ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ 4-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πρωταθλητές οι Νέοι ΕΠΣΛ

* ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΩΤΙΚΟ 2-1

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2012 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τον τίτλο του πρωταθλητή της 4ης Περιφέρειας εξασφάλισε χθες και μαθηματικά η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της α’ φάσης του φετινού πρωταθλήματος. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά επιβλήθηκε χθες στο γήπεδο Νεάπολης της ΕΠΣ Καρδίτσας με 4-0 και «πέταξε» στους 9 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σε θέση ισχύος βρίσκονται από χθες το απόγευμα και οι Παίδες της ΕΠΣΛ που μετά το αγχωτικό 2-1 πέρασαν στην πρώτη θέση και τα πάντα θα εξαρτηθούν την επόμενη αγωνιστική μέσα στο Βόλο.
Αναλυτικά:
Αν και από το 34ο λεπτό αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσέτσιλα (με απευθείας κόκκινη κάρτα) η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και πήρε δίκαια τη νίκη.
Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά επέδειξαν αγωνιστική συνοχή και πειθαρχία, είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και δημιούργησαν αξιόλογες φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.
Στο 28ο λεπτό ο Καλπίας με διπλή προσπάθεια από κοντά μετά από πάσα του Δημητρέλη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 31’ ο Παπαχρήστος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια που θύμιζε λίγο… Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της ΕΠΣΛ.
Στο 24’ ο Τσέτσιλας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα καθώς ο διαιτητής κ. Βλιώρας έκρινε ότι υπήρξε λάκτισμα αντιπάλου από πρόσθεση.
Το 2-0 διατηρήθηκε στο πρώτο ημίχρονο για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου οι Νέοι της ΕΠΣΛ συνέχιζαν να έχουν τον πρώτο λόγο.
Στο 66’ ο Πούγγουρας είχε οριζόντιο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 83’ ο Σβερκούλης μετά από ωραία ενέργεια και σουτ σημάδεψε και αυτός το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85’ ο Καραντώνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 όταν μετά από σουτ του Σβερκούλη και απόκρουση του τερματοφύλακα Τσιάρα με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 88’ ο Κατσιάνος μετά από σέντρα του Σβερκούλη διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κούτσικος, Μπουζώνας, Καραμπούζης, Κατσιάνος, Καλπίας, Σουλιώτης (47’ Κωστούλας), Λίταινας, Τσέτσιλας, Παπαχρήστος (68’ Σβερκούλης), Δημητρέλης (38’ Πούγγουρας).
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσιάρας, Τασιόπουλος (54’ Μαγαλιός), Κυριτσόπουλος, Καραχάλιος, Λιάνας (62’ Κατσιγιάννης), Καραγιώτας, Μαυριάς, Μουσαράς (40’ Κούλπας), Χρηστάκης, Κοντός, Παράσχης.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Αντίθετα με τους Νέους, οι Παίδες της ΕΠΣΛ δεν επικράτησαν το ίδιο εύκολα αφού παρά λίγο να πληρώσουν το νωθρό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να βελτιώσουν την εικόνα τους και να περάσουν στο προσκήνιο. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ανήκουν στην ομάδα της Καρδίτσας που είχε κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα τη φάση του 19ου λεπτού στην οποία ο Τσακίρης με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).
Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο που δεν ήταν άλλος από τον Αλεξίου. Ο αρχηγός της λαρισινής ομάδας αρχικά στο 28’ ισοφάρισε με πέναλτι (το είχε κερδίσει ο ίδιος) σε 1-1, ενώ λίγο πριν την εκπνοή ο ίδιος ποδοσφαιριστής αξιοποίησε την μπροστινή μπαλιά του Τάτσιου και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καρδίτσα είχε δύο δοκάρια με τους Παπαναστασίου (33’) και Αραμπατζή (80’).
Τα παιχνίδια διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Ηλ. Αναστασίου (στους Παίδες), Βλιώρας (στους Νέους) και Καλφούντζος.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαρισούλης, Τσιλάκος, Καραμπάλιος, Σπαρτής, Τάτσιος, Τζουρτζουκλής (56’ Γελαλής), Αλεξίου, Μπαλογιάννης (69’ Μαγγίνης), Χατζής, Τζουμάκης (65’ Μπαρούτας), Βουγιατζής.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σαΐνης, Παπουτσής, Μαντέλας, Μπαντής Ε., Κοκκίνης, Αραμπατζής, Τσακίρης (80’ Ζαμάνης), Καραγεωργόπουλος (56’ Ντίλιας), Μπαντής Σ., Παπαναστασίου, Καρανάσιος (47’ Κωσταντάκος).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Καρδίτσας      2-1 (π.), 4-0 (ν.).
Ρεπό: ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Λάρισα           19-5    16
Θεσσαλία       11-6    15
Καρδίτσα        8-8      9
Πιερία 6-14    3
Τρίκαλα          3-14   1
ΝΕΟΙ
Λάρισα           20-6    18
Καρδίτσα        11-13 9
Θεσσαλία       9-12   8
Πιερία 7-12  5
Τρίκαλα          8-12    3
*Εκκρεμούν τα παιχνίδια ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Πιερίας
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Θεσσαλίας- ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων
Ρεπό: Πιερία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass