90΄+1 Παπαιωάννου), Παλάσκας, Καράμπελας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ (Αθανάσιος Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Καρυπίδης, Γκάγκας, Δρούζας, Λαμπερνάκης, Μαγγανάς, Κεφαλάς (59΄Μπλατσέρης), Κιουρτζίδης, Πούπης, Πιπινίκας (76΄Τσελεμπής), Μπασιούκας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass