ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Νίκες θέλουν οι μικτές της ΕΠΣΝΛ

* ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ (13:00) ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ (15:00)

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2012 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΝΛ δίνουν σήμερα κρίσιμα παιχνίδια με τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της Καρδίτσας.
Τόσο οι Νέοι όσο και οι Παίδες θέλουν να πετύχουν νικηφόρα αποτελέσματα ώστε να κάνουν το πιο σημαντικό ίσως βήμα, για να «σφραγίσουν» την πρώτη θέση.
Οι Παίδες χρειάζεται να κερδίσουν τον σημερινό αντίπαλό τους και την επόμενη αγωνιστική στον Βόλο τη Μικτή Θεσσαλίας, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό, ενώ οι Νέοι ακόμη και να αναδειχθούν ισόπαλοι, θα χρειαστεί μετά ένας βαθμός στον Βόλο για να είναι 100% σίγουροι για την πρωτιά.
«Τα παιδιά γνωρίζουν ότι με μεγάλη προσπάθεια και υπομονή θα καταφέρουν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε» τόνισαν οι δυο ενωσιακοί προπονητές Τάσος Μπεριτζάς και Ηλίας Σελιώνης που εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι αν αποδώσουν οι παίκτες σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, δεν έχουν να φοβηθούν κανένα αντίπαλο. Ο αγώνας των Παίδων θα διεξαχθεί στις 13:00 στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, ενώ των Νέων στις 15:00 στη Νεάπολη.
Από τους προπονητές κ. Σελιώνη, Μπεριτζά κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
ΠΑΙΔΕΣ (συγκέντρωση στις 11:30): Καρέντζος (Θερμαϊκός), Ακρίβος, Στατήρης (Άρης Λ.), Γελαλής (Πελασγιώτιδα), Τάτσιος (Μαχητής), Τζουμάκης, Μπαρούτας, Μαγγίνης (Ερασ. Α.Ε.Λ.), Χαρισούλης (Ακαδ. Τυρνάβου), Βουγιατζής, Μπαιρακτάρης (Αργυροπούλι), Καραμπάλιος (Δευκαλίων), Αλεξίου (Βλαχογιάννι), Τζουρτζουκλής (Προμηθέας), Τασιούλης (Νίκη Μιχαήλ), Αλεξόπουλος (Αμπελωνιακός), Τσιλιάκος Αγγ. (Χάλκη), Μπαλογιάννης (Χείμαρρος), Σπαρτής (Τοξότης Λάρ.), Καλιακούδας, Χατζής (Ακαδ. Πλίτση), Κολοβός (Καλαμάκι).
ΝΕΟΙ (συγκέντρωση στις 13:30): Δημητρέλης (Ακ. Γ. Πλίτση), Σερίφης (Κεραυνός Παραποτάμου), Καλπίας, (Τοξότης), Χρηστίδης, Καραμπούζης (Άρης Λάρισας), Σεΐζης-Μπανάκας (Δαμασιακός), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Μπουζώνας (Αετός Μακρυχωρίου), Πούγγουρας, Καψάλης (Αστέρας Μελισσοχωρίου), Τσέτσιλας Δ. (Φαλανιακός), Παπαδόπουλος (Αμπελωνιακός), Σουλιώτης, Παπαχρήστος, Λίταινας (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Κατσιάνος (Ακ. Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Κούτσικος (ΑπόλλωνΛάρισας), Σβερκούλης (Λαρισαϊκός), Περδίκης Σ. (Ερασιτεχνική ΑΕΛ), Καραντώνης (Δωτιέας Αγιάς).
* Τα σημερινά παιχνίδια θα διευθύνουν οι κ. Βλιώρας, Καλαντζής, Καλφούντζος, όλοι του συνδέσμου Λάρισας.
* Στους αγώνες του πρώτου γύρου η Λάρισα κέρδισε στους Παίδες στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας με 3-1, ενώ οι Νέοι ηττήθηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο γήπεδο του Προδρόμου, με σκορ 3-2.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ε.Π.Σ. Λάρισας - Ε.Π.Σ. Καρδίτσας
Ε.Π.Σ. Τρικάλων - Ε.Π.Σ. Πιερίας
* Ρεπό έχει η Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Θεσσαλία       11-6    15
Λάρισα           17-4    13
Καρδίτσα        7-6      9
Πιερία 6-14    3
Τρίκαλα          3-14    1
ΝΕΟΙ
Λάρισα           16-6    15
Καρδίτσα        11-9    9
Θεσσαλία       9-12    8
Πιερία 7-12    5
Τρίκαλα          8-12    3
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass