ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Άνετη νίκη για τους Νέους της ΑΕΛ

*ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 7-0

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2012 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι των Νέων της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου οι «βυσσινί» όντας πολύ ανώτεροι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα, κερδίζοντας άνετα και στο ρελαντί για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League τον αντίπαλό τους, με σκορ 7-0.
Οι Νέοι της ΑΕΛ έκαναν το «δύο στα δυο» αποδεικνύοντας ότι έχουν τεράστιες δυνατότητες και πρέπει να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά η ΠΑΕ, γιατί με κατάλληλη δουλειά και πίστωση χρόνου μπορούν να φτάσουν ψηλά.
Όσον αφορά στον χθεσινό αγώνα δεν αντέχει κριτικής και ήδη το ματς στο πρώτο τέταρτο είχε κριθεί, καθώς το σκορ ήταν 5-0 και ο τεχνικός της ΑΕΛ Θανάσης Κουτσαφτίκης ζήτησε από τους παίκτες του να κατεβάσουν στροφές, σεβόμενος και το γεγονός ότι στην ομάδα της Πέλλας που δημιούργησε φέτος αυτό το τμήμα ήταν παίκτες μικρότερης ηλικίας, που δεν έπρεπε να διασυρθούν, ανεξαρτήτως της πολύ μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας που υπήρχε.
Το σκορ για την ομάδα του Θανάση Κουτσαφτίκη άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Παπαϊωάννου. Ακολούθησε ένα εννιάλεπτο… φωτιά για τους «βυσσινί» με τον Κρίτσα στο 12΄ να ανοίγει τον χορό και με τους Παπαϊωάννου στο 14’, Τσιάρα στο 18΄ με κεφαλιά και Παπαγεωργίου στο 21’ να κάνουν το 5-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη. Το σκορ του ημιχρόνου (6-0) έκλεισε στο 32ο λεπτό ο Αγρόδημος με πλασέ και ο Μπουρουζίκας στο 55ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 7-0, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ..
Εύκολο το έργο του διαιτητή Χρήστου Αγγελούλη και των συνεργατών του, Aποστόλη Τσαπράζη, Βάιας Πιπή.
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Μπουρουζίκας,Τζιόλης, Καραθανάσης, Αγρόδημος (46’ Τόλιος), Τσιάρας, Τσιρογιάννης, Κρίτσας (46’ Βερβέρας), Παπαγεωργίου, Παπαϊωάννου (46’ Γκουντρουμπής).
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Πέλκας, Φυντάνης, Σιώτας, Μιχαηλίδης, Βερβέλης (46΄Μπάρμπας), Μπίνας, Κατηριάδης (46΄Σωτηριάδης), Κάρτζιος, Παντελιάδης, Ζούζουλας, Κουδέρης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ
Το επόμενο παιχνίδι των Νέων της ΑΕΛ ορίσθηκε για την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα Δένδρα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass