ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ (0-0)

Απέσπασε ισοπαλία η Δόξα

*ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ *ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 0-0

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2012 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
Τη μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έκανε η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Θωμά Κατσαβάκη απέσπασε "λευκή" ισοπαλία στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ (0-0), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι "μαυραετοί" πήραν μόλις το δεύτερο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, ενώ για την Ένωση η απώλεια αυτή μπορεί να αποβεί καθοριστική στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου.
Η πρώτη καλή φάση του ματς ανήκε στους γηπεδούχους. Από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Κάρλος, ο Μπέλεκ έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σερεμέτ. Η πιο κλασική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε για την ΑΕΚ στο 25΄, όταν μετά από λανθασμένο γύρισμα του Τροποτσέρη με το κεφάλι, ο Σιαλμάς μόνος του απέναντι στο γκολκίπερ των "μαυαρετών" δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά. Μοιραίος παίκτης για την Ένωση, ο Σιαλμάς, δύο λεπτά μετά πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά η προβολή του Σικαλιά έσωσε τους δραμινούς.
Καλή ευκαιρία για τους "μαυραετούς" στο 31΄, με τον Ρούτση να αστοχεί από καλή θέση μετά από κάθετη πάσα του Αραβίδη.
Στο β΄ μέρος η Ένωση μπήκε με στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά η ομάδα που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί ήταν η Δόξα. Αρχικά με το σουτ του Βάντερσον στο 61΄ να απομακρύνει ο Κωνσταντόπουλος σε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του, η κεφαλιά του Τριποτσέρη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 79΄ ο Βέρτζος έδιωξε με το κεφάλι τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα από το σουτ του Λεονάρντο.
Διαιτητής: Σ. Σελίμος (Λακωνίας), κίτρινες: Λεονάρντο - Αμπουμπακάρι, Λεάντρο, Σερεμέτ, Βάντερσον, Βέρτζος
ΑΕΚ (Ν. Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κάλα, Κοντοές, Αργυρίου, Μάκος (55΄ Γκερέιρο), Ρίκκα, Κλωναρίδης (46΄ Λεονάρντο), Κάρλος, Σιαλμάς (76΄ Καφές), Μπέλεκ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θ. Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης (90΄+1 Τοπούζης), Αραβίδης, Βίτορ Λίμα, Σικαλιάς (81΄ Στεργιανός), Αμπουμπακαρί (35΄ Κουμπρόγλου), Σοϊλέδης.
 
ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΦΗ 0-0
 
Ούτε απέναντι στον ΟΦΗ δεν κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα να δείξει τη δύναμη της έδρας του. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον ΟΦΗ. Αυτή ήταν η 4η εφετινή εντός έδρας ισοπαλία για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που μετρά και μία ήττα. Στην αντίπερα όχθη, οι Κρήτες παρέμειναν στην 7η θέση, ωστόσο κατάφεραν να μετριάσουν κάπως τις άσχημες εντυπώσεις που δημιούργησαν με την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που διεύρυνε το σερί χωρίς νίκη (είναι χωρίς «τρίποντο» από την 5η αγωνιστική, στις αρχές Οκτωβρίου), δημιούργησε την καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 37`, όταν την κεφαλιά του Κώτσιου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Βερόν. Η νευρικότητα, με τις πολλές κίτρινες κάρτες, σημάδεψε το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 63`. Από το λάθος του Φεγκρούς, η μπάλα έφτασε στον Μάντζιο, ο οποίος, προκειμένου να μη σκοράρει, δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον γκολκίπερ του ΠΑΣ (παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα). Η πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 90ο λεπτό. Ο Γεωργίου γύρισε στον Τζάνη και εκείνος, αν και ανενόχλητος, σημάδεψε με σουτ το δοκάρι της εστίας του Κάρολ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να πάρει ο ΠΑΣ μια υπερπολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα της Ηπείρου για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Φεγκρούς - Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Σκαρντοβέλι, Βίλα, Μπεσέρα (82` Μιχαήλ), Σκούφαλης (65` Τζανής), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (76` Ζαϊρί).
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς (85` Μποντόρ), Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς (+90` Βάντο), Λόπεζ (65` Παπουλής).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0
Μόλις την τέταρτη εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά από... αφλογιστία 37 ημερών σημείωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη και πήραν βαθμολογική «ανάσα», ακριβώς στα μισά του εφετινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα του Πανιωνίου σημείωσαν οι Κολοβός (42`) και Γουνδουλάκης (77`).
Από μία ευκαιρία, την οποία ωστόσο μόνο η πλευρά του Πανιωνίου κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο. Η αρχή έγινε από τους φιλοξενούμενους στο 21`, όταν από τη σέντρα του Μπρέσκα ο Αρσενίεβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι. Τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (42`), η πίεση των παικτών του Πανιωνίου έπιασε τόπο, αφού ήρθε το πρώτο γκολ. Ο Κούτσι έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό και εκείνος με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Χακόμπο (1-0).
Ο Τσαμπούρης στο 51` με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη, στην πρώτη σημαντική ευκαιρία του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο κυλούσε χωρίς ευκαιρίες έως το 73`. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Περόνε μετά από κόρνερ του Αμπντουλάγιεφ. Ο Κούτσι ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χακόμπο. Ό,τι δεν κατάφερε ο Κούτσι, το πέτυχε ο Γουνδουλάκης στο 77`. Από την πάσα του Σάμαρη, η μπάλα κατέληξε στον Γουνδουλάκη και εκείνος με ωραίο πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους (2-0). Στο 89` ο Σκέμπρι σούταρε άουτ από πολύ καλή θέση, ωστόσο το «τρίποντο» σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να χαθεί για τον Πανιώνιο, ο οποίος το προσεχές Σάββατο θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το ματς απέναντι στον Εργοτέλη.
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), κίτρινες κάρτες: Κούτσι, Σάμαρης - Φορμίκα, Ράγιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κβιρκβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς (62` Αμπντουλάγιεφ), Πετκάκης, Κολοβός (69` Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι (89` Αναστασόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας (81` Κουρμπέλης), Πιπίνης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλβάρες (29` Χούλι), Μπρέσκα, Αρσενίεβιτς (46` Σολάκης), Ράγιος, Περόνε.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε χθεσινούς αγώνες για την 15η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης            2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ     0-0
ΑΕΚ-Δόξα Δράμας      0-0
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Εργοτέλης-Ξάνθη
15:00 Κέρκυρα-Άρης
17:15 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
17:15 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός
19:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
             ΑΓ       Β.
 1. Ολυμπιακός            14       33
 2. Παναθηναϊκός         12       29
 3. ΑΕΚ           15       29
 4. Ατρόμητος 13       23
 5. ΠΑΟΚ         14       22
 6. Ξάνθη          14       21
 7. ΟΦΗ           15       20
 8. Εργοτέλης 14       18
 9. Πανιώνιος 15       16
10. Παναιτωλικός         12       15
11. Άρης          13       14
12. Αστέρας Τρίπολης            13       12
13. ΠΑΣ Γιάννινα        13       11
14. Λεβαδειακός         8          9
15. Κέρκυρα   12        7
16. Δόξα Δράμας        9         2
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass