Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2012 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:49
Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου. Παρέστησαν οι διοικητικοί Λευτέρης Γρηγοριάδης, Βασίλης Μητροδήμος, Σταύρος Πουλαράκης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Βάιος Κυριτσάκας και Κώστας Λυγούρας. Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ έγινε ενημέρωση για το περιεχόμενο εισερχόμενων εγγράφων. Πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
Θα σταλεί στην Ε.Π.Σ. Χίου, συμβολικό χρηματικό ποσό για ενίσχυση αναξιοπαθούντος παιδιού ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της περιοχής.
Ο διαιτητής Χρήστος Βαλιώτης θα κληθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας, για καθυστέρηση προσκόμισης του φύλλου αγώνα Άρης Χαράς – Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, της 7-1-2012 στη διοργανώτρια Αρχή (ΚΑΠ, άρθρο 15, παρ. 3 και 7).
Αλλαγές γηπέδων και ημερομηνιών αγώνων και ορισμός αναβληθέντων
Αποφασίστηκαν οι παρακάτω αλλαγές:
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – ΑΕ Δήμου Αρμενίου, γήπεδο Αγίων Αναργύρων, θα γίνει το Σάββατο 14-1-2012 και ώρα 15.00.
Π.Ο. Μ. Ελευθεροχωρίου – Ανθούπολη, θα γίνει στο γήπεδο Στεφανόβουνου, το Σάββατο 14-1-2012 και ώρα 15.00.
Ο αγώνας Άρης Κουλουρίου – Ατρόμητος/Θύελλα Λάρισας, θα γίνει στο γήπεδο Δασοχωρίου, την Κυριακή 15-1-2012 και ώρα 15.00, λόγω τιμωρίας του γηπέδου της ομάδας του Κουλουρίου.
Ο αγώνας Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου – Όλυμπος Ολυμπιάδας θα γίνει στο γήπεδο της πρώτης ομάδας, την Κυριακή 15-1-2012 και ώρα 15.00.
H ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντα αγώνα Δευκαλίων Κρανιάς – Δόξα Αργυροπουλίου θα οριστεί από τη Γραμματεία της Ένωσης αύριο το μεσημέρι.
Ο αναβληθείς αγώνας Προοδευτική Βερδικούσιας – Ίκαρος Λάρισας θα γίνει την Τετάρτη 18-1-2012 και ώρα 15.00.
Ο αγώνας Σ.Σ. Ραψάνης – Ίκαρος Νεάπολης, μετατίθεται για την Κυριακή 22-1-2012 και ώρα 15.00.
Οι αγώνες για τα Εφηβικό και Προπαιδικό πρωταθλήματα, μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λάρισας – Ακαδημία Φαρσάλων, θα γίνουν την Κυριακή 15-1-2012, στις ώρες 10.00 και 11.30 π.μ. αντίστοιχα.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Η κλήρωση των 2 αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, στην οποία ως γνωστό έχουν προκριθεί οι ομάδες: Αμπελωνιακός, Δόξα Αργυροπουλίου, Δωτιέας Αγιάς και Μαχητής Τερψιθέας, αποφασίστηκε να γίνει στις 19.30 της 25-1-2012, ημέρα Τετάρτη, στα γραφεία της Ένωσης. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων, θα οριστούν μετά την κλήρωση, περί τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου.
Οι ομάδες να εξοφλήσουν τα χρηματικά πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί
Από το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η αυστηρή τήρηση του άρθρου 29 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που προβλέπει τον τρόπο και χρόνο αποπληρωμής των χρηματικών προστίμων που έχουν επιβληθεί σε ομάδες για παραβάσεις του Π.Κ.
Οι υπόχρεες για εξόφληση προστίμων ομάδες, θα πρέπει να εξοφλήσουν αυτά στο ταμείο της Ένωσης, όταν ανέρχονται στο ποσό άνω των 150 ευρώ και έχουν περάσει 30 ημέρες από την τελεσιδικία της απόφασης με την οποία τους επιβλήθηκαν. Σε αντίθετη περίπτωση, κάθε αγώνας της ομάδας που οφείλει, δεν θα ορίζεται και θα κατακυρώνεται υπέρ της αντιπάλου της, μέχρι την εξόφληση των προστίμων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass