ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ, ΚΡΥΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Εκτός στόχων ο Φοίνικας

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (60-66)

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2012 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:50
Του Κ. Γκιάστα
Ακόμα μια ήττα υπέστη χθες ο Φοίνικας που ουσιαστικά τον βγάζει από τον αρχικό προγραμματισμό και τον βάζει ίσως σε κατάσταση αναπροσαρμογής στόχων. Στο κλειστό της Νεάπολης έχασε από τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 66-60 για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και η άνοδος στη Β’ δείχνει να μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός πλέον (αν και μαθηματικά τίποτα δεν έχει χαθεί).
Οι «μελανόλευκοι» χθες δεν ήταν σε καμία περίπτωση ομάδα. Χωρίς συνοχή, χωρίς πάθος για διεκδίκηση της νίκης και χωρίς... στεναχώρια για την ήττα. Με αυτά τα στοιχεία δεν είχαν καμία τύχη. Το κακό όμως είναι πως δεν τα έδειξαν μόνο χθες αλλά τα έχουν δείξει στα περισσότερα από τα δέκα πρώτα ματς.
Στο χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά ακόμα και σε κρίσιμα σημεία οι βολές χανόταν σαν σε πρωτάθλημα μίνι (11/21).
Στο τελευταίο λεπτό ο Φίλιππος πήρε προβάδισμα 3 πόντων (58-61). Ο Τσιαμπαλής μείωσε με 2 βολές σε 60-61 41" πριν από τη λήξη. Ο Φίλιππος ευστόχησε σε δίποντο (60-63). Ένα άστοχο τρίποντο του Τσακνάκη και μια λάθος επαναφορά του Φοίνικα ήταν το... κερασάκι στην τούρτα της ήττας που ήρθε με σκορ 60-66.
Ο Λιάκος προσπάθησε περισσότερο από τους γηπεδούχους ενώ τον ακολούθησε ο Παπαδόπουλος. Από τους φιλοξενούμενους Προδρόμου, Κασάμπαλης και Τριχόπουλος (πρώην παίκτης της Ολύμπια) ήταν οι κορυφαίοι.
Τα δεκάλεπτα: 16-19, 33-27, 49-46, 60-66.
Φοίνικας: (Γιασάρης) Βλαχούλης 4 (1), Τσιαμπαλής 6 (1), Μανώλας, Λιάκος 20 (3), Γλυκόπουλος 6, Τσακνάκης 2, Σπανούλης 8 (1), Παπαδόπουλος 9 (1), Τσιλούλης, Γκουντελάκης, Δεληχρήστος 5 (1).
Φίλιππος Βέροιας: (Γκίμας) Παπαπέτρου, Κοτσάμπασης 8 (2), Τσακίρης, Προδρόμου 18 (2), Ιωσηφίδης, Κόγιας, Κοθράς 10, Τριχόπουλος 15 (1), Κασάμπαλης 15.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass