ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Οικονόμος

* ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2012 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:50
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης το βράδυ της Πέμπτης
Μετά την απογευματινή προπόνηση και αφού προηγήθηκε αγιασμός στο γήπεδο και στους παίκτες από τον ιερέα του χωριού πατέρα Γεώργιο Κοντοτάσιο, για το καλό της νέας χρονιάς, διοικητικοί, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλοι του συλλόγου παρευρέθηκαν σε γιορτινή εκδήλωση στην ταβέρνα «Παράδοση» της Τσαριτσάνης. Το «παρών» έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος της κοινότητας Αχ. Μητσιμπόνας, ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γ. Τόλιος και οι φίλοι της ομάδας Δημήτρης Μιχούλης (είδη ζαχαροπλαστικής) και Θόδωρος Παγκός (είδη κρεοπωλείου), που μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Βασίλη Καραμίχο, παρέθεσαν τόσο τη βασιλόπιτα όσο και δείπνο στην οικογένεια του Οικονόμου, για τη διατήρηση του κλίματος ομοψυχίας, που ούτως ή άλλως υπάρχει στο σωματείο, ευχόμενοι παράλληλα καλή συνέχεια με αγωνιστικές επιτυχίες.
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μπέης καλωσόρισε τους παρευρεθέντες και ευχήθηκε όπως η νέα χρόνια χαρίσει υγεία και δύναμη στον Οικονόμο, εντάσσοντάς τον στη θέση που πραγματικά του αξίζει, σύμφωνα πάντα με την προσπάθεια που καταβάλλεται και τις δυνατότητες των παικτών, τις οποίες ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά. Τόνισε επίσης πως η διοίκηση, οι φίλαθλοι και οι φορείς της περιοχής χαίρονται, αγαπάνε και στηρίζουν τον αγώνα του συλλόγου.
Τα δυο φλουριά της πίτας βρήκαν οι Νούσιας Παναγιώτης και Παπαϊωάννου Γιάννης, στους οποίους προσφέρθηκε από τον διοικητικό Βασίλη Τζιούργκανο, συμβολικό χρηματικό ποσό.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά του Οικονόμου, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μήσιο καθώς επίσης είναι έτοιμο το δελτίο του Παπαϊωάννου, τον οποίο ο τεχνικός Γ. Καλτέκης θα έχει στη διαθεσή του.
Αύριο στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος θα υποδεχθεί στις 3 το απόγευμα τον Οδυσσέα Αναγέννησης, με στόχο να επανέλθει στις νίκες, καθώς στα δυο τελευταία παιχνίδι του πρωταθλήματος, γνώρισε ισάριθμες ήττες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass